Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

«Survivor All Star»: Ο «μισθοφόρος» επέστρεψε στην Ελλάδα και έριξε «βόμβα»

«Με λάθος άνθρωπο τα βάλατε»

Τον χαρακτηρισμό του τσίρκου απέδωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο «Survivor All Star» λίγο μετά την αποχώρησή του, δημοσιεύοντας στα socia media μια φωτογραφία από το γνωστό τσίρκο Medrano, με tag στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται ότι άνοιξε… μέτωπο με την παραγωγή, καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ούτε σε εκείνη της Μαρίας Μπακοδήμου, όπως δεσμεύονται από τα συμβόλαιά τους να κάνουν οι αποχωρήσαντες από το reality. Παράλληλα, έριξε βόμβα μέσω twitter σχετικά με τον λόγο που οι αποβληθείσες από το παιχνίδι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται ακόμη στον Αγιο Δομίνικο, αποκαλύπτοντας πως ο Ατζούν τις θέλει στο παιχνίδι.

survivor kentriki 1

«Με λάθος άνθρωπο τα βάλατε» αναφέρει ένα από τα tweets για την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου που αναδημοσίευσε ο ίδιος, όταν πήρε πίσω το τηλέφωνό του, δείχνοντας έτσι τις διαθέσεις του. Λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει την ανάρτηση-φωτιά με το μήνυμα περί τσίρκου. Δεν ήταν τυχαίο, μάλιστα, που οι φίλοι του «μισθοφόρου» τον υποδέχτηκαν με αποκριάτικες μάσκες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Εκείνος γέλασε βλέποντάς τους και αφού τους χαιρέτησε, φόρεσε για λίγο μία από τις μάσκες.

anagnostopoulos

Παράλληλα, προχώρησε σε κάποιες λακωνικές δηλώσεις στις κάμερες, κάτι που, επίσης, δεν συνηθίζεται. «Καλώς σας βρήκα» είπε αρχικά. «Δεν μίλησα, γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα» σχολίασε στη συνέχεια για την αποχώρησή του χωρίς να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στο συμβούλιο του νησιού.

«Το τσίρκο δεν σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δεν μου αρέσει με τα ζώα κ.λπ., οπότε…» είπε κατόπιν για την ανάρτησή του, συμπληρώνοντας: «Ξέρω πολλά. Θα βγω στον Σκάι να μιλήσω, αφού το λέει το συμβόλαιο».

anagnostopoulos 1 1

Σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους παίκτες που αποχώρησαν, ο Κώστας είναι ο μοναδικός που αρνήθηκε να μιλήσει μέσω skype στο «Πρωινό μας», ενώ δεν έδωσε συνέντευξη ούτε στο «Γεια σου», όπως οι άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεσμεύεται από το συμβόλαιό του να βγει στις εκπομπές του Σκάι, αλλά όχι αμέσως. Υπάρχει ένα περιθώριο μερικών μηνών, οπότε σκοπεύει να πάρει τον χρόνο του.

anagnostopoulos 2

Παράλληλα, μέσα από μια ανάρτησή του αποκάλυψε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί πρότεινε αντί για αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου να τους επιβληθεί ποινή πέντε επάθλων και να συνεχίσουν κανονικά στο παιχνίδι, πράγμα που πέντε συγκεκριμένοι παίκτες δεν δέχτηκαν, γι’ αυτό και ο Τούρκος παραγωγός θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να τους αλλάξει γνώμη.

anagnostopoulos 3

«Ο Ατζούν δεν θα πάει σήμερα, αλλά Δευτέρα ή Τρίτη, και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε πέντε έπαθλα αλλά κανείς από τους πέντε τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν δέχτηκε, και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα» έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Κατι τρέχει με την Ιλένια

Τι τρέχει με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ιλένια Ουίλιαμς; Μέσω της εκπομπής «Γεια σου» μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο «μισθοφόρος» του «Survivor All Star» και η τραγουδίστρια, κόρη του αξέχαστου Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι ζευγάρι. «Δύο του Φλεβάρη αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, δύο του Φλεβάρη είχε γενέθλια και η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή;» σχολίασε ο συνεργάτης της εκπομπής Κωνσταντίνος, αναφέροντας στη συνέχεια πως οι δυο τους είναι ζευγάρι!

ilenia

Οι παραπάνω πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Κώστα Αναγνωστόπουλου εγείρουν ερωτήματα, καθώς ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα εντός του reality επιβίωσης ότι είναι πολύ καιρό «χωρίς γυναίκα». Είναι γεγονός πως εκείνος και η Ιλένια γνωρίζονται χρόνια κι έχουν υπάρξει πολλές φορές σε κοινές παρέες.

ilenia 1

Ολοι μιλούσαν, ωστόσο, για φιλική σχέση. O Κώστας, μάλιστα, ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της Ιλένιας όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Ρόμπερτ Ουίλιαμς, καθώς εμφανίστηκε στην κηδεία που έγινε στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...