Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η Κοραλία Καράντη αποκάλυψε on camera τον κρυφό της γάμο

Η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον κρυφό της γάμο, στον γιο της και στο metoo.

«Το ότι κατά σύμπτωση εγώ χώρισα όταν ο γιος μου ήταν δυο ετών, ήταν κάτι που είχε συγκλονίσει, συνειδητοποίησα ότι είχε ανακινηθεί μέσα μου η επανάληψη. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μονίμως συντροφευμένη, άλλα αποφάσισα να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη προκείμενου να μην είμαι μόνη μου. Ήμουν κανονική σύζυγος και όχι επαναστάτρια, αλλά δεν έκανα ποτέ υποχωρήσεις του τύπου “δεν πειράζει βρε παιδί μου, φτάνει να είμαστε μαζί”».

koralia karanti 2

Και πρόσθεσε: «Οι άντρες στη ζωή μου μάλλον με κυνήγησαν, το “ναι”. δεν το έλεγα εύκολα, έπρεπε να τρέξουν πολύ, υπέκυπτα στον πιο ανθεκτικό στο τρέξιμο. Ήμουν ένα ζαρκάδι που έτρεχε και όποιος επέμενε με τσάκωνε και αυτό ήταν μάλλον και το λάθος μου. Δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, στο “κέντρο Ελενίτσα”, χρειάστηκε μάλιστα να κρύψω την ώρα του γάμου μου κάποια στιγμή».

Ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για τον κρυφό της γάμο. «Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις και φυσικά δεν τον κρύβω. Όλοι οι γάμοι μου έγιναν με κίνητρο καρδιάς, ποτέ δεν έκανα ένα γάμο από συμφέρον. Παντρεύτηκα στις 11 το βράδυ με τη σύμφωνη γνώμη του πάτερα της εκκλησίας που θα μας πάντρευε για να γλυτώσουμε τους παπαράτσι και τη δημοσιοποίηση».

koralia karanti 3

Όσο για το κίνημα metoo είπε: «Οι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ μίλησαν και μας έδωσαν το θάρρος να μιλήσουμε και εμείς, είναι πολύ σοβαρό το θέμα του #metoo και της σεξουαλικής κακοποίησης. Η σεξουαλική κακοποίηση έχει πολλά πρόσωπα, έχουν υποφέρει οι γυναίκες μέσα στα χρονιά, όπως έχουν υποφέρει και τα αγόρια δεν έχει νόημα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία, είναι αυτονόητο ότι ήρθα αντιμέτωπη με τέτοια θέματα, πολλές φορές & με διαφορετικούς τρόπους. Στα δικά μου χρόνια, η κακοποίηση ήταν σε ημερήσια διάταξη, έδωσα τις μάχες μου, δεν έχει όμως νόημα να τους ξεσκεπάσω, κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει». Στα δικά μου χρόνια, η κακοποίηση ήταν σε ημερήσια διάταξη, έδωσα τις μάχες μου, δεν έχει όμως νόημα να τους ξεσκεπάσω, κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει». koralia karanti 4

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο γιο της: «Όταν έχω κάποιο θέμα, προστρέχω στον γιο μου, ζητάω τη βοήθεια του, τη γνώμη του, Θέλω να με ακούσει, είναι πλέον η φτερούγα προστασίας μου, η αγκαλιά μου. Εάν η γυναίκα του γιου μου τον αγαπάει, θα γίνω καλή πεθερά, ήθελα πολύ να αποκτήσω και μία κόρη, άλλα δεν πρόλαβα. Θα ήθελα η γυναίκα του γιου μου να γίνει κάποια στιγμή η κόρη μου και αυτή είναι η ωραιότερη ευχή που μπορεί να μου δώσει κάνεις».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...