Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η εξομολόγηση Σεφερλή – Τσαβαλιά στον Χατζηνικολάου για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν (video)

Μπορεί συνήθως να προκαλεί το γέλιο μέσα από τις παραστάσεις του, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας ο Μάρκος Σεφερλής συγκίνησε τα τηλεοπτικά πλήθη του ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής κωμικός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω» μαζί με τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά και μίλησαν από κοινού για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν, όταν εκείνος αποφάσισε να επενδύσει στο Δελφινάριο, με αποτέλεσμα να πάρει στην πλάτη του και τα υπέρογκα χρέη του θεάτρου.

«Ήταν απίστευτα δύσκολη εκείνη η περίοδος. Ήμουν υποχρεωμένη να ακολουθήσω το όνειρο του Μάρκου, παρόλο που εγώ ομολογώ ότι δεν το έβλεπα ευοίωνα. Δηλαδή, αν έλεγες σε έναν άνθρωπο “βάλε κάτω τη λογική σου, βάλ’ το κάτω με χαρτί και μολύβι”, θα σου έλεγε ότι δεν βγαίνει. Το Δελφινάριο μέχρι τότε δούλευε με δέκα πρωταγωνιστές και ερχόταν και από δύσκολες χρονιές. Πώς αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να το γεμίσει, όχι μόνος του, γιατί σαφώς έχει κι άλλους ανθρώπους δίπλα του, μόνος του ως πρωταγωνιστής, ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ήμουν όμως υποχρεωμένη να τον ακολουθήσω, ήμουν υποχρεωμένη να βάλω πλάτη για να κάνει εκείνος το όνειρό του πραγματικότητα. Και το έκανα! Και ευτυχώς που το έκανα, και ευτυχώς που πίστεψα τελικά σε αυτό που πίστεψε εκείνος εξαρχής, γιατί ήταν αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και, δόξα τω Θεώ, χάρη σε αυτό είμαστε σε μια καλή κατάσταση» εξομολογήθηκε η Ελενα Τσαβαλιά.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής έκανε λόγο για έναν οικογενειακό γολγοθά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα υπέρογκα χρέη τους. «Όταν αποφάσισα να το κάνω, έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά, δεν φοβόμουν. Τόλμησα, ρισκάρισα και στην πορεία είδα ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα, δεν υπήρχαν τα χρήματα και οι επιταγές που είχα υπογράψει δεν μπορούσαν να καλυφθούν. Καλύφτηκαν, βέβαια, τρέχαμε στα βουνά και στα λαγκάδια, Δευτερότριτα παίζαμε, με το μωρό στην αγκαλιά» ανέφερε συγκινημένος.

«Κάναμε περιοδείες για να ξεπληρώσουμε τα χρέη του Δελφινάριου και γυρίζαμε Τετάρτη στο χειμερινό θέατρο, όπου παίζαμε μέχρι την Κυριακή. Ξαναφεύγαμε Δευτέρα ξημερώματα και παίζαμε στην επαρχία για να μαζέψουμε χρήματα κι έτσι μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το μεγάλο αυτό εμπόδιο… Αλλά τελικά πέτυχε το εγχείρημα» συνέχισε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Μάλιστα, ανακοίνωσε μέσω της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του θα γίνει στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν. «Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show, είναι καινούργια… συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=l2CHBpne8kw

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...