Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Μαργαρίτα Γάλαρη: «Την κοπάνησα από το Λονδίνο για να σωθώ» (video)

«Γλίτωσα παρά τρίχα από τον εφιάλτη του κορωνοϊού στην Αγγλία» δηλώνει στην εφημερίδα Espresso και το Βαγγέλη Κάραλη η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Γάλαρη, η οποία αποφάσισε κακήν κακώς να κλείσει εισιτήριο και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη λίγο προτού ξεσπάσει η… μπόρα της πανδημίας και στη Βρετανία.

90226306 203253954286441 1876214078639052649 n

«Μάζεψα άρον άρον τα πράγματά μου, έκλεισα θέση στην πρώτη διαθέσιμη πτήση που βρήκα για την Αθήνα, ενημέρωσα το μαγαζί όπου εμφανιζόμουν ότι θα φύγω και την κοπάνησα. Ούτε καν ζήτησα τα μεροκάματα των τελευταίων ημερών, το μόνο που ήθελα ήταν να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ξεφύγω από το… κύμα της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Αγγλία» λέει η όμορφη Ελληνίδα, η οποία βρίσκεται πλέον σε καραντίνα στο σπίτι της στην Αθήνα.

90704352 220484962399976 6010030304270715239 n

Η Μαργαρίτα τους τελευταίους δύο μήνες ζούσε στο Λονδίνο, όπου και τραγουδούσε σε γνωστό ελληνικό μαγαζί της πόλης. Τη στιγμή που οι εμφανίσεις πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο, χωρίς δεύτερη σκέψη η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα που συνεργαζόταν για να «σωθεί» από τον φονικό ιό.

f1 5

«Έβλεπα ότι η κατάσταση στην Αγγλία θα ξέφευγε. Μετά την ανόητη απόφαση του Μπόρις Τζόνσον για τη νόσο της αγέλης τρομοκρατήθηκα. Μία εβδομάδα πριν κι ενώ το μαγαζί που τραγουδούσα λειτουργούσε κανονικά αποφάσισα να επιστρέψω στη χώρα μου. Δεν θα έθετα ποτέ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου σε κίνδυνο για τα χρήματα» τονίζει.

«Μέχρι πριν από μία εβδομάδα η ζωή στο Λονδίνο κυλούσε κανονικά. Ο κόσμος ήταν ανέμελος τη στιγμή που ολόκληρη η Ευρώπη ζούσε τον εφιάλτη του κορωνοϊού. Γλίτωσα παρά τρίχα. Θα είχα αποκλειστεί στο Λονδίνο και δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στην πατρίδα μου αν είχα καθυστερήσει περισσότερο. Βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα στο σπίτι μου, αλλά ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα έστω και την τελευταία στιγμή να βρω μια πτήση και να επιστρέψω» αναφέρει η Μαργαρίτα Γάλαρη, τη στιγμή που πολλοί Έλληνες φοιτητές είναι ακόμη αποκλεισμένοι στη Βρετανία, χωρίς να μπορούν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/B973XZTguMF/

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ