Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σπυροπούλου χωρίς ρετούς • Η Αλεξανδράτου ως Τζάκι Ωνάση

❱❱ Ο φακός «τσάκωσε» τη ζουμερή παρουσιάστρια στο Καλό Λιβάδι
❱❱ «Βούλιαξε» η Μύκονος από εγχώριους και ξένους celebrities Στις παραλίες της Μυκόνου κάνει τα μπάνια της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν έχει πια τηλεοπτικό «Σπίτι, σπιτάκι», αφού η εκπομπή της στον Alpha έριξε οριστικά τίτλους τέλους. 

fwergqwerg 9

Φορώντας ένα μαύρο, ολόσωμο πλην όμως αποκαλυπτικό μαγιό, η ζουμερή ξανθιά παρουσιάστρια απαθανατίστηκε από τον φακό της «Espresso» να βγαίνει από τη θάλασσα στο Καλό Λιβάδι. Οπως ήταν επόμενο, τα σχόλια των λουομένων που κάθονταν σε γειτονικές ξαπλώστρες και την αναγνώρισαν έδωσαν και πήραν.

Κάποιοι, μάλιστα, δεν είχαν την ευκαιρία να επισημάνουν ότι το σώμα της παρουσιάστριας χωρίς ρετούς απέχει αρκετά από αυτό που… σερβίρεται στις ιλουστρασιόν σελίδες των περιοδικών. Γενικότερα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε το Καλό Λιβάδι της Μυκόνου γέμισε από εγχώριους και διεθνείς celebrities.

Οι paparazzi εντόπισαν εκεί τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Καρίμ ελ Σιάτι να χαλαρώνει, αραχτός και light, μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, σούπερ μοντέλο και πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret Ανα Μπεατρίς Μπάρος.

Πρώην «άγγελος»

Ο γάμος τους το περασμένο καλοκαίρι στο νησί των ανέμων είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης τόσο για την πολυτέλειά του όσο και για τη λίστα με τους διάσημους καλεσμένους τους. Το ζευγάρι βρίσκεται και φέτος στη Μύκονο, κάνοντας διακοπές με την κολλητή φίλη της Ανα, επίσης μοντέλο και πρώην «άγγελο» της πασίγνωστης φίρμας εσωρούχων, την Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Η τελευταία, φυσικά, δεν είναι μόνη της. Συνοδεύεται από τον σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, τον επιχειρηματία Τζέιμι Μαζούρ.

fwergqwerg 6

Μερικές ξαπλώστρες παραπέρα εθεάθη να μαυρίζει το κορμί και η Χριστίνα Παππά, η οποία δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τη Μύκονο τα καλοκαίρια, όπως επίσης ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κονέ. Τέλος, τα φλας των paparazzi τράβηξε και η Μαριλένα Γκέκα, που ανήκει στο «νέο αίμα» του ελληνικού μόντελινγκ.

Αυξημένη κίνηση, όμως, καταγράφηκε τα προηγούμενα βράδια και στα κοσμικά Ματογιάννια της Μυκόνου, με τις Μαριέττα Χρουσαλά και Παολίνα Διαμαντούλη να κλέβουν την παράσταση με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

Η Αλεξανδράτου ως Τζάκι Ωνάση

Ποιος αφρικανικός καύσωνας; Η Τζούλια Αλεξανδράτου το… τερμάτισε και κυκλοφορεί με στρινγκ στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου, ανεβάζοντας περισσότερο τη θερμοκρασία και κάνοντας τους λουομένους να κινδυνεύουν από… θερμοπληξία!

Μάλιστα, το μοντέλο δεν περιμένει τους paparazzi να την απαθανατίσουν. Τις περισσότερες φορές ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες στα social media, τρελαίνοντας τους fans της. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει η σκανδαλιάρα Τζούλια ε ίναι τις επιρροές της από τις ξένες celebrities και όχι μόνο. Τι εννοούμε; 

fwergqwerg 7

Σίγουρα την Πάρις Χίλτον την έχει μελετήσει προσεκτικά, αφού -όπως παραδέχεται συχνά- αποτελεί πρότυπο για εκείνη. Τελευταία, ωστόσο, διακρίναμε κάποιες επιρροές και από την Τζάκι Ο, καθώς εμφανίστηκε στο Καλό Λιβάδι με μεγάλα γυαλιά ηλίου και μαύρο, διάφανο και δαντελένιο μαντίλι, παραπέμποντας στην αξέχαστη σύζυγο του JFK και του Αριστοτέλη Ωνάση. Θα τη συμβουλεύαμε να παραμείνει προσηλωμένη στις επιρροές από την Πάρις.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  
(Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας)

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...