Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Διακοπή μέχρι νεωτέρας για «Your face sounds familiar» και «Just the 2 of Us»

Και τα shows της ελληνικής τηλεόρασης κατέβασαν… ρολά. Το επεισόδιο του «Your face sounds familiar» που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, το οποίο γυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς παρουσία κοινού, θα είναι και το τελευταίο που θα δούμε στους δέκτες μας μέχρι νεωτέρας.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω κορονοϊού, ενώ ακόμη και να ξεκινήσουν εκ νέου έπειτα από λίγες εβδομάδες ο Αλέξης Γεωργούλης πιθανότατα να μην μπορεί να βρίσκεται στη θέση του κριτή λόγω της παραμονής του στο Βέλγιο και των υποχρεώσεών του στην Ευρωβουλή.

Κι αυτό διότι ισχύει πλέον το μέτρο της προληπτικής καραντίνας των 14 ημερών για όποιον ταξιδιώτη έρχεται στην Ελλάδα από χώρα που έχει κρούσματα του ιού. Ως εκ τούτου, ο Αλέξης θα πρέπει να βρίσκεται είτε στην Αθήνα για το show του ΑΝΤ1 είτε στις Βρυξέλλες για την Ευρωβουλή. Τα πηγαινέλα με το αεροπλάνο στο εξωτερικό δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα γυρίσματα

Δραματικό ήταν το μήνυμα που απηύθυνε χθες μέσω Instagram στους διαδικτυακούς φίλους της η οικοδέσποινα του «YFSF» Μαρία Μπεκατώρου. «Κι έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν… Δεν το υπολόγισες… Δεν εκτίμησες σωστά… Κι ό,τι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις… Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα έως χθες σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…» έγραψε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ, και τα γυρίσματα του «Just the 2 of Us» σταμάτησαν προσωρινά, αμέσως μετά την πρεμιέρα της εκπομπής στο Open. Η απόφαση πάρθηκε από τους ιθύνοντες «με υπευθυνότητα απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στη ζωή μας και σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram και κοινοποίησαν με τη σειρά τους οι κριτές του show Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής.

Όσο για το «Big Brother» με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη, σε νέο δελτίο Τύπου ο Σκάι έκανε γνωστό ότι η πρεμιέρα του reality σίγουρα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο. «Κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται. Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό» σημειώνουν οι ιθύνοντες του πρότζεκτ.

φ3 ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

Τέλος, ακυρώθηκε και το γύρισμα της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο γι’ αυτή την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, το Σάββατο ο Σκάι θα προβάλει παλαιότερη εκπομπή σε επανάληψη.

φ4 2925 SPIROS PAPADOPOYLOS 2732019

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...