Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βασίλισσα» μετ’ εμποδίων

Οι αναποδιές δεν πτόησαν τη Σταρ Θεσσαλία 2015 Κατερίνα Μποσκλαβίτη, που επέστρεψε από την Κίνα με τρεις τίτλους ομορφιάς στις αποσκευές της

Οι αναποδιές δεν πτόησαν τη Σταρ Θεσσαλία 2015 Κατερίνα Μποσκλαβίτη, που επέστρεψε από την Κίνα με τρεις τίτλους ομορφιάς στις αποσκευές της

Ολα του στέμματος δύσκολα, αλλά η Ελληνίδα εκπρόσωπος βγήκε κερδισμένη! Η Κατερίνα Μποσκλαβίτη, Σταρ Θεσσαλία 2015, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss City Tourism International 2016-17, που έλαβε χώρα στην Κίνα, και κατάφερε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη έχοντας τρεις τίτλους ομορφιάς στις αποσκευές της, μεταξύ των οποίων και τον πρώτο!

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το ακόμη μεγαλύτερο κατόρθωμά της, βέβαια, ήταν ότι δεν το έβαλε κάτω, παρά τα εμπόδια που συνάντησε στον δρόμο της για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, τα οποία ήταν πολλά. Οι δυσκολίες ξεκίνησαν από την Ελλάδα, καθώς δημιουργήθηκε ένα κώλυμα στην έκδοση της βίζας της, κάτι που όμως ξεπεράστηκε γρήγορα κι έτσι η ίδια μπόρεσε τελικά να ταξιδέψει.

f4 105

Εχασε την πτήση

Η «κακοδαιμονία» συνεχίστηκε όταν η Κατερίνα έχασε την πτήση της από τη Ρωσία με προορισμό την Κίνα. «Εφυγα από την Αθήνα για πάω στη Μόσχα, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός μου για τη Σανγκάη. Επειδή όμως είχε κακοκαιρία στη Ρωσία, το αεροπλάνο μου άργησε να προσγειωθεί και δεν πρόλαβα το επόμενο» εξηγεί η ίδια στην «Espresso» και συνεχίζει: «Ευτυχώς, επιβιβάστηκα σε μια άλλη πτήση, που έτυχε να φεύγει για Κίνα περίπου μισή ώρα μετά την άφιξή μου στη Μόσχα. Πήγα όμως πρώτα στο Πεκίνο κι έπειτα στη Σανγκάη». Εκεί την περίμενε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη: οι αποσκευές της δεν είχαν φτάσει μαζί της! «Πιθανολογώ ότι έγινε κάποιο μπέρδεμα στη Μόσχα. Οι βαλίτσες βρέθηκαν, αλλά έφτασαν τελικά στη Σανγκάη δυο μέρες μετά από μένα» αναφέρει η Κατερίνα.

f6 20170103 105150 f5 20161228 202936

Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι η ίδια αρρώστησε κιόλας στη Σανγκάη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Είχα πονόλαιμο, πυρετό και έντονο βήμα, σε σημείο που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ευτυχώς, δεν κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτώ. Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μ’ έστειλαν στο ξενοδοχείο, δίνοντάς μου μια χιλιάρα αντιβίωση. Κι αυτή όμως μου δημιούργησε παρενέργειες και τη διέκοψα σχεδόν αμέσως».

Μετά απ’ όλα αυτά η Σταρ Θεσσαλία 2015 έδωσε μια παλικαρίσια μάχη για το στέμμα με την ειδική καθοδήγηση της διοργανώτριας του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Ευαγγελίας Γκίκα και κατάφερε ν’ αναδειχτεί νικήτρια στο Miss City Tourism International. Η ίδια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Σανγκάη κέρδισε άλλους δύο τίτλους ομορφιάς: της Α’ Αναπληρωματικής Miss Tourism Queen Enshi και της Μις Φωτογένεια.

f7 20161230 104715

«Η εμπειρία της συμμετοχής μου ήταν για μένα εμπειρία ζωής. Οταν μου έτυχαν όλα αυτά τα εμπόδια, νόμισα ότι κάποιος με μάτιασε πριν φύγω από την Ελλάδα. Τα ξεπέρασα όμως και πέτυχα τον στόχο μου. Είμαι χαρούμενη και περήφανη γι’ αυτό» σχολιάζει η Κατερίνα Μποσκλαβίτη, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Καρδίτσα κι εκτός από μοντέλο είναι και φυσιοθεραπεύτρια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...