Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οι celebrities άλλαξαν φύλο

Λαμπεροί πρωταγωνιστές της showbiz «άλλαξαν» φύλο και τους αρέσει πολύ! Ένας μετά τον άλλον τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, ακόμη και σεφ της TV υποκύπτουν στη νέα κατηγορία της εφαρμογής FaceΑpp που κάνει... θραύση στο διαδίκτυο, μεταμορφώνοντας τις γυναίκες σε άντρες και το αντίστροφο, με τα αποτελέσματα να γίνονται viral στα social media.

Η καινούργια «τρέλα»… σαρώνει στο πέρασμά της, με τους celebrities να παθιάζονται ολοένα και περισσότερο με τη φανταστική «μετάλλαξη» που προσφέρει το application. Πρόκειται για την ίδια εφαρμογή που πέρυσι τέτοια εποχή είχε «γεράσει» ξαφνικά όλο το star system σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τούτη τη φορά όμως μιλάμε για ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ιδέα, με τους διασήμους να απολαμβάνουν την «αλλαγή» του φύλου τους, την ώρα που ο σατιρικός λογαριασμός Greek Arrow στο Instagram ανέλαβε να «μεταμορφώσει» πολλούς από αυτούς, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες τους που υπάρχουν στη δημοσιότητα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν αντιστάθηκε στην πρόκληση, δοκίμασε την τύχη του με την εφαρμογή και το αποτέλεσμα ήταν… μοναδικό. Ως γυναίκα θα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με μακριά, πλούσια καστανά μαλλιά, λεπτά φρύδια και λαμπερό χαμόγελο.

φ4

Την έκπληξη έκαναν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δύο φίλοι πόζαραν χαμογελαστοί στο πλατό του «The 2night Show» κι έπειτα… πάτησαν το κουμπί!
Ο οικοδεσπότης του ΑNT1 «μεταλλάχθηκε» σε μια συμπαθέστατη μπαμπάτσικη κοπέλα με ελαφριά μπούκλα, ενώ ο παρουσιαστής του Σκάι σε Αγγλίδα φοιτήτρια.

Φ7

Η Σίσσυ Χρηστίδου από φλογερή κοκκινομάλλα έγινε ένας γοητευτικός νεαρός με κοντά μαλλιά, γένια τριών ημερών και μεγάλο μέτωπο, μοιάζοντας στα μάτια με τον χολιγουντιανό σταρ Τομ Κρουζ.

φ5

«Αλλαγή» φύλου και για τον Σωτήρη Κοντιζά. Το αποτέλεσμα δεν διαφέρει πολύ στα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με την ελιά του να παραμένει στη θέση της! Ο σεφ μοιάζει με μακρυμαλλούσα Γιαπωνέζα πρωταγωνίστρια.

φ8

Η Σοφία Μουτίδου «μεταμορφώθηκε» σε άντρα με καταγωγή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Μελαψός, με κοντά μαλλιά, μούσι και «γεμάτα» μάγουλα, αλλά με το ίδιο γλυκό χαμόγελο, η ηθοποιός έδωσε…ρέστα.

φ10

Ο Σάκης Ρουβάς δεν είχε μεγάλη διαφορά. Τα χαρακτηριστικά του έμειναν ίδια, με μόνη εξαίρεση τα μακριά, καλοχτενισμένα μαλλιά του. Θα μπορούσε να ήταν η σωσίας του ή η κόρη του!

φ3 2

Η Φαίη Σκορδά δοκίμασε και εκείνη την τύχη της στο FaceApp. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» «μεταμορφώθηκε» στον δίδυμο αδελφό της -αν είχε-, με κοντά, ανοιχτόχρωμα μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο και μούσι.

φ1 3

Ο γόης… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια «έπαιξε» και κέρδισε, καθώς η μετάλλαξή της σε αγόρι ήταν πετυχημένη, αφού ως άντρας θα είχε μεγάλη πέραση, λόγω του στιλ, των πράσινων ματιών και του προχωρημένου κουρέματος.

φ2 2

Η ομορφιά της Κατερίνας Στικούδη «πέρασε» και στο άλλο φύλο! Η εφαρμογή την ανέδειξε σε ένα πολύ όμορφο αγόρι, που θα μπορούσε να είναι μέλος συγκροτήματος ή πρωταθλητής στο skateboard, μελαχρινός και κούκλος.

φ6 1

Το πιο απίθανο αποτέλεσμα ήταν της Δέσποινας Βανδή, με το application να τη «μεταμορφώνει» σε έναν νεαρό άντρα που είναι… φτυστός ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Με βλέμμα βαθύ και δερμάτινο σακάκι, θα μπορούσε να ντουμπλάρει τον ηθοποιό στις ταινίες του.

φ9 2

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...