Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η showbiz παίρνει θέση για την κοντρα του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο τσακωμός του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου απασχόλησε έντονα τα media, από τα sites και τις εφημερίδες μέχρι τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο πρώτος έκανε λόγο για «ξεδιάντροπη αντιγραφή» και ο δεύτερος για «ναρκισσισμό και υπέρμετρο εγώ μέσα στον κορωνοϊό». Αναπόφευκτα, αρκετοί τηλεαστέρες πήραν δημοσίως θέση στην κόντρα που ξέσπασε ξαφνικά, σηματοδοτώντας τη ρήξη στη σχέση του «Άρνι» με τον Mr «Ράδιο Αρβύλα».

Κανακης Αρναούτογλου 741x486 1 1

«Δεν θα συμφωνήσω στο ότι μοιάζουν οι εκπομπές τους. Οι εκπομπές δεν μοιάζουν» είπε τη γνώμη της η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της στον Alpha και συνέχισε: «Είναι άλλη εκπομπή η μία, άλλη εκπομπή η άλλη, εκ του αποτελέσματος πια. Άλλος παρουσιαστής ο ένας, άλλος παρουσιαστής ο άλλος. Σαφώς και δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Αυτές οι δύο εκπομπές εμένα δεν μου μοιάζουν, Αντώνη μου, σε εσένα απευθύνομαι, δεν μοιάζουν. Καταλαβαίνω την οργή και τον θυμό σου, αλλά η εκπομπή σου δεν μοιάζει με του Γρηγόρη, ούτε του Γρηγόρη μοιάζει με τη δική σου, όπως δεν μοιάζετε και εσείς οι δύο καθόλου μεταξύ σας».

φ3 11

Ο Δημήτρης Σταρόβας, τώρα, πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Αρναούτογλου. «Η αντίδραση του Κανάκη ήταν υπερβολική. Στεναχωριέμαι για όλα αυτά. Δεν είμαι μάρτυρας υπεράσπισης, επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή, αλλά με τσαντίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον για κάτι που κάνει και ο ίδιος. Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς πολλές φορές δεν μ’ αρέσει καθόλου. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, όλοι κάνουμε τα ίδια πράγματα και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του».

φ5 3

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μάσησε τα λόγια του και, σχολιάζοντας για ελάχιστα δευτερόλεπτα το θέμα χθες στο «Πρωινό», αποκάλεσε δημόσια τον Αντώνη Κανάκη «κομπλεξικό», με τη Φαίη Σκορδά να τον σταματά ελαφρώς αμήχανη.

φ6 3

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πήραν κι αυτοί θέση από την εκπομπή του Star. «Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ότι σε τέτοια εποχή το να βγαίνει τέτοιου είδους διαμάχη μού φαίνεται περίεργο. Ας τον έπαιρνε ο Κανάκης προσωπικά στο τηλέφωνο να του τα πει, όχι δημόσια». Σε αντιδιαστολή, ο Κρατερός ανέφερε: «Δεν συμφωνώ με την έκφραση του Γρηγόρη ότι είναι ξεκατίνιασμα η διαφορετική γνώμη, τη θεωρώ διαμάχη. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να χαλάνε φιλίες για εκπομπές. Ας έβρισκαν τη λύση εκτός δημόσιου διαλόγου».

φ4 4

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε, μεταξύ άλλων, με χιούμορ μέσω της στήλης του σε γνωστή ιστοσελίδα: «Να ανάψουμε μια λαμπάδα για τον Γρηγόρη και μια για τον Κανάκη, που μας έκαναν να ασχοληθούμε με κάτι άλλο τα παιδιά. Θυμηθήκαμε για λίγο τους εγχώριους τηλεοπτικούς μας σταρ και αντιληφθήκαμε ότι σε λίγο καιρό -ελπίζουμε- αυτοί θα μας απασχολούν ξανά και ουχί ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας».

φ7

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...