Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ο Νιάρχος στη Σπετσοπούλα με τον «άγγελό» του

Οι απόγονοι της δυναστείας Νιάρχου χαίρονται το δύσκολο καλοκαίρι της πανδημίας στην Ελλάδα.

  • Από τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Η jetsetter και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο, στο νησί που λατρεύει και έχει ανοίξει την μπουτίκ «Venyx Jewels» στο ξενοδοχείο «Belvedere».

Εκτός από τους κολλητούς της φίλους -τον designer Peter Dundas, τον Ευάγγελο Μπούση και την Ιταλίδα ηθοποιό Bianca Brandolini- στα πρόσφατα γενέθλιά της το «παρών» έδωσε και ο Πορτογάλος επιχειρηματίας Fernado Infante Da Camara, με τον οποίο φήμες τούς θέλουν να είναι μαζί… Το σίγουρο είναι ότι ο μικρότερος αδερφός της και περιζήτητος γαμπρός του jet set Θεόδωρος (Τεό όπως τον φωνάζουν όλοι) Νιάρχος απολαμβάνει τις διακοπές του, στην αγκαλιά της καλλονής αγαπημένης του Καμίλ Ρόουζ, στο θρυλικό ιδιωτικό νησί του παππού του τη Σπετσοπούλα. Ο ωραίος αδελφός της Ευγενίας και του Σταύρου Νιάρχου βιώνει τον απόλυτο έρωτα από τον Ιούλιο του 2018 στην αγκαλιά ενός από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο και πρώην «αγγέλου» της Victoria Secret, Καμίλ Ρόουζ. Η αγαπημένη του Καμίλ φαίνεται ξετρελαμένη με την Ελλάδα και τον Τεό, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φ3 1

Τον φωτογραφίζει συνέχεια πάνω στο σκάφος να επιδίδεται σε βουτιές με τον αγαπημένο τους σκύλο αλλά και να ποζάρει στον φακό της, με γοητευτικό ατημέλητο look με καπέλο Jockey, που φέρει την υπογραφή «Σπετσοπούλα». Φήμες θέλουν πάντως να φτάνουν στο ιδιωτικό νησί τις επόμενες ημέρες και ο πρωτότοκος Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα. Εκτός από τις ingognito βραδινές εξορμήσεις τους στις Σπέτσες, το νέο, πανέμορφο και διάσημο ζευγάρι επισκέφθηκε την Ύδρα. Εκεί, πέρα από την ομορφιά του νησιού, η Καμίλ Ρόουζ ενθουσιάστηκε με την έκθεση του γλύπτη Κωστή Βελώνη, που παρουσιάζει το Ιδρυμα ΔΕΣΤΕ του Δάκη Ιωάννου, στον χώρο των παλιών Σφαγείων, όπου το φετινό πρότζεκτ είναι εμπνευσμένο από την Επανάσταση του 1821. Ο αγαπημένος της Τεό στα δύο χρόνια που είναι μαζί τής έχει μεταδώσει το πάθος του για την τέχνη.

Φ4

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το τρίτο παιδί του Φίλιππου Νιάρχου ασχολείται ενεργά με την τέχνη, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, αφού ο παππούς του Σταύρος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες παγκοσμίως, με μια προσωπική συλλογή αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα αγόρασε ένα παλιό κτίριο στην περίφημη Melrose Avenue του Los Angeles και το μετέτρεψε στην πιο underground γκαλερί, με το όνομα «6817» από τον αριθμό της διεύθυνσής της.

Φ2

Ο 29χρονος Τεό έζησε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Ευρώπη, ενώ σπούδασε Γραφιστική και Φωτογραφία στο Chapman University της Καλιφόρνια. Στα 11 του μετακόμισε στο Μάουι της Χαβάης και μυήθηκε στο σερφ, όπου μάλιστα έγινε θέμα στον παγκόσμιο Τύπο όταν κατάφερε να δαμάσει το Jaws, ένα κύμα στο Μάουι, ύψους πάνω από 70 μέτρα.

Φ1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα στο Πασαλιμάνι

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...