Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Πλήθος επωνύμων στην παράσταση «Όμορφη πόλη» του Γιώργου Βάλαρη που ανέβηκε στο Ηρώδειο

Υπουργοί, πρώην πρωθυπουργοί, ηθοποιοί, παρουσιάστριες, μαμάδες με τις κόρες τους, ερωτευμένα ζευγάρια και ιέρειες της πασαρέλας φόρεσαν λόγω της πανδημίας τις μάσκες τους (οι περισσότεροι τις έβγαλαν μόνο όταν χρειάστηκε να στηθούν για να ποζάρουν περιχαρείς στους φωτογραφικούς φακούς) και βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές της «Όμορφη πόλης», με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Βάλαρη.

Με τους ανθρώπους των τεχνών και του θεάματος να περνούν και αυτοί μαύρο καλοκαίρι λόγω των μέτρων, η παράσταση έμοιαζε σαν μια όαση, όπως έλεγαν οι παριστάμενοι, μέσα σε ένα «μουδιασμένο» λόγω του Covid-19 τοπίο.

Για δύο ημέρες το Ηρώδειο πλημμύρισε μέσα από ένα οπτικοακουστικό θέαμα, με όλα τα αγαπημένα τραγούδια και τη συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».

Με άξονα-μύθο τις γνωστές μελωδίες του μεγάλου μας μουσουργού και την ποίησή του (για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή), η «Όμορφη πόλη», πατώντας στις μελωδίες της θρυλικής παράστασης, μέσα από υπέροχες φωνές και ερμηνείες μάγεψε το κοινό και τους επωνύμους που κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης και προσπαθώντας να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό καταχειροκρότησαν τους Μπάση, Γαβαλά, Καζάκο, Κιμούλη, Σταθακοπούλου, Πασχαλίδη, Μουτάφη, Βελεσιώτου, Ράφτη, Σιδέρη και Λήδα Πρωτοψάλτη.

7425 NATALIA DRAGOYMI MIXALIS MARINOS 1392020 2

Η «Espresso» διέκρινε ανάμεσα στο πλήθος και πολιτικούς, όπως τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα με τη σύζυγό του Αρτεμη Πάνου, οι οποίοι δεν αποχωρίστηκαν τις μάσκες ούτε όταν τους εντόπισαν οι φωτογράφοι, και τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο με τη σύζυγό του Αθηνά Νούτσου, και εκείνοι δεν έβγαλαν ούτε λεπτό τις μάσκες.

Δεν ξέρουμε αν στα παρασκήνια και στα καμαρίνια μετά το τέλος της παράστασης οι πρωταγωνιστές της παράστασης ρώτησαν τον υπουργό Οικονομικών για τα μέτρα στήριξης στους καλλιτέχνες, οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας στο lockdown είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή εκπέμποντας SOS, όμως ο κύριος Σταϊκούρας έδειχνε κατενθουσιασμένος από την παράσταση, χειροκροτώντας καθ’ όλη τη διάρκεια. Το Ηρώδειο όμως, εκτός από άρωμα πολιτικής, είχε και έντονες «πινελιές» από την εγχώρια showbiz, μιας και εκπρόσωποί της έδωσαν βροντερό «παρών»!

7688 ARTEMIS PANOY XRISTOS STAIKOYRAS 1392020 1

Εκεί ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, η Βίκυ Κουλιανού, η Ηρώ Μανέ με την κόρη της Φαίδρα Νταϊόγλου, η Χριστίνα Παππά, η Ναταλία Δραγούμη, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Κοραλία Καράντη, αλλά και ο αεικίνητος Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος, παρά τον εφιάλτη της πανδυμίας, έδωσε το «παρών» θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα όλους τους καλλιτέχνες που ήταν στη σκηνή.

7710 SOFIA MARIOLA STRATOS TZORTZOGLOY 1392020 1

8529 IOANA MALESKOY 1392020

8567 FEDRA NTAIOGLOY IRO MANE 1392020 1

8678 GIORGOS VALARIS KORALIA KARANTI 1392020

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...