Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Η πορεία της Νατάσας Εξηνταβελώνη και το love story με τον Πάνο Βλάχο

Πώς το κορίτσι που σπούδαζε Παιδαγωγικά βρέθηκε από τη θεατρική συνεργασία με τον Δημήτρη Λάλο στο «Ταμάμ» και στον «Παράδεισο των κυριών»

«Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου…» λέει ένα διαχρονικό άσμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, που φαίνεται να ταιριάζει πολύ στην περίπτωση της συνονόματής της ηθοποιού Νατάσας Εξηνταβελώνη.

Κι αυτό διότι η νεαρή πρωταγωνίστρια του «Παραδείσου των κυριών» φαίνεται πως βρήκε τον… παράδεισο του έρωτα στα μάτια του συναδέλφου της Πάνου Βλάχου προτού ακόμη αρχίσει η προβολή του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, το οποίο την έφερε φέτος στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Απόδειξη; Η αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso» από ένα ραντεβουδάκι των δύο ηθοποιών σε γνωστό στέκι στο Περιστέρι, το Mind the Cup. Ενα ραντεβού το οποίο είχε λάβει χώρα λίγους μήνες πριν, συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Νατάσα και ο Πάνος είναι σε σχέση από τα τέλη του καλοκαιριού και στο «κλικ» που δημοσιεύουμε διακρίνεται κάπως αυτή η… σπίθα του ερωτικού ενθουσιασμού στις ματιές που ανταλλάσσουν μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου «έκλεψε» την καρδιά του Κίμωνα Κουρή – Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

dfddf

«Ο έρωτας είναι σαν το χαστούκι, γιατί πάντα σε ξεβολεύει, είτε έχει θετική είτε αρνητική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση έχει αυτή τη λειτουργία, να σε ξυπνήσει. Γι’ αυτό και τα περισσότερα έργα μιλούν για τον έρωτα. Σε κάθε ταινία είναι η σκηνή που περιμένεις να δεις. Ετσι τον βιώνω τον έρωτα. Μου φαίνεται μια πολύ γλυκιά και αθώα κατάσταση» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Νατάσα Εξηνταβελώνη, αποφεύγοντας, φυσικά, να ομολογήσει οτιδήποτε για τον Πάνο Βλάχο. Αλλωστε, οι φήμες ότι οι δυο τους είναι το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz άρχισαν να κυκλοφορούν μόλις πριν από λίγες ημέρες, με τους ίδιους να μην τις έχουν επιβεβαιώσει ακόμη. Και μάλλον ούτε πρόκειται, αφού μας έχουν συνηθίσει αμφότεροι σε χαμηλούς τόνους αναφορικά με την προσωπική ζωή τους. Η Νατάσα, μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο πριν από λίγες εβδομάδες περί προηγούμενων σχέσεών της, του είχε… κόψει τη φόρα, απαντώντας με την εξής ερώτηση: «Πού το ξέρετε εσείς με ποιους τα είχα εγώ; Το έχω επιβεβαιώσει εγώ ποτέ;»

Γεννημένη το 1991 στην Αθήνα, η τηλεοπτική Αμαλία Μπουραντά της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» μεγάλωσε στο Περιστέρι, όπου ζει μέχρι και σήμερα, έχοντας τους ίδιους κολλητούς από το σχολείο, που δεν είναι ηθοποιοί, γεγονός που την κρατά γειωμένη. Η ίδια συνειδητοποίησε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική την περίοδο που σπούδαζε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Ετσι… πέρασα»

«Οταν σκέφτηκα να δοκιμάσω το θέατρο, σπούδαζα ήδη στο Παιδαγωγικό. Εδωσα εξετάσεις στο Εθνικό με μια διάθεση πειραματισμού. Σκεφτόμουν “πάμε να το δούμε και αυτό”, και πέρασα. Τα χρόνια του Εθνικού έμαθα πάρα πολλά, ζούσα σε πυρετώδεις ρυθμούς. Τελειώναμε τις πρόβες στις 2 το βράδυ και στις 10 το πρωί είχαμε μάθημα. Μου έδωσαν πάρα πολλά και οι καθηγητές και οι συμφοιτητές μου, πήρα πολλά ερεθίσματα. Ουσιαστικά έγινε ένα ψυχικό “κλικ” εκεί μέσα και έκτοτε δεν γύρισα ποτέ πίσω» έχει αναφέρει παλιότερα περιγράφοντας την πορεία της στον χώρο.

dfgfgf

Μετά τη σχολή έπαιξε στο θέατρο. Μπήκε στην ομάδα του Δημήτρη Λάλου και ανέβασαν τη «Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» και την «Αρρώστια της νιότης». Εκεί έμαθε την έννοια της ομάδας, την αίσθηση του κοινού οράματος αλλά και τη σημασία του να δημιουργείς πράγματα μόνος σου, μέσα στο σύνολο. Αργότερα ήρθαν και άλλες συνεργασίες στο σανίδι, όπως με την Αντζελα Μπρούσκου, ενώ γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε (φυσικά!) μέσα από την τηλεόραση και τον ρόλο της στο σίριαλ «Ταμάμ», όπου γνώρισε και μία από τις κολλητές της στον χώρο, τη Λίλα Μπακλέση. Επίσης έχει συμμετάσχει στις σειρές «Κάνε γονείς να δεις καλό», «Μάνα X Ουρανού», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Τα καλύτερά μας χρόνια».

299121370 614298930262186 1355734983488012929 n copy

Viral φιγούρα

Μια περίοδο η Νατάσα Εξηνταβελώνη δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο διαδίκτυο, όπου εξελίχθηκε σε viral φιγούρα, αφού ως… δασκάλα (που έχει σπουδάσει) παρέδιδε μαθήματα γραμματικής και συντακτικού, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο με τις ατάκες της. «Η “δασκάλα” προέκυψε από ένα παιχνίδι. Επαιζα και τα έστελνα σε φίλους μου. Κάπως από τύχη έκανα ένα βίντεο δημόσιο και έγινε το… μπαμ. Ο κόσμος δεν καταλάβαινε στην αρχή αν αυτό είναι ρόλος ή όχι, και αυτό ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον για μένα, ήταν σαν κοινωνικό πείραμα. Ολη αυτή η εμπειρία οδήγησε σε μια παράσταση στο six d.o.g.s» είχε εξηγήσει στο παρελθόν η 32χρονη ηθοποιός, η οποία στον «Παράδεισο των κυριών» του Alpha υποδύεται την Αμαλία Μπουραντά, κόρη του ισχυρού διοικητή της τράπεζας Χριστόφορου (Λ. Γεωργακόπουλος), ενώ «νταραβερίζεται» συναισθηματικά με ton Ντίνο Παπακώστα (Α. Πανταζάρας).

297641668 1527649741000538 7775002133859699973 n

Τον περασμένο Μάιο η Νατάσα Εξηνταβελώνη έκανε και το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών, παίζοντας στο «Dodo», τη νέα ταινία του Πάνου Κούτρα. Oπως εξομολογήθηκε, πάντως, δεν της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εν λόγω κινηματογραφική πόλη της Γαλλία: «Πάω στις Κάννες και μου φαίνεται σαν το Λουτράκι. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρά μου. Το να συμβαίνει, όμως, ήταν υπεράνω προσδοκιών και είχε πάρα πολλή χαρά. Το πολύ ωραίο ήταν που είδαμε την ταινία εκεί, εγώ δεν είχα δει πλάνα. Θα μου μείνει αξέχαστο».

https://www.instagram.com/p/Cm6PxtfIg80/?hl=el

https://www.instagram.com/p/ClqdL29NUam/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CjIJAnMox69/?hl=el

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...