Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Η Μενεγάκη ανακοίνωσε, ανήμερα τη γιορτή της, ότι αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha αλλά και τη μικρή οθόνη για ένα χρόνο

Τα σοκολατάκια που κέρασε από τη φοντανιέρα της η Ελένη Μενεγάκη τις τηλεθεάτριές της είχαν γεύση πικρής σοκολάτας!

Την ημέρα της γιορτής της περίμενε η δημοφιλής παρουσιάστρια για να ανακοινώσει στο τηλεοπτικό κοινό της ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί, όχι μόνο από τον Alpha αλλά και από τη μικρή οθόνη γενικότερα! Είναι αυτό το τέλος εποχής για τη «βασίλισσα» της τηλεόρασης; Κανείς δεν βρίσκεται μέσα στο ωραίο της ξανθό κεφαλάκι για να ξέρει ακριβώς τι σκέφτεται, αλλά χθες, από τα λεγόμενά της τουλάχιστον, έγινε αντιληπτό πως την επόμενη σεζόν θα λείπει από το γυαλί, για να κάνει τα προσωπικά της όνειρα πραγματικότητα.

Μετά το τέλος ενός αφιερωματικού βίντεο για την ίδια, η Ελένη αιφνιδίασε τους πάντες στη χθεσινή εκπομπή της. Με βαθιά συγκίνηση στράφηκε προς τους τηλεθεατές. «Ημουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαζε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ημουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό» είπε και συνέχισε με νόημα:

«Έτσι φτάσαμε σήμερα, ύστερα από 15 χρόνια εδώ στον Alpha, να πρέπει να σας στείλω από νωρίς τη μεγάλη αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς για τα πολύ πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάρα πολύ μακριά, αλλά δεν μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βγάζω ένα πρόγραμμα, να παίρνω τον χρόνο μου, να παίρνουν τον χρόνο τους και οι άλλοι. Από πέρυσι, λοιπόν, έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία».

Η Ελένη μίλησε με αλήθεια για τα συναισθήματά της: «Όλη τη φετινή σεζόν και από τη στιγμή που ενημέρωσα φυσικά και το κανάλι που αγαπώ και έχω τιμήσει μέσα από την καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιούργησε ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ. Όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που θα σας λέω αυτά που αφορούν εμένα. Όλοι μπορεί να σκέφτονται, να γράφουν, να μιλάνε για ανθρώπους που είναι τόσο υπερπροβεβλημένοι μέσα από την τηλεόραση και είναι λογικό. Από την αρχή της σεζόν τα είχα σκεφτεί αυτά και είχα βάλει στο μυαλό μου ότι στη γιορτή μου θα σας τα πω, γιατί αυτή είναι η προσωπική μου ημέρα και αυτή είναι η δικιά μας μέρα και γιατί ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που πάντα είχε. Εσείς στην καρδιά μου είστε ψηλά».

Και για το τέλος η Ελένη άφησε το καλύτερο: «Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν, όπως κάθε χρόνο. Φέτος το κάνω σήμερα και σας λέω ότι δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά, που μπορεί εσείς να κάνατε. Ο καθένας μας μέσα στο μυαλό του μπορεί να κρατάει ένα μικρό κομματάκι που μπορεί να είναι αυτό που δεν έζησε, αυτό που δεν πήρε, αυτό που δεν γεύτηκε. Για μένα είναι αυτό. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρω πώς είναι, δεν έχω ιδέα. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι σκέψεις μου με έχουν πάει στην επόμενη σεζόν. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Θα είστε πάντα όλοι στην καρδιά μου και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου και απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη στο οποιοδήποτε κανάλι.

«Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Είμαι πολύ υπερήφανη για όλα αυτά που έζησα μαζί τους και μαζί σας. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω ότι η τύχη μου θα είναι ζωντανή και γεμάτη. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και είμαι πολύ υπερήφανη για μένα που δεν έκλαψα, γιατί άλλες φορές που το σκεφτόμουν πάντα έκλαιγα».

Την τελευταία εβδομάδα τα σενάρια γύρω από τη μετεγγραφή της Ελένης Μενεγάκη έδιναν και έπαιρναν, όχι μόνο προς στην πλευρά του ΑΝΤ1 και του Θοδωρή Κυριακού, αλλά και προς άλλα ιδιωτικά κανάλια. Κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ φυσικό, καθώς πουλέν όπως αυτό δεν το χάνεις και αρκετά κανάλια είχαν μπει στη σκέψη και στο παιχνίδι της απόκτησης της γαλανομάτας παρουσιάστριας. Να, όμως, που η ίδια ξάφνιασε τους πάντες λέγοντας «αντίο». Ή μήπως καλή αντάμωση τη σεζόν 2021-2022; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν η Ελένη παίρνει αποφάσεις, τις πραγματοποιεί. «Τις πάω… τρένο» είχε πει και η ίδια πριν από λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...