Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πρωινή μουρμούρα! Τηλεθεάσεις με ποσοστά που θυμίζουν… θερμοκρασίες Ιανουαρίου στην πρωινή ζώνη

Η διαφημιστική πίτα είναι μια, και οι μονομάχοι που διεκδικούν τα κομμάτια της περισσότεροι από ποτέ στα τηλεοπτικά χρονικά. Η τηλεθέαση με το που μπήκε ο Οκτώβριος δεν αναπτέρωσε το ηθικό των υπευθύνων των σταθμών, που βλέπουν την πρωινή ζώνη να καταποντίζεται.

Τα «ραβασάκια» της εταιρίας τηλεμετρήσεων της Νielsen για τις πρωινές εκπομπές δεν επιτρέπουν χαρές και πανηγύρια, παρά μόνο στους «Αταίριαστους» του Σκάι και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Οι σφοδρές πιέσεις που δέχονται όλα τα πρωινάδικα από τον ανταγωνισμό φέρνουν πότε τη μια εκπομπή στη δεύτερη ή την τρίτη θέση και πότε την άλλη. Όμως το «Ευτυχείτε!», με προσανατολισμό στα αποκλειστικά θέματα, φιγουράρει σταθερά στις πρώτες θέσεις. Η Φαίη Σκορδά, βλέποντας την εκπομπή της να έχει πάρει την κατηφόρα, άλλαξε αμέσως από το πάνελ την ηθοποιό-τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, την έβαλε στα μετόπισθεν και τοποθέτησε με δική της πρωτοβουλία, όπως λέγεται, τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη για να «κόβει και να ράβει» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Παράπονα έχουν διατυπωθεί και για τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο, που μοιάζει με… γλάστρα όταν ακούει ονόματα της showbiz που δεν γνωρίζει!

H κατρακύλα

Η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς κατρακυλάνε τα νούμερα και το πάνελ της φαίνεται πολύ… κουρασμένο για να τη στηρίξει, έχει αρχίσει να δείχνει τα κάλλη της! Όσο πέφτουν τα νούμερα… ανεβαίνει το μίνι, βαθαίνει το ντεκολτέ της.

Η Δαναή Μπάρκα στο Mega έχει πιάσει το νόημα, ότι η πρωινή ζώνη θέλει εξομολογήσεις, ώστε να ταυτιστούν οι νοικοκυρές με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, γι’ αυτό άρχισε με τον χωρισμό των γονιών της, πέρασε στην παράξενη οικογένειά της με τους δυο μπαμπάδες (κάλεσε μέχρι και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη), ενώ ολοκλήρωσε με την κατάθεση ψυχής για το bulling που δέχτηκε λόγω των κιλών της. Η τηλεθέαση όμως της έχει γυρίσει την πλάτη!

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης προσπαθούν να κρατήσουν τις δυνάμεις τους στο τηλεοπτικό κοινό και δείχνουν να τα καταφέρνουν. Από την άλλη, η Ζήνα Κουτσελινη στο Star ακολουθεί τη συνταγή που την έχει βάλει στις καρδιές των τηλεθεατών και με κοινωνικά θέματα, που χτυπούν ευαίσθητες χορδές, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Αυτή που έχει αρκετούς… πονοκεφάλους είναι η Ελεονώρα Μελέτη, που άφησε την επιτυχημένη εκπομπή της «Μεσάνυχτα» για να προσγειωθεί με αναταράξεις -προς το παρόν- στην πρωινή ζώνη…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...