Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η εξομολόγηση της Μαρινέλλας για το πώς βίωσε την πανδημία: «Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος»

«Στον πόλεμο ξέρεις, βλέπεις ποιος είναι ο εχθρός και αμύνεσαι. Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος».

Με τη σοφία των χρόνων της η Μαρινέλλα μίλησε για τις ημέρες της πανδημίας, περιγράφοντας την προσωπική της εμπειρία στον καλό της φίλο Γιάννη Κεντ. Την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δυο τους κατέγραψε η Μαρί Κωνσταντάτου, σύντροφος του θεατρικού επιχειρηματία και τη μετέφερε στην ιστοσελίδα του τελευταίου youfly.com, όπου δραστηριοποιείται πλέον και η ίδια ως αρθρογράφος.

«75 μέρες είμαι στο σπίτι. Μια φορά βγήκα με την αδελφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά. Πριν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα. Εμένα, με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται…» δήλωσε η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, συμπληρώνοντας ότι ο κορονοϊός είναι ένας αόρατος εχθρός, από τον οποίον μπορείς να προφυλαχτείς πιο δύσκολα απ’ ό,τι σ’ έναν πόλεμο, όπου ξέρεις ποιον έχεις ν’ αντιμετωπίσεις.

11 Φ1 9921 MARINELA 25082014

«Την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου -που μένουμε στο ίδιο σπίτι- τα βλέπω από το μπαλκόνι και μιλάμε μέσω Skype ή viber. Όταν τους βλέπω για να πάω φαγητό, τα παιδιά είναι σε 15 μέτρα απόσταση» συνέχισε η Μαρινέλλα, η οποία αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα της Πολιτείας για τον Covid-19, βρίσκοντας ελαφρυντικά για εκείνους που δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν απόλυτα.

«Έπιασε η ζέστη, το καταλαβαίνω. Εγώ είμαι ευλογημένη γιατί παίρνω αέρα στο σπίτι που έφτιαξα με κόπο και ιδρώτα, είναι δροσερά και άνετα. Οι περισσότεροι που ζουν σε μικρό χώρο θέλουν να βγουν από το σπίτι τους για να δροσιστούν. Έτσι πάνε στην παραλία και κάθονται μέχρι το βράδυ, όμως πού να πας να χωθείς χωρίς μάσκα μέσα στον κόσμο; Πρέπει να κρατάς και μια απόσταση. Τα νέα παιδιά θέλουν ν’ αγκαλιαστούν, το ξέρω, και ο έρωτας και το φλερτ είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή» επισήμανε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Όσο για τις οδηγίες που ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού για τις πρόβες και τα γυρίσματα των ανθρώπων του θεάματος με μάσκες και αντισηπτικά, η Μαρινέλλα υπήρξε κατηγορηματική. «Πρόβα με μάσκες δεν γίνεται. Το στόμα και τα μάτια βγάζουν συναίσθημα. Πώς θα μιλήσεις; Πώς θα πεις στον άλλον “Σ’ αγαπώ”; Το να μη σε ακουμπήσω πάει στο καλό, το να μη σε βλέπω να μιλάς όμως -να βλέπω το στόμα σου, όχι να το ακούσω με τ’ αυτιά- δεν γίνεται…» τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο της συνομιλίας της με τον Γιάννη Κεντ είπε με το χέρι στην καρδιά πως αν γινόταν να τραγουδήσει, θα το έκανε αύριο κιόλας!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...