Τετάρτη 01|04|2020

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε τι γίνεται στα επεισόδια που ανέβαλε ο κορωνοϊός

Η εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας εξαφάνισε τις «Άγριες μέλισσες» από τη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό χωριό Διαφάνι, όπου εκτυλίσσονται οι ιστορίες των τριών αδελφών Σταμίρη και των μελών της οικογένειας Σεβαστού, μπήκε σε «καραντίνα» λόγω της πανδημίας και οι σχεδόν 1.500.000 τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς έχουν μείνει με την αγωνία για την τύχη των αγαπημένων τους ηρώων.

Το σίριαλ προβάλλεται πλέον σε επανάληψη από την αρχή του. Όσο για τα νέα επεισόδια; Κανείς δεν μπορεί να πει για την ώρα με βεβαιότητα πότε θα προβληθούν. Μπορεί σε δύο εβδομάδες, μπορεί σε δύο μήνες, ίσως κι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εξελίξεις

Παρ’ όλα αυτά η εφημερίδα Espresso εξασφάλισε το υλικό των επεισοδίων που ανέβαλε προσωρινά ο κορωνοϊός και αποκαλύπτει σήμερα όλες τις εξελίξεις που θα δούμε (κάποτε!) στις οθόνες μας. Πάρτε βαθιά ανάσα και… ξεκινάμε!

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) αποφασίζει να σαμποτάρει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, αντίθετα η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελά της, το μυστικό της θ’ αποκαλυφθεί σε κάποιον… Ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) συνεχίζει να δέχεται το φλερτ της Μάρθας (Α. Λάμπρη), προκαλώντας τη ζήλια της Ελένης (Μ. Κίτσου), κάτι που κάνει τον ίδιο να αναθαρρήσει για τα αισθήματα της μεγάλης αδελφής Σταμίρη προς το πρόσωπό του.

Την ίδια στιγμή ο προεκλογικός λόγος του Τόλια (Χρ. Πλαΐνης) μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού (Λ. Κακούτης), ενώ στο σπίτι του Προύσαλη (Γ. Σουξές) εμφανίζεται ένας μάρτυρας που αποκαλύπτει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών. Ο Βασταρδής (Δ. Σαμόλης) δείχνει στη Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη) τα χαρτιά του διαζυγίου του και της ζητάει να ζήσουν μαζί, την ίδια ώρα που κάποιος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση τους…

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο (Γ. Τσούτσιας) την εγκληματική πράξη του κατά του Γεωργαλά (Δ. Καραμπέτης), αλλά η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) μαθαίνει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή και αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα. Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη (Κ. Δανίκας) το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητά τη βοήθειά του για να τις αποτρέψει.

Το σχέδιο του Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και του Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης) για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς) μέσω του Δημήτρη (Δ. Κίτσος) κινδυνεύει να ναυαγήσει. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει τη Βασούλα (Α. Κωτσοβούλου) να καταθέσει εναντίον του Λια (Π. Κουρτίδης) και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα, όμως εκείνη φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της τής φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο γυναίκες.

Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο (Α. Κωνσταντίνου) ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο -όπως θεωρεί- σχέδιό του.

Η Ουρανία (Α. Καβαλή) απαιτεί από τον Κυριάκο (Β. Αλεξανδρής) να φύγει από το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απωθεί ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του. Ο τελευταίος το καταλαβαίνει και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) αποκαλύπτει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) στο παρελθόν, προκαλώντας την οργή του.

Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Σεβαστό, ενώ ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει, καθώς ο Κλεομένης τού ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά καταδικάζοντας και τους δύο στη δυστυχία. Από την άλλη πλευρά η Ελένη και ο Κυπραίος ζουν μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια τού ήταν πιστή.

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος), προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητάει από τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του.

Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) βρίσκεται τυχαία μπροστά σ’ έναν καβγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Εκείνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη με τη σειρά της προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άνδρα της. Παράλληλα το χωριό συνεχίζει να αναζητεί τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω.

Το ίδιο βράδυ η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της, ενώ την ίδια ώρα ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό, όμως θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άνδρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει. Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω (Ε. Καρακάση).

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

image

«Δώρο» στους καναλάρχες από την Κυβέρνηση – Δεν πληρώνουν φέτος τη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες

...
image

Διάσημοι καλλιτέχνες που μοιάζουν σαν δυο… σταγόνες νερό

...
image

Πρώτη έξοδος για την Χριστίνα Μπόμπα μετά τον κορωνοϊό

...
image

Η Κατερίνα Γκαγκάκη θρηνεί τον χαμό του πατέρα της

...
image

Ευτυχισμένη η Λίνα Σακκά για την καλύτερή της φίλη που νίκησε τον κορωνοϊό

...
image

«Θα γεννηθώ ξανά, θα γεννηθείς ξανά»: Το τραγούδι που θα βοηθήσει με κάθε κλικ το νοσοκομείο του Μπέργκαμο (video)

...
image

Θεσσαλονικείς έβγαλαν βόλτα τα ιγκουάνα τους στην παραλία (video)

...
image

Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολωκοτρονίτσι για τον κορωνοϊό (video)

...
image

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει 8 μέρες πυρετό αλλά δεν έκανε το τεστ γιατί «δεν είναι για χόρταση» (video)

...
image

Ακόμα και ο Ιπποκράτης θα είχε υποκλιθεί στον «χειρουργό Τοξότη»! Η δημοκρατία σε ευχαριστεί…

...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα έξυπνα tips που θα κάνουν τα νύχια σας να λάμπουν και πάλι

Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και για να την αντιμετωπίσουμε πρέπει να μείνουμε σπίτι μας! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε...

Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι χωρίς να καταστρέψετε τα νύχια σας

To ημιμόνιμο μανικιούρ είναι η επιλογή πολλών γυναικών αφού προσφέρει διάρκεια στο αποτέλεσμα. Τώρα όμως που η οδηγία είναι σαφής «Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊο...

Το στυλ δεν έχει εποχή

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βρέθηκε στην Αράχοβα για event που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «LOUSSO» με θέμα το resort στυλ και το everyday look & styling. Πρωταγωνιστές...

H Φιλάνθη Μπογέα σχεδιάζει νυφικά για νεράιδες που κάνουν παρέα με λιβελούλες

Μέσα από την αυτογνωσία και τη συνεχή εξέλιξη της δημιουργεί νυφικά ανάλαφρα, θηλυκά και αέρινα για υπάρξεις αιθέριες, για γυναίκες που θέλουν να ζήσουν...

Mόνο με αυτό το πολύ οικονομικό προϊον θα σώσεις τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου

Υπάρχουν μερικά μαλλιά τα οποία χρειάζονται «πρώτες βοήθειες» και αυτά μπορεί να είναι και τα δικά σου. Το φλερτ τους με την καταστροφή, ξεκινάει...

Xρειάζεσαι ένα και μοναδικό αξεσουάρ μαλλιών για να είσαι στη μόδα τώρα

Μάλλον τα θυμάσαι, γιατί το έχεις ξαναφορέσει στα 90s. Το scrunchies είναι τα λαστιχάκια για τα μαλλιά που διαθέτουν αρκετό ύφασμα και έχουν όγκο...

Αυτά είναι τα παπούτσια στα οποία πρέπει να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι

Ας είμαστε ειλικρινείς: τα σανδάλια με επιρροές από την αρχαία Ελλάδα είναι κλασσικά. Η έμπνευση είναι διαχρονική και βλέπουμε κάθε χρόνο σανδάλια τύπου ancient...

Πόσες τρίχες θεωρείται φυσιολογικό να χάνεις κάθε μέρα;

H τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Μπορεί οι άνδρες να έχουν γονιδιακή τάση για να αποκτήσουν...