Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Η περιπέτεια του Πάνου Θεοδώρου που βγήκε ζωντανός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο

Οι συγκλονιστικές σκηνές με τους τραυματισμένους επιβάτες και η αγωνία του ανερχόμενου μοντέλου να σώσει τους συνανθρώπους του.

Αν έχεις τύχη διάβαινε, λέει μια παροιμία, που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο Πάνο Θεοδώρου, καθώς βγήκε αλώβητος από ένα τρομακτικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στο παρελθόν επί ελληνικού εδάφους.

Τελειόφοιτος της Σχολής Μηχανολόγων-Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο 26χρονος θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του μόντελινγκ, όπου μπήκε εντελώς τυχαία, όταν είδαν τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του στα social media από την παραγωγή του «My style rocks».

Καταγραφή 8

Οι ιθύνοντες του reality επικοινώνησαν μαζί του προτείνοντάς του συνεργασία στα concepts που παρουσιάζουν οι παίκτριες μπροστά στους κριτές, για τις ανάγκες των οποίων κάποιες φορές χρειάζονται ωραίοι άντρες δίπλα τους. Μετά τις εμφανίσεις του στο reality ο ίδιος άρχισε να δέχεται βροχή προτάσεων για φωτογραφίσεις, fashion shows, ακόμη και συμμετοχές σε βιντεοκλίπ. Και όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο που η πανδημία έχει φρενάρει σχεδόν τα πάντα.

Όμως ο Πάνος Θεοδώρου, όπως προείπαμε, έχει… τυχερό αστέρι και ο εκτροχιασμός του τρένου στο οποίο επέβαινε πριν από περίπου τρία χρόνια αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό. «Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία στη ζωή μου», λέει ο ίδιος στην «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια, για το δυστύχημα στο Άδενδρο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ήταν 13 Μαΐου 2017, όταν ένα υπεραστικό τρένο έφυγε από τις σιδηροδρομικές γραμμές και έπεσε πάνω σε ένα σπίτι στην κωμόπολη του Δήμου Χαλκηδόνας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι δέκα.

Καταγραφή 9

«Πηγαίναμε στη Θεσσαλονίκη με μια φίλη μου για ένα θεατρικό φεστιβάλ που θα γινόταν στην πόλη. Περίπου μισή ώρα πριν φτάσουμε στον προορισμό μας έγινε το ατύχημα. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που πήρα τρένο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας, τόσο το ταξίδι με το συγκεκριμένο μέσο όσο και η διαδρομή» συνεχίζει την αφήγησή του το μοντέλο.

Σαν σε ταινία

«Ξαφνικά ένιωσα μια έντονη δόνηση, έσβησαν τα φώτα και αισθάνθηκα σαν να βρισκόμουν σε… ταινία. Το βαγόνι αναποδογύρισε, η φίλη μου προσπάθησε να κρατηθεί από το κάθισμα αλλά δεν τα κατάφερε κι εγώ την άρπαξα στον αέρα. Ευτυχώς είχα καλά ανακλαστικά και την κράτησα σε μια προσπάθειά μου να την προστατεύσω. Τιναχτήκαμε από τη μια μεριά του βαγονιού στην άλλη, αλλά για καλή μας τύχη, όταν πέσαμε, δεν χτυπήσαμε. Τότε άρχισε να μυρίζει πετρέλαιο. Αμέσως ξύπνησε μέσα μου το ένστικτο της επιβίωσης και συνέστησα σε όλους ψυχραιμία, κάτι δύσκολο, αν αναλογιστείς ότι ακούγονταν από παντού φωνές, ουρλιαχτά, κλάματα. Πολύ ψύχραιμος εγώ, φώτισα με το κινητό μου έξω από το παράθυρο για να δω πού βρισκόμασταν, καθώς ήταν βράδυ και φοβήθηκα μήπως το τρένο ήταν κοντά σε κάποιον γκρεμό».

Καταγραφή 10

Διαπιστώνοντας ότι ο συρμός δεν βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο, ο Πάνος άρχισε να ψάχνει τρόπο να σηκώσει το παράθυρο για να μπορέσει ο ίδιος και οι άλλοι επιβάτες να βγουν από το βαγόνι. «Ευτυχώς μας είδαν απέξω κάτοικοι της περιοχής και για να μας βοηθήσουν να βγούμε άρχισαν να πετούν πέτρες σ’ ένα ραγισμένο παράθυρο. Το σπάσαμε τελικά και βγήκαμε. Πρώτα έβγαλα τη φίλη μου και μετά τον υπόλοιπο κόσμο. Τότε ήρθε, θυμάμαι, κοντά μας μια καλή γιαγιά και μας πήρε αγκαλιά» αναφέρει.

Μετατραυματικό στρες

Η συνέχεια τον βρήκε να βοηθάει τον υπόλοιπο κόσμο, αφού εκείνος στάθηκε πολύ τυχερός και δεν τραυματίστηκε καθόλου, σε αντίθεση με άλλους που επέβαιναν στο τρένο. Η εμπειρία πάντως έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό του και δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. «Για δυο μέρες μετά το δυστύχημα δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Από τότε δεν έτυχε να μπω ξανά σε τρένο. Έχω μπει σε μετρό, βέβαια. Μου έχει αφήσει ένα μικρό μετατραυματικό στρες αυτή η ιστορία, πλέον με ταράζουν τα κενά αέρος στο αεροπλάνο. Πριν δεν το πάθαινα αυτό. Μετά τον εκτροχιασμό του τρένου όμως το παθαίνω, μάλλον γιατί έτσι έκανε και το τρένο πριν βγει από την πορεία του. Πάντα μπορεί να γίνει η στραβή, ποτέ δεν ξέρεις…» τονίζει.

Καταγραφή 11

Ο Πάνος Θεοδώρου, πέρα από το μόντελινγκ, έχει και άλλες ενδιαφέρουσες ασχολίες. «Έχουμε φτιάξει με τον αδελφό μου μια εφαρμογή που μπορείς να κλείνεις ραντεβού για μασάζ. Συνεργαζόμαστε με 20 καταστήματα στην Αθήνα και κλείνεις ραντεβού όποτε θέλεις μέσω του app, χωρίς να παίρνεις τηλέφωνο. Επίσης είμαι συνέταιρος σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Παράλληλα έχω πολλά χόμπι, μου αρέσει πολύ η μουσική, παίζω πιάνο, λίγο κιθάρα…» μας λέει και προσθέτει πως του αρέσει επίσης ο χώρος της υποκριτικής και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις. «Γενικά μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα, ν’ αποκτώ νέες εμπειρίες, να γνωρίζω νέα άτομα και να δικτυώνομαι, καθώς είμαι πολύ κοινωνικός» σημειώνει.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...