Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Το «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον Θοδωρή Κυριακού και η πρόταση για μεσημεριανή εκπομπή

Ήταν πριν από 15 χρόνια όταν ο Θοδωρής Κυριακού, μιλώντας για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στον Alpha, είχε χρησιμοποιήσει την παροιμία: «Όποιος φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος».

Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η παρουσιάστρια συνέχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και στο κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο για την ίδια οι «παλιές αγάπες» δεν πάνε στον παράδεισο, καθώς αυτή η… κολόνια με το κανάλι του Αμαρουσίου κρατάει χρόνια. Κακά τα ψέματα, η Ελένη είναι «παιδί» του ΑΝΤ1 και ανακάλυψη του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού, την οποία «έκλεψε» στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς με ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων, κάνοντάς τη «βασίλισσα» του δικού του καναλιού.

Τώρα όμως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αποδεσμευτεί πλήρως από τον Alpha και η σχέση της Ελένης με το κανάλι έχει πάψει προ πολλού να είναι συναισθηματική. Απεναντίας, η σχέση της με τον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι παραμένει συναισθηματική. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που φημολογείται έντονα ότι ο Θοδωρής Κυριακού τη θέλει πίσω στο κανάλι του Αμαρουσίου, τώρα που εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτό της Κάντζας.

Οι πρώτες πληροφορίες για το «φλερτ» του Θοδωρή Κυριακού στην Ελένη Μενεγάκη, που δημοσιοποιήθηκαν στο «TV Εθνος», κάνουν λόγο για επαγγελματική πρόταση του επιχειρηματία, που αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσιάζει τώρα στον Alpha – κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας, αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εξετάσουν κάτι το διαφορετικό στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας τους, αν και εφόσον αυτή προκύψει τελικά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που πρόσωπα του ΑΝΤ1 (ακόμη και συνεργάτες της Φαίης Σκορδά) έκαναν την εμφάνισή τους στην «Ελένη», δείχνοντας έτσι πως τα προ 15ετίας είναι περασμένα, ξεχασμένα! Αυτή η εκτίμηση λοιπόν φαίνεται ότι αφήνει το περιθώριο στην Ελένη να προχωρήσει τις επαφές της με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή της παρουσιάστριας στον Alpha θα ρίξει οριστικά αυλαία την Παρασκευή 17 Ιουλίου, ανήμερα της αγίας Μαρίνας, οπότε γιορτάζει η μικρή της κόρη, καρπός του γάμου της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Τυπικά το συμβόλαιο της Ελένης λήγει δύο εβδομάδες αργότερα, την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της ακούγεται πως θα γίνει στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2021. Για να δούμε αν θα είναι το βήμα της επιστροφής της στον ΑΝΤ1…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...