Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε τι γίνεται στα επεισόδια που ανέβαλε ο κορωνοϊός

Η εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας εξαφάνισε τις «Άγριες μέλισσες» από τη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό χωριό Διαφάνι, όπου εκτυλίσσονται οι ιστορίες των τριών αδελφών Σταμίρη και των μελών της οικογένειας Σεβαστού, μπήκε σε «καραντίνα» λόγω της πανδημίας και οι σχεδόν 1.500.000 τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς έχουν μείνει με την αγωνία για την τύχη των αγαπημένων τους ηρώων.

Το σίριαλ προβάλλεται πλέον σε επανάληψη από την αρχή του. Όσο για τα νέα επεισόδια; Κανείς δεν μπορεί να πει για την ώρα με βεβαιότητα πότε θα προβληθούν. Μπορεί σε δύο εβδομάδες, μπορεί σε δύο μήνες, ίσως κι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εξελίξεις

Παρ’ όλα αυτά η εφημερίδα Espresso εξασφάλισε το υλικό των επεισοδίων που ανέβαλε προσωρινά ο κορωνοϊός και αποκαλύπτει σήμερα όλες τις εξελίξεις που θα δούμε (κάποτε!) στις οθόνες μας. Πάρτε βαθιά ανάσα και… ξεκινάμε!

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) αποφασίζει να σαμποτάρει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, αντίθετα η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελά της, το μυστικό της θ’ αποκαλυφθεί σε κάποιον… Ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) συνεχίζει να δέχεται το φλερτ της Μάρθας (Α. Λάμπρη), προκαλώντας τη ζήλια της Ελένης (Μ. Κίτσου), κάτι που κάνει τον ίδιο να αναθαρρήσει για τα αισθήματα της μεγάλης αδελφής Σταμίρη προς το πρόσωπό του.

φ4 drososnikifoos scaled 1

Την ίδια στιγμή ο προεκλογικός λόγος του Τόλια (Χρ. Πλαΐνης) μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού (Λ. Κακούτης), ενώ στο σπίτι του Προύσαλη (Γ. Σουξές) εμφανίζεται ένας μάρτυρας που αποκαλύπτει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών. Ο Βασταρδής (Δ. Σαμόλης) δείχνει στη Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη) τα χαρτιά του διαζυγίου του και της ζητάει να ζήσουν μαζί, την ίδια ώρα που κάποιος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση τους…

φ1 ΕΛΕΝΗΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΡΟΝΗΣ scaled 1

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο (Γ. Τσούτσιας) την εγκληματική πράξη του κατά του Γεωργαλά (Δ. Καραμπέτης), αλλά η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) μαθαίνει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή και αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα. Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη (Κ. Δανίκας) το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητά τη βοήθειά του για να τις αποτρέψει.

Το σχέδιο του Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και του Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης) για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς) μέσω του Δημήτρη (Δ. Κίτσος) κινδυνεύει να ναυαγήσει. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει τη Βασούλα (Α. Κωτσοβούλου) να καταθέσει εναντίον του Λια (Π. Κουρτίδης) και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα, όμως εκείνη φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της τής φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο γυναίκες.

φ5 Ο ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΨΑΘΑΣ

Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο (Α. Κωνσταντίνου) ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο -όπως θεωρεί- σχέδιό του.

Η Ουρανία (Α. Καβαλή) απαιτεί από τον Κυριάκο (Β. Αλεξανδρής) να φύγει από το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απωθεί ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του. Ο τελευταίος το καταλαβαίνει και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) αποκαλύπτει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) στο παρελθόν, προκαλώντας την οργή του.

φ7. ΑΣΗΜΙΝΑ

Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Σεβαστό, ενώ ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει, καθώς ο Κλεομένης τού ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά καταδικάζοντας και τους δύο στη δυστυχία. Από την άλλη πλευρά η Ελένη και ο Κυπραίος ζουν μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια τού ήταν πιστή.

φ6. ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ scaled 1

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος), προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του.

Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Εκείνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη με τη σειρά της προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άνδρα της. Παράλληλα το χωριό συνεχίζει να αναζητεί τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω.

φ3Δούκας Ανέτ

Το ίδιο βράδυ η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της, ενώ την ίδια ώρα ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό, όμως θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άνδρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει. Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω (Ε. Καρακάση).

φ2 Κυπραίος Ελένη

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...