Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Χείμαρρος η Τζόυς Ευείδη: «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι»!

Χείμαρρος η Τζόυς Ευείδη… πυροβολεί τους «ευτυχισμένους celebrities της καραντίνας», δηλώνει πως την «αγριεύουν οι εκπομπές που έχουν κριτικές επιτροπές», ενώ κάνει μια αποκάλυψη για τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, λέγοντας πως άνθρωποι σαν κι αυτόν βγαίνουν κάθε 100 χρόνια!

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα σενάρια συνωμοσιολογίας. Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι η μεγάλη ύφεση, η ανεργία, το κοινωνικό κραχ στη χώρα μου. Και μόνο που είμαστε στον αέρα τόσες χιλιάδες άνθρωποι της τέχνης, με ένα βοήθημα από το κράτος, σ’ ένα καλοκαίρι χωρίς πολιτισμό στην Ελλάδα, φτάνει» δηλώνει η τηλεοπτική Σταυρούλα της σειράς «Το καφέ της Χαράς», στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και συνεχίζει ακάθεκτη:

«Ειλικρινά, πίστεψέ με, δεν αντέχω άλλη ευτυχία στα παράθυρα των τηλεοράσεων, στο facebook, στο Ιnstagram για το πώς επιτέλους βρήκαν τον χρόνο οι διάφοροι celebrities να ξεκουραστούν, να φτιάξουν τις ντουλάπες τους, να καθαρίσουν το σπίτι τους, να μαγειρέψουν και να φτιάξουν πολλά τσουρέκια ή να κάνουν γυμναστική. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ δυστυχισμένη, γιατί έχω ανάγκη να δουλεύω. Ήμουν πάνω στα ντουζένια μου με την επιστροφή “Του καφέ της χαράς”, την οποία και αγκάλιασε ο κόσμος. Νιώθω ότι θα τρελαθώ όταν ακούω κάποιους ότι βρήκαν την ευκαιρία να βρεθούν με τα παιδιά τους, όταν το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα πούμε το ψωμί ψωμάκι και δεν θα έχουμε λεφτά ούτε για τα βασικά. Δηλαδή, συγγνώμη κυρία μου, πώς βγαίνεις σαν μια άλλη Μαρία Αντουανέτα και λες ότι ξεκουράστηκες στην καραντίνα, όταν υπάρχουν άνθρωποι που μένουν σε πενήντα τετραγωνικά στο κέντρο της Αθήνας και τρελάθηκαν μέσα στους τέσσερις τοίχους; Με 800 ευρώ που πήραμε βοήθεια δηλαδή, όσοι βρεθήκαμε σε αναστολή εργασίας για έναν μήνα, θα ζήσουμε ή θα ψοφολογήσουμε; Αυτή την έπαρση επιτυχίας ότι όλα πήγαν καλά και ωραία και αυτήν τη χαρά δεν την κατανοώ».

Η Τζόυς, στην ίδια συνέντευξη, αναφέρεται επίσης στα talent shows και με αυτή την αφορμή μνημονεύει τον Μίνωα Κυριακού. «Όποιο πρόγραμμα έχει κριτική επιτροπή με αγριεύει. Δεν μου αρέσει να κρίνω ούτε να με κρίνουν. Πέρασα τις εξετάσεις μου στο Εθνικό Θέατρο, μου φτάνει. Θυμάμαι, πιτσιρίκα, με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού να πάω στην κριτική επιτροπή των καλλιστείων. “ Του είπα, κύριε Μίνωα, ξέρετε ότι σας λατρεύω αλλά μη μου το κάνετε αυτό, δεν το μπορώ”. Και με παρακαλούσε ο τρισμέγιστος Μίνωας Κυριακού. Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Μίνωα Κυριακού δεν υπάρχουν, μορφωμένοι, ευγενέστατοι. Ήταν ο μπαμπάς του καναλιού, ήξερε κάθε άνθρωπο που δούλευε στο κανάλι του με το μικρό του όνομα, τα οικογενειακά του, τα προβλήματά του. Τέτοιοι άνθρωποι βγαίνουν σπάνια στη ζωή, είναι προσωπικότητες. Ο Κυριακού διοικούσε με πυγμή και με αγάπη, με καλλιέργεια. Ήταν κάτι το ασύλληπτο. Κάθε 100 χρόνια βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός.

16 f2 KYRIAKOY 04022002

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...