Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Anthony Carbonel: Kορωνο-bullying στον παίκτη του «X-Factor» επειδή τον περνάνε για Κινέζο

Θύμα ξενοφοβίας και ρατσισμού, επειδή μοιάζει με Κινέζο, πέφτει όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής Anthony Carbonel λόγω του κορονοϊού.

Ο 17χρονος καλλιτέχνης από τις Φιλιππίνες, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο τελευταίο «X-Factor», στο Open, μιλά στην «Espresso» για τα άγρια περιστατικά που βιώνει, ακόμα και από οδηγούς ταξί που τον κατεβάζουν από το όχημά τους λόγω της πανδημίας!

«Με κοιτάνε λίγο περίεργα στον δρόμο κι επειδή φοβούνται για τον κορονοϊό με κατεβάζουν από τα ταξί ή απομακρύνονται όταν με βλέπουν στο μετρό, στο λεωφορείο και γενικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με στενοχωρεί αυτό λίγο, επειδή νομίζω ότι κάποιοι χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να εξευτελίσουν τους άλλους» αναφέρει ο Anthony Carbonel.

antony carbonel zoi cover

Τα ντροπιαστικά συμβάντα λόγω του χρώματος, των σκιστών ματιών και της καταγωγής του έχουν αρχή, αλλά δεν φαίνεται να έχουν τέλος. Οι ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον του δεν είναι τωρινές, απλά αυτή την περίοδο βρίσκονται σε έξαρση με φόντο τα δραματικά γεγονότα ανά την υφήλιο.

«Σίγουρα μου έλεγαν και παλιά για τα σχιστά μου μάτια, επειδή ήμουν διαφορετικός εμφανισιακά και μου φώναζαν «Πήγαινε στη χώρα σου, στην Κίνα». Έχω σοκαριστεί κάποιες φορές, αλλά σίγουρα δεν έχω σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσω βία για να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα. Όταν ήμουν παιδί τα έπαιρνα σοβαρά, ένιωθα άσχημα, θύμωνα, τώρα όμως δεν με πειράζει, γελάω κιόλας» μας λέει με ψυχραιμία, σεμνότητα και ευγένεια. «Αυτό που έχω μάθει μέσα από αυτές τις εμπειρίες είναι ότι πρέπει να μένεις δυνατός σε όλες αυτές τις δυσκολίες, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να είσαι περήφανος για τη διαφορετικότητά σου» προσθέτει.

Ο Anthony Carbonel έχει όνειρα. Καμιά προσβλητική λέξη, ματιά ή σχόλιο από ανεγκέφαλους δεν θα αλλάξει τον στόχο ζωής του για μια επιτυχημένη καριέρα στο μουσικό πεντάγραμμο. «Το όνειρό μου είναι να καταφέρω μέσα από την πορεία μου στη μουσική να μεταδώσω ένα σημαντικό μήνυμα: Δεν έχει σημασία από πού έρχεσαι, όλα είναι δυνατά αν ξέρεις πού θέλεις να πας. Ήδη με την εταιρία μου Celestial Keys Records και τον κ. Αργύρη Ναστόπουλο συζητάμε να κάνουμε όμορφα πράγματα. Έχουμε βγάλει δύο singles, το “Η καινούργια μας ζωή”, σε μουσική και στίχους δικά του, και σε ξένη εκτέλεση το “Tell Me”. Είμαι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία μας με τον κ. Ναστόπουλο και τον ευχαριστώ. Ολα όσα ονειρευόμουν πήραν μπρος και σιγά σιγά γίνονται πραγματικότητα. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» δηλώνει.

Παράλληλα ετοιμάζει εμφανίσεις από τις αρχές Μαΐου στο «Boiler», στο Γκάζι, κάθε Σάββατο, σε ένα «One Disco Night» με 80s και 90s τραγούδια.

Anthony Carbonel

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....