Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Διακοπή των γυρισμάτων για τις «Άγριες μέλισσες» λόγω… Σκορδά! Σε επανάληψη η δημοφιλής σειρά

Οι «Αγριες μέλισσες» φόρεσαν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό και το διάσημο τηλεοπτικό χωριό Διαφάνι μπήκε σε καραντίνα. Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 που παρακολουθούν φανατικά 1.500.000 τηλεθεατές σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας.

Το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά διαγνώστηκε θετική στον ιό που «σαρώνει» την υφήλιο κινητοποίησε αμέσως και τους ιθύνοντες της παραγωγής, καθώς οι ηθοποιοί του σίριαλ χρησιμοποιούν τον ίδιο χώρο μακιγιάζ με τους συντελεστές του «Πρωινού». Για λόγους πρόληψης λοιπόν και καθώς οι «Μέλισσες» απασχολούν πολύ κόσμο στα Kappa studios, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αποφασίστηκε να γίνει αυτή η διακοπή.

Ήδη από χθες το σίριαλ προβάλλεται σε επανάληψη από την αρχή του, με διπλά επεισόδια, ενώ κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έχουν ανεβάσει μηνύματα στα social media σχετικά με το ξαφνικό «λουκέτο» στο Διαφάνι. Η φωτογραφία που έγινε viral ήταν του παπα-Γρηγόρη, κατά κόσμον Κωστή Σαββιδάκη, ο οποίος πόζαρε στον φακό στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη με την Ελένη (Μ. Κίτσου) και τη Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) να φορούν μάσκες.

«Τα γυρίσματα των “Αγριων μελισσών” παύουν μέχρι νεωτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, παίρνουμε τα μέτρα μας, βάζουμε τη μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Με μάσκα φωτογραφήθηκε για το Instagram και ο τηλεοπτικός Μελέτης. «Ευκαιρία να κάτσουμε σπίτι μας και να θυμηθούμε πώς ήταν πριν από οκτώ μήνες, όταν και μετακομίσαμε στο Διαφάνι. Ας απολαύσουμε το διάστημα αυτό, ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας, τους συντρόφους μας και τους εαυτούς μας» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που τον υποδύεται απολαυστικά.

Ο λόγος που δεν υπάρχει στοκ επεισοδίων της σειράς «Άγριες μέλισσες» είναι ότι γυρίζονται καθημερινά σκηνές από διάφορα επεισόδια και δεν είναι πολλά ολοκληρωμένα ώστε να συνεχιστεί κανονικά η μετάδοσή της το διάστημα της καραντίνας. Πολλοί φοβούνται, μάλιστα, ότι αυτό το διάστημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια από δύο εβδομάδες και ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μετά το Πάσχα, πιθανότατα από τον Μάιο ή (ακόμη χειρότερα) από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...