Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Τα κορίτσια της showbiz μετά την… κλεισούρα, έφεραν τον καύσωνα

Ο Μάιος μπήκε με… άγριες διαθέσεις και οι πρώτες ημέρες με καύσωνα καταγράφηκαν μόλις στα μέσα του μήνα.

Μοιραία, λοιπόν, μετά και τη χαλάρωση των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, είναι πλέον χαλαρές και οι αιθέριες υπάρξεις της εγχώριας showbiz. Απόδειξη; Φόρεσαν τα μαγιό της, έβαλαν τ’ αντηλιακά τους κι έβγαλαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους στον ήλιο… του Ιnstagram, κάνοντας τ’ αρσενικά πλήθη των followers τους να χρειαστούν -κατά περιπτώσεις- μέχρι και… υπογλώσσια.

Έπειτα από δύο μήνες καραντίνας, τα κορίτσια μπούχτισαν από την κλεισούρα και τώρα τα δίνουν όλα, απολαμβάνοντας στο έπακρο το καλοκαίρι και την ελευθερία τους δίπλα σε παραλίες και πισίνες.

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΕΛΕΤΣΙ

F1 Eletsi scaled

Είναι το στρώμα της μονό και το κορμί της αγαλμάτινο! Η «μαύρη γαζέλα» της δημοσιογραφίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία κυνηγάει κάθε καλοκαίρι τους ξένους celebrities στη Μύκονο για να τους πάρει δηλώσεις, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή σε πισίνα και γοήτευσε τον αντρικό πληθυσμό των social media με το στιλ της και φυσικά το τοσοδούλι μπικίνι της.

ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ

F2 Metaxa scaled

Πληροφορίες οι οποίες θέλουν σύσσωμο το αντρικό Ιnstagram να τραγουδάει «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ» στη θέα της Κόνι Μεταξά με αποκαλυπτικό καφέ μπικίνι ελέγχονται. Είναι γεγονός πάντως πως η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει εκκεντρικό στιλ, μπόλικο σεξαπίλ και κορμάρα, που ξέρει να την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο στα social media.

ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ

F3 Koulianou

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι: Το «απόλυτο κορμί» της ελληνικής πασαρέλας των 90s, η Βίκυ Κουλιανού, πόζαρε στον instagram-ικο φακό με ολόσωμο μαγιό και… μοίρασε απλόχερα καρδιοχτύπια. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που σταμάτησε το μόντελινγκ, η μελαχρινή καλλονή αποδεικνύει πως είναι σαν το παλιό καλό κρασί.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

F4 Panagiotarou

Τα είδαν όλα… μπλε οι άντρες που κοίταξαν τη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με το μπλε μπικίνι. Η πρώην συνάδελφος της Ιωάννας Τούνη στο reality του Σκάι εντυπωσίασε πάλι. Μπήκε στη θάλασσα έως τις γάμπες και φωτογραφήθηκε κρατώντας άμμο στα χέρια της. Το κορμί της σαφώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον (και τα σχόλια!) των followers της.

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Screenshot 1 4

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να έχει τ’ όνομα της «καυτής Θεσσαλονικιάς», ωστόσο ο  ήλιος είναι επικίνδυνος, γι’ αυτό εκείνη φροντίζει να προστατεύεται με το κατάλληλο αντηλιακό. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» φόρεσε μαύρο ολόσωμο, σέξι μαγιό, ξάπλωσε σε παραλία με λευκή άμμο και πόζαρε με αισθησιασμό, δίνοντας έμφαση στα προσόντα της!

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

F6

«Φουλ» της ψάθας για τη sexy yoga trainer. Η Σόφη Πασχάλη ξέρει από συνδυασμούς, ταιριάσματα και προκλήσεις… Σε ό,τι αφορά τα μαγιό και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ τουλάχιστον, της βγάζουμε το (ψάθινο) καπέλο. Ποζάροντας με ένα ιδιαίτερο μαγιό, το οποίο συνδύασε με μια τσάντα, επίσης ψάθινη, η γυμνάστρια έστειλε… δωράκι στους fans της ένα «κλικ» φωτιά και λάβρα!

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ

F7 Prezerakou

«Βράχο βράχο τον καημό» τους μετράνε οι αρσενικού γένους διαδικτυακοί φίλοι της Ερρικας Πρεζεράκου από την ώρα που την είδαν στο Ιnstagram με το μικροσκοπικό μπικίνι της να στέκεται όρθια επάνω στα βραχάκια και να ετοιμάζεται να βουτήξει. Η παίκτρια του «J2US» με τις εντυπωσιακές σωματικές αναλογίες ξεκίνησε τα μπάνια της και… κόλασε τα πλήθη.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

F8 Kavoura

Αναψοκοκκινισμένη -από τον ήλιο προφανώς- και με τα ξανθά της μαλλιά βρεγμένα, η Βίκυ Κάβουρα έστειλε φιλάκια στους followers της και σαν να τους… λίγωσε! Η ηθοποιός πόζαρε από την άνετη ξαπλώστρα της, αμέσως μετά τη βουτιά της, φορώντας μαύρο μαγιό και χρυσό σταυρουδάκι στον λαιμό.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...