Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Δημόσια στήριξη από τις πρώην στον Τζόνι Ντεπ

Σύμφωνα με δηλώσεις των Παραντί και Αλισον, ο star του Χόλιγουντ «δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν»

Σύμφωνα με δηλώσεις των Παραντί και Αλισον, ο star του Χόλιγουντ «δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν»

2 228Μία μία, οι πρώην σύντροφοι του Τζόνι Ντεπ βγαίνουν και τον στηρίζουν δημόσια, μετά τις καταγγελίες της Αμπερ Χερντ για σωματική βία εις βάρος της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Την αρχή έκανε η πρώτη σύζυγός του, Λόρι Αν Αλισον, με την οποία εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και 30 χρόνια. Σύμφωνα με το TMZ, η make-up artist είπε σε φίλους της ότι ο 52χρονος σταρ δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν και πως δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε γυναίκα. Τόνισε, μάλιστα, ότι στη διάρκεια της σχέσης τους όχι μόνο δεν άσκησε σωματική βία πάνω της, αλλά δεν ύψωσε ούτε τον τόνο της φωνής του πάνω σε καβγά, χαρακτηρίζοντάς τον «ήπιων τόνων».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Βανέσα Παραντί, η οποία σε επιστολή της χαρακτηρίζει εξωφρενικούς τους ισχυρισμούς της Χερντ περί ενδοοικογενειακής βίας. «Ολα αυτά τα χρόνια που ξέρω τον Τζόνι δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί μου και όλα αυτά δεν ταιριάζουν στον άντρα με τον οποίο spl1292250 002 2έζησα για 14 υπέροχα χρόνια» αναφέρει η Γαλλίδα ηθοποιός και μητέρα των δύο παιδιών του Ντεπ σε επιστολή της, που δημοσιεύτηκε στο TMZ, προσθέτοντας ότι «είναι ένας ευαίσθητος, τρυφερός και αξιαγάπητος άνθρωπος». Στις αντιδράσεις των δύο πρώην συντρόφων του Ντεπ έρχεται να προστεθεί και η δήλωση συμπαράστασης του Μίκι Ρουρκ, ο οποίος χαρακτήρισε τον συνάδελφό του «gentleman και όχι βίαιο».

Μέσα από τις καταθέσεις της Χερντ, ωστόσο, σχηματίζεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τον Τζόνι Ντεπ, εξαιτίας της οποίας η νέα ταινία του «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» έκανε κακή αρχή στο box office. Η 30χρονη ηθοποιός ζήτησε και κέρδισε την έκδοση περιοριστικών μέτρων εναντίον του, κατηγορώντας τον για άσκηση σωματικής βίας σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Στα 30ά γενέθλιά της, τον Απρίλιο, υποστηρίζει ότι της πέταξε ένα ποτήρι κρασί και έναν μήνα αργότερα ένα i-Phone στο πρόσωπό της, οι μελανιές από το οποίο είναι ακόμη εμφανείς.

Η δικηγόρος της Χερντ κατέθεσε ως αποδεικτικά στοιχεία φωτογραφίες που δείχνουν το σπίτι «γυαλιά καρφιά» ύστερα από τους καβγάδες, τη στιγμή που η πλευρά Ντεπ υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά. Βάσει του καλιφορνέζικου νόμου, άλλωστε, η Χερντ μπορεί να διεκδικήσει 14.000.000 ευρώ.

4 43
Οι τελευταίες φήμες, πάντως, αναφέρουν ότι ο γάμος τους κατέρρευσε όταν εκείνος άρχισε να πιστεύει ότι η ανοιχτά αμφιφυλόφιλη Αμπερ Χερντ τον απατούσε με την Κάρα Ντελεβίν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...