Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Βάνα Μπάρμπα θα αξιοποιούσε το σπίτι στη Μύκονο, αλλά λόγω κορονοϊού όλα «πάγωσαν»

Μπορεί η Βάνα Μπάρμπα να είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες της για τη Μύκονο, ώστε να επιβλέπει την ανακαίνιση της βίλας του Μιχάλη Ασλάνη η οποία πέρασε στα χέρια της για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ωστόσο η πανδημία, που σαρώνει τα πάντα, άλλαξε και τα δικά της σχέδια.

«Είχα σχεδόν τα πάντα έτοιμα και πίστευα ότι θα κάνω διακοπές σε αυτό το σπίτι φέτος. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτή την καταστροφή με τον κορονοϊό. Τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια “παγώνουν” τα πάντα πάνω σε αυτό το σχέδιο» δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso» η δημοφιλής ηθοποιός, φανερά στενοχωρημένη για την εξέλιξη αυτή.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες να επεξεργάζεται ένα σχέδιο αξιοποίησης της θρυλικής βίλας του πρόωρα αδικοχαμένου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος ήταν επιστήθιος φίλος της. Η ίδια έκανε όλα τα απαραίτητα βήματα σε συνεννόηση με το Ελληνικό Δημόσιο -όπου ανήκει πλέον η βίλα-, ενώ ήρθε και σε επαφή με μεγάλα γραφεία real estate του εξωτερικού προκειμένου να υπενοικιάζεται σε ξένους επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Κι ενώ το επιχειρηματικό σχέδιο ήταν σχεδόν έτοιμο, κυριολεκτικά στο παρά πέντε ο φονικός ιός δεν της επιτρέπει να προβεί σε οποιαδήποτε επένδυση στο νησί των ανέμων.

φ2 32

Οι αναλυτές

«Τα ενοίκια που έπρεπε να δίνω στο κράτος είναι πολύ υψηλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ υπό αυτές τις συνθήκες σε αυτό το επιχειρηματικό σχέδιο. Όλοι οι αναλυτές επισημαίνουν πως για περίπου ενάμισι με δύο χρόνια κάθε επιχειρηματική κίνηση θα είναι ένα θρίλερ. Είναι τόσο αβέβαια όλα, που αδυνατώ να προβώ σε κινήσεις υψηλού ρίσκου» εξήγησε η ίδια στη συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε μαζί της.

φ3 27

Όπως μας αποκάλυψε η Βάνα, η σεζόν θα άρχιζε φέτος με το παραδοσιακό Welcome Summer Party, το οποίο έκανε σε ετήσια βάση για τους φίλους του ο αείμνηστος Μιχάλης Ασλάνης. «Εγώ θα το αφιέρωνα, λοιπόν, σε εκείνον, που έχει προσφέρει τόσο πολλά σε όλους μας. Ωστόσο, το σχέδιό μου δεν εγκαταλείπεται. Όλα απλώς θα μεταφερθούν πιο πίσω, μέχρι να ξεπεράσουμε όλον αυτόν τον όλεθρο της πανδημίας» ανέφερε η ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...