Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το super model Ολίβια Βασιλόπουλος μετά το Χονγκ Κονγκ έρχεται να κατακτήσει και τις εγχώριες πασαρέλες

Νέα, πανέμορφη, με προσωπικότητα και υψηλή μόρφωση, η Oλίβια Βασιλόπουλος Vasilopoulos είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα αξίζει να μας απασχολήσει πολύ, αφού ήδη στην Ασία όλοι μιλάνε για την εξωτικής ομορφιάς Ελληνίδα που «σαρώνει» στον χώρο της μόδας! Η κούκλα συμπατριώτισσά μας πάτησε πριν από λίγες ημέρες το πόδι της στην Ελλάδα έτοιμη να σαρώσει και τα made in Greece ντεφιλέ!

Αν και το μόντελινγκ μπήκε κατά λάθος στη ζωή της, το 2020, μέσα σε χρόνο dt κατάφερε να κερδίσει τους Ασιάτες και να είναι περιζήτητη για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες.

Η Ολίβια Βασιλόπουλος, μόλις 21 ετών, γεννημένη στην Αυστραλία από Ελληνες γονείς, μεγαλωμένη στο Χονγκ Κονγκ και με τη ζωή της να μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Χονγκ Κονγκ, κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στον χώρο του μόντελινγκ -και όχι μόνο- και μας γεμίζει με υπερηφάνεια ως Ελληνες στο εξωτερικό, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί καμαρώνει για την ελληνική καταγωγή της. Με μία απαράμιλλη κλασική ομορφιά να τη διακρίνει, με μοναδικό ήθος και αξίες να τη χαρακτηρίζουν, μέσα σε δύο χρόνια πέτυχε να είναι Νο 1 στις προτιμήσεις των ιθυνόντων της μόδας σε Χονγκ Κονγκ και Ασία γενικότερα, αφού την ξεχώρισαν για την εξωτική ομορφιά της.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ άρχισε τυχαία, όταν την περίοδο της πανδημίας, επιστρέφοντας το 2020 από τη Μελβούρνη, όπου είχε αρχίσει τις σπουδές της στις πολιτικές επιστήμες και ξένες γλώσσες στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, στο Χονγκ Κονγκ άρχισε να ανεβάζει στο Instagram προσωπικές της φωτογραφίες (η φωτογραφία είναι επίσης μεγάλη της αγάπη, την οποία σπουδάζει παράλληλα)! Ετσι την ανακάλυψε ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, προτείνοντάς της να συνεργαστούν. Ενας λαμπερός δρόμος στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ μόλις θα άρχιζε για την Ολίβια Βασιλόπουλος (Olivia Vasilopoulos), με δεκάδες φωτογραφίσεις, εξώφυλλα, συνεργασίες! Με ένα υψηλό μορφωτικό επίπεδο, τριτοετής στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μιλώντας άπταιστα πολλές γλώσσες, εκ των οποίων καντονεζικά, μανδρακινά, γερμανικά, αγγλικά και ελληνικά, η Ολίβια έχει τον τρόπο να κερδίζει τους πάντες! Ετσι κέρδισε κι εμάς με τη συνέντευξή της, με την Ελληνίδα top model να ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso».

Δεκάδες εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, είσαι περιζήτητη στο Χονγκ Κονγκ. Γιατί πιστεύεις ότι κέρδισες τους Ασιάτες;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που με θεωρούν πολύ εξωτική στην Ασία. Εχω αυτό που θεωρείται πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό στην αγορά της Ασίας. Είμαι χαμαιλέοντας. Το σχήμα του σώματός μου είναι καμπυλωτό και πολύ διαφορετικό από τα περισσότερα ασιατικά μοντέλα. Αυτό που θεωρείται, επίσης, πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό στην ασιατική αγορά, η οποία έχει μια πολύ διεθνή προοπτική, είναι ότι πάντα αναζητά τη διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία στα μοντέλα της. Ενώ είμαι ξένη, πέρασα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας στο Χονγκ Κονγκ και ως εκ τούτου μιλάω άπταιστα καντονεζικά και μανδαρινικά και είμαι πολύ εξοικειωμένη με την τοπική κουλτούρα και τις παραδόσεις. Αυτό είναι ακόμα αρκετά σπάνιο για ξένα μοντέλα στο Χονγκ Κονγκ, κι αυτό έχει, επίσης, αποδειχθεί πλεονέκτημα, γιατί πολλοί φωτογράφοι και πελάτες δεν μιλούν αγγλικά ή ευρωπαϊκές γλώσσες.

φ2 24

Ποια είναι τα όνειρά σου στο μόντελινγκ;

Οπως πολλά νεαρά μοντέλα στην ηλικία μου, θα ήθελα να συνεχίσω να έχω την ευκαιρία να κάνω ενδιαφέρουσα και δημιουργική δουλειά ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Λατρεύω επίσης την τηλεόραση και την υποκριτική. Δεν είμαι τυπικό μοντέλο – δεν είμαι υπερβολικά ψηλή και έχω καμπύλες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή, γιατί η βιομηχανία της μόδας αλλάζει και αγκαλιάζει περισσότερο τη διαφορετικότητα. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να προωθώ αυτή την αλλαγή και την «επανάσταση» στη βιομηχανία της μόδας και να είμαι μέρος μιας πιο περιεκτικής και ποικιλόμορφης κουλτούρας στον κλάδο μας.

Πώς είναι η ζωή στο Χονγκ Κονγκ;

Είναι απίστευτα γρήγορος ο ρυθμός, πολύ κοσμοπολίτικος, και ένα συναρπαστικό μέρος για να ζεις και να δουλεύεις. Μου αρέσει που είναι ένα υπέροχο χωνευτήρι διαφορετικών πολιτισμών και ανθρώπων. Ως διεθνές οικονομικό κέντρο, άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να εργαστούν σε μια σειρά διαφορετικών βιομηχανιών. Υπάρχουν πάντα πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες για να μοιραστεί κάποιος μαζί σου, και σίγουρα δεν είναι ποτέ βαρετό! Ημουν πολύ τυχερή που μπόρεσα να κάνω φίλους πολύ διαφορετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, κάτι που αποτέλεσε έμπνευση για νέα ενδιαφέροντα και διεύρυνε την οπτική μου όσον αφορά το πώς βλέπω τον κόσμο και τη ζωή γενικά.

Screen Shot 2022 03 22 at 17.30.16
Ελλάδα ή Χονγκ Κονγκ, πού προτιμάς να ζεις;

Ελλάδα, φυσικά! Πήγα δημοτικό σχολείο στην Κεφαλλονιά και μετά στην Αθήνα. Οι πιο ευτυχισμένες παιδικές μου αναμνήσεις είναι από τις χαλαρές ημέρες που πέρασα με την οικογένειά μου στις κρυστάλλινες παραλίες της Ελλάδας και φυσικά το φαγητό στην Ελλάδα είναι το καλύτερο στον κόσμο.

Τι σημαίνει για εσένα η Ελλάδα;

Είναι ο αγαπημένος προορισμός μου. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, το μέρος όπου νιώθω χαρούμενη.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Κατά λάθος! Ηταν το 2020 όταν βρέθηκα να σπουδάζω πολιτικές επιστήμες και ξένες γλώσσες στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και λόγω της έναρξης της πανδημίας αναγκάστηκαν να κλείσουν όλα και να επιστρέψω στο Χονγκ Κονγκ, για να συνεχίσω τις σπουδές μου διαδικτυακά. Ηταν μία εμπειρία απομόνωσης για εμένα, κι έτσι αποφάσισα να φτιάξω μία σελίδα στο Instagram για να κάνω νέους φίλους. Δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες μου, με ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων στο Χονγκ Κονγκ, μου έκαναν την πρόταση και σκέφτηκα ότι ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά για τον ελεύθερο χρόνο μου. Αρχισαν οι φωτογραφίσεις, οι καμπάνιες, τα διεθνή περιοδικά μόδα και όλα εξελίχθηκαν με μορφή χιονοστιβάδας!

Πώς θα περιέγραφες τον ιδανικό άντρα;

Το έχω σκεφτεί πολύ από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα πρόσφατα, γιατί μένουμε με τη γιαγιά μου και με ρωτάει γιατί δεν παντρεύομαι σχεδόν κάθε μέρα. Είμαι απελπισμένα ρομαντική στην καρδιά. Ενας άντρας με γνήσια καλή καρδιά, που είναι ανιδιοτελής, ευγενικός και έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ θα κερδίσει μια ημέρα την καρδιά μου!

Θα παντρευόσουν Ελληνα για να συνεχίσεις τις ρίζες σου;

Θα ήθελα πολύ να βρω έναν σύντροφο ζωής που να μοιράζεται τις αξίες μου και την αγάπη μου για τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά ξέρω ότι θα ακολουθώ πάντα την καρδιά μου, όπου κι αν με οδηγήσει αυτό. Ελπίζω να συνεχίσει να με οδηγεί στην Ελλάδα που είναι το σπίτι μου και θα είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου!

Screen Shot 2022 03 22 at 17.33.28

Οι άντρες φοβούνται να σε φλερτάρουν;

Αυτό μερικές φορές εξαρτάται από το πού βρίσκομαι. Είμαι πολύ φιλικό άτομο και μου αρέσει να θεωρώ τον εαυτό μου πολύ προσιτό. Θα πρέπει να πω ότι οι περισσότεροι άντρες φλερτάρουν, αντί να τρομοκρατούνται. Ειδικά στους Ελληνες δεν λείπει ποτέ το θάρρος – σίγουρα φλερτάρουν ξεδιάντροπα, αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας τους!

Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του χαρακτήρα σου;

Είμαι πολύ παθιασμένη με το να βοηθάω τους ανθρώπους και χαρούμενη όταν καταφέρνω να προκαλέσω μία θετική αλλαγή στη ζωή κάποιου. Μου αρέσει να θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν εξαιρετικό φίλο σε στιγμές ανάγκης και τρέφω μεγάλη συμπόνια για όσους περνάνε δύσκολα. Είμαι επίσης πολύ πιστή στην οικογένεια και στους φίλους μου συχνά σε κάποιο λάθος.

Τείνω να βλέπω το καλό σε οποιονδήποτε συναντώ, μερικές φορές ακόμα και όταν οι καλές μου προθέσεις δεν ταιριάζουν. Μου αρέσει να βλέπω την ομορφιά σε ανθρώπους και μέρη που μπορεί να μη θεωρούνται συμβατικά. Το Χονγκ Κονγκ, όπου πέρασα πολλά χρόνια στην παιδική μου ηλικία, είναι ένα διεθνές οικονομικό κέντρο και μου άρεσε να μπορώ να κάνω φίλους από όλο τον κόσμο και να βιώνω πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς.

Τι εύχεσαι να σου συμβεί;

Να έχω πάντα μαζί μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους αγαπημένους μου, και, όπως όλοι, να βρίσκω την ειρήνη και την ευτυχία στον δρόμο μου. Να μπορέσω να βρω μία δουλειά με νόημα. Mέχρι τα 26 μου να μιλάω άπταιστα έξι γλώσσες, τώρα είμαι 21 και μιλάω πέντε!

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...