Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Ηρθε στην Ελλάδα ο Τούρκος για το κανάλι

Η φιλία του Ατζούν Ιλίτζαλι με τη Νάντια Ζαγκλή και ο μεγαλοεπιχειρηματίας που φέρεται ότι βρίσκεται πίσω από τα business plans του ισχυρού άνδρα των media

r23r23r3rΟ Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλίτζαλι, που ενδιαφέρεται να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα, δεν είναι ένα πρόσωπο άγνωστο στο ελληνικό κοινό!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ 
234124234

Πρόκειται για τον παρουσιαστή που μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη πήρε μέρος το 2006 στο ελληνοτουρκικό reality show «Survivor», το οποίο γυρίστηκε στον Παναμά και προβλήθηκε από το Μega. Σε εκείνο το παιχνίδι η γνωριμία του πολύστροφου Τούρκου με την παίκτρια Νάντια Ζαγκλή έμελλε να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή φιλία που σήμερα μετράει ακριβώς 10 χρόνια. Με την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε πρόσφατα στη νεαρή Ελληνίδα την πρόθεσή του να απλώσει τις τηλεοπτικές δραστηριότητές του στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον 46χρονο ισχυρό άνδρα των τουρκικών ΜΜΕ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί το απόγευμα της περασμένης Τρίτης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ένα πολυτελέστατο δεκαθέσιο δικινητήριο τζετ τύπου Challenger 300, με τουρκικό νηολόγιο, τη στιγμή που και ο κ. Ιλίτζαλι διαθέτει ένα ίδιο αεροσκάφος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τέσσερις επιβάτες του κατευθύνθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία «φουσκωτών» στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Ιλίτζαλι συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του Αχμέτ Νταβούτογλου, στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Τουρκίας και Ελλάδας που παρακολούθησαν και οι τρεις στην Κωνσταντινούπολη. Ο καναλάρχης λέγεται ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει ελληνικό κανάλι ή νέα συχνότητα, γεγονός που έβαλε «φωτιά» στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Τούρκος δεν αποκλείεται να έχει βρει και Ελληνες συνεταίρους.

Διαγωνισμός

Στα σχέδια του Μαξίμου είναι η αδειοδότηση τεσσάρων ενημερωτικών καναλιών και καναλιών ποικίλης ύλης εθνικής εμβέλειας και, όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο διαγωνισμός θα ξεκινούσε τον Ιανουάριο, κάτι που δεν έγινε. Πάντως ο αριθμός των καναλιών που θα εκπέμπουν ανά κατηγορία θα ορίζεται αρχικά από τον αρμόδιο υπουργό, ενώ η Βουλή θα καλείται να τον εγκρίνει βάσει της πρόσφατης τροπολογίας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, η οποία ψηφίστηκε τέλος Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα λέγεται ότι το πρόσωπο-κλειδί που βρίσκεται πίσω από τον κοσμικό Ιλίτζαλι είναι ο τηλεοπτικός μεγαλοεπιχειρηματίας Φερίτ Σαχένκ, στον οποίο ο Ιλίτζαλι τον περασμένο Νοέμβριο πούλησε το 30% του TV8! Ο Σαχένκ, γνωστός στη χώρα μας από τις αγορές σημαντικών δημόσιων «φιλέτων», όπως οι μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας και Λευκάδας, είναι ιδιοκτήτης δεκάδων εταιριών που ασχολούνται με την ενέργεια και το διαδίκτυο, όπως και των τηλεοπτικών τουρκικών δικτύων NTV, NTV Spor, Star TV, με μετοχές στην τράπεζα Garanti.

4erqw4ertweΚυκλοφορεί επίσης η πληροφορία ότι μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει για κανάλι της Θράκης και ο Τούρκος επιχειρηματίας Σαμπατίν Τουρκούρ, ο οποίος στο παρελθόν «κονταροχτυπήθηκε» με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ. Τότε έχασε, αλλά φαίνεται ότι επανέρχεται δριμύτερος.

ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Στο βιογραφικό του Ατζούν Ιλίτζαλι, πρώην ηθοποιού που δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα, φιγουράρουν δύο διαζύγια, παιδιά, και ένα εξώγαμο με το 25χρονο μοντέλο Σεϊμά Σουμπασί. Η σχέση του με τη νεαρή καλλονή άρχισε το 2011 και η απατημένη σύζυγος το έμαθε από τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Αμέσως απαίτησε διαζύγιο και τη μισή περιουσία του επιχειρηματία, η οποία τότε άγγιζε τα 25.000.000 ευρώ.

Ο καναλάρχης επέστρεψε στην οικογένειά του, ωστόσο ακολούθησε η εγκυμοσύνη της νεαρής καλλονής το 2014 από τον Ιλίτζαλι. Τελικά έδωσε διαζύγιο στη δεύτερη σύζυγό του και σήμερα μένει με το εντυπωσιακό μοντέλο μεγαλώνοντας τη δίχρονη κόρη τους.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε αρχικά ως έμπορος με κατάστημα ρούχων που έκλεισε. Γρήγορα πέρασε στην τηλεόραση και εργάστηκε ως αθλητικός ρεπόρτερ και ύστερα ως παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής. Το 2004 δημιούργησε τη δική του εταιρία παραγωγής και το 2008 η καριέρα του εκτινάχτηκε στα ύψη, λόγω της στενής σχέσης του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

4ew3rqwerΕχει παρουσιάζει και προβάλει μέσα από το κανάλι του πάνακριβα πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων τα «Voice», «Dancing with the stars», «Survivor», «Got talent», «Deal or No Deal», σε μερικά από τα οποία έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Η παίκτρια του «Survivor» αποκαλύπτει: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τα πλάνα του»

Η Νάντια Ζαγκλή, πρώην συμπαρουσιάστρια του Βασίλη Δρυμούση στην εκπομπή «Showbiz news» του Alter, αποκάλυψε στην «Espresso» τη συνομιλία της με τον Ατζούν (αναφέρεται σε εκείνον με το μικρό του όνομα!) τον οποίο χαρακτηρίζει «τύπο απλό και πολύ κουλ». 4rfqwefar«Τον περασμένο Σεπτέμβριο σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μου ανακοίνωσε την πρόθεσή του. Εγώ του απάντησα πως, αφού ήρθαν Γερμανοί για τον Alpha, γιατί να μην έρθεις κι εσύ να κάνεις business!».

Ο ίδιος της τηλεφώνησε τον Ιανουάριο του 2015 και της πρότεινε να συμμετάσχει στο τουρκικό «Celebrity Survivor», τη νέα παραγωγή του καναλιού TV8, του οποίου είναι ιδιοκτήτης. «Από αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Ιουνίου του 2015 βρισκόμουν στον Αγιο Δομίνικο με συμπαίκτες διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές της γείτονας χώρας. Το παιχνίδι προβλήθηκε από το κανάλι του κι έκανε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης»
λέει η Νάντια Ζαγκλή, η οποία σήμερα εργάζεται ως
χορογράφος με δική της σχολή.




{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...