Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κατερίνα Λένη: «Συνέβησαν πράγματα στο “MasterChef” που με έκαναν να ντραπώ» (video)

«Συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ» δήλωσε η Κατερίνα Λένη στην πρώτη της συνέντευξη αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής της.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του reality μαγειρικής του Star, η οποία εξέφραζε την άποψή της με αφιλτράριστη ειλικρίνεια, συνεχίζει την ίδια τακτική και εκτός παιχνιδιού.

«Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα» είπε στην αρχή της κουβέντας της με τους οικοδεσπότες της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και συνέχισε… δείχνοντας τη δηλωμένη vegan πρώην συμπαίκτριά της Ντέμη Γεωργίου.

κατερινα λενη μαστερσεφ

«Το βράδυ που συνέβη αυτό το γεγονός η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικό και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου» ισχυρίστηκε. Όσο για τους λόγους που είχε τόσο μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο Λασκαρίδη, ξεκαθάρισε πως δεν ένιωσε ποτέ κάτι άλλο: «Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι μού υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις” μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι “ο πρώτος που θα φύγει θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και έτσι έγινε» είπε.

Σχετικά με τους ανθρώπους που γνώρισε στο reality, η Κατερίνα μίλησε γενικά: «Οι άνθρωποι είναι σαν τις μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση, ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό έγιναν πολλά…»

93970924 1506573029504399 5121161110279406115 n 1

Χαμός στο twitter με την αποχώρηση της κομμώτριας

Η αποχώρηση της Κατερίνας Λένη μπορεί να ικανοποίησε αρκετούς από τους συμπαίκτες της, όμως μία μεγάλη μερίδα τηλεθεατών του «MasterChef» εκνευρίστηκε με το αποτέλεσμα.

Άλλωστε, η Κατερίνα, η κομμώτρια του reality μαγειρικής που κατάφερε να προχωρήσει αρκετά μέσα σε αυτό, εξαιτίας του χαρακτήρα της, είχε κερδίσει πολλές συμπάθειες, αλλά και αντιπάθειες. Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, με το που έγινε γνωστό ότι κρεμάει την ποδιά της, στήθηκε τρελό… γλέντι στο twitter.

ντεμη μαριαννα κατερινα αποχωρηση

«Σε έναν κόσμο με Ντέμη, Ηλία, Μαριάνα, Γιώργο, Μαρλέν, προτιμώ την Κατερίνα» έγραψε ένας fan του παιχνιδιού, «Από Ασπα Τσίνα είχαμε να νιώσουμε έτσι! Ευχαριστούμε για όλα! Είσαι, ήσουν και θα είσαι είδωλο!» την εξύμνησε άλλος. «Στην Κατερίνα δεν έδωσαν ποτέ το χέρι της συμφιλίωσης γιατί ήταν η κομμώτρια! Ήταν μία ξένη για τον χώρο τους, την κλίκα τους και ποτέ δεν έδειξαν την ελάχιστη ευγένεια να την αποδεχθούν ως συμπαίκτριά τους. Βλέπετε, δεν είχε μαγαζιά σαν τον παππού Διονύση» την υπερασπίστηκε σοβαρά ένας τρίτος.

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεις αλήθειες, εσύ, Κατερίνα, επέλεξες την ειρωνεία και την απαξίωση, είδωλο δεν είσαι για κανένα λόγο, αγενής και διαταραγμένη ίσως…» διαφώνησε με τους προλαλήσαντες άλλος χρήστης του twitter.

«H εκδίκηση της Κατερίνας. Τα κομμωτήρια ανοιχτά και τα εστιατόρια κλειστά» σχολίασε με χιούμορ κάποιος άλλος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...