Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο σφαγέας της Κυριακής θα εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους

Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν εκ νέου τον 39χρονο που...

«Σασμός»: Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, αναγκάζοντάς...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Γιάννης Μπέζος: «Εγώ επιλέγω με ποιους θα συνομιλήσω! Δεν είμαι… ευρείας χρήσης»

Δεν του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ούτε να μοιράζει αγκαλιές και φιλιά δεξιά κι αριστερά. Επιλέγει με ποιους θα συνεργαστεί και σε ποιους θα καταθέσει το χιούμορ του, ενώ δηλώνει πως τον ενδιαφέρει περισσότερο η εκτίμηση του κοινού παρά ο θαυμασμός του.

Τάδε έφη Γιάννης Μπέζος στα «Μεσάνυχτα». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που έχει στο βιογραφικό του μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, συναντήθηκε στον Alpha με την Ελεονώρα Μελέτη και γι’ ακόμη μια φορά δεν έκρυψε τη δική του θεώρηση των πραγμάτων.

«Εγώ δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν ρόλο, έρχονται να δουν εμένα ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αν ανεβάσω μια παράσταση και δεν πάει καλά, φταίω εγώ, δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ο χρόνος που έγινε αυτό δεν ήταν ο κατάλληλος, ο χώρος, αν θέλετε, δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις βαθιές επιθυμίες του κόσμου. Κατεβάζεις την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός που βλέπουμε φέτος στο σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα», στον ΑΝΤ1.

«Το χιούμορ μου»

«Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, δεν είναι το… φόρτε μου» συνέχισε ο Γιάννης Μπέζος. «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, εγώ επιλέγω με ποιους θα συνομιλήσω, επιλέγω με ποιους θα κάνω παρέα, σε ποιους θα καταθέσω το χιούμορ μου, με ποιους θα έρθω σε επικοινωνία. Δεν είμαι… ευρείας χρήσης. Δεν θα βγω έξω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια. Ας στενοχωριέται το κοινό, αλλά με εκτιμά περισσότερο γιατί ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος αυθόρμητα να με αγκαλιάσει και να βγάλουμε φωτογραφία, γιατί είναι το στιλ μου τέτοιο, δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ και δεν τους εκτιμώ. Με το έργο μου έχω δείξει ότι τους αγαπώ πιο πολύ από κάτι άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με νοιάζει αν χάσω τον θαυμασμό του κόσμου, την εκτίμησή του δεν θέλω να χάσω» τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Η… πρόβλεψη του Μίνωα για την σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»: «Είναι αυτοκτονία»

Εχει κρατήσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε θρυλικά σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως «Οι Απαράδεκτοι», «Εκείνες κι εγώ», «Ακρως Οικογενειακόν» και βέβαια «Της Ελλάδος τα παιδιά», όπου υποδύθηκε απολαυστικά τον σμήναρχο Κάκαλο. Μιλώντας στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης, ο Γιάννης Μπέζος έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την εν λόγω τηλεοπτική σειρά και τον αείμνηστο πρόεδρο του ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού.

«Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” μου είχε πει “πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, αλλά κάνε το για το γινάτι σου”. Συμβαίνει καμιά φορά, δεν πίστευαν τότε, είναι και πολλά χρόνια πριν, ήταν σε τελείως άλλο αστερισμό οι σταθμοί τότε, απλά εγώ ήμουν στην τρέλα μου και επειδή το υπερασπίστηκα λυσσαλέα πέτυχε» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Τα βλέπω καμιά φορά όλα αυτά τα σίριαλ που είχα παίξει, παραμένουν παλιά, όμως είναι ωραία, τα αγαπάμε, αλλά δεν τα νοσταλγώ ιδιαίτερα. Καμιά φορά νοσταλγούμε το παρασκήνιο, τον χρόνο που έγιναν αυτά…» συμπλήρωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...