Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Βόμβες από τη Ρένεση!

❱❱ Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο διάσημος τραγουδιστής Μανού Τσάο δεν είναι συμβίος της ούτε πατέρας του παιδιού της προκαλώντας πάταγο

Η Κλέλια Ρένεση ξεκαθαρίζει: «Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου»… «Γιούπι για για γιούπι γιούπι για… Τίνος είναι, ρε γυναίκα, τα παιδιά;» που τραγούδησε και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Βόμβα μεγατόνων έριξε η ηθοποιός, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με μια μακροσκελή και άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να δώσει απαντήσεις σε διάφορα δημοσιεύματα και να ξεκαθαρίσει ποια είναι και τι σχέση έχει τελικά με τον Μανού Τσάο:

«Χρόνια μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι’ αυτό και κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό και θα πέσουμε σε κάνα γκρεμό (της ανοησίας). Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμιά δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη “Δυναστεία” να έπαιζα!) κι έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον “καρπό του έρωτά μας”, όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει και μονόπετρο απ’ το Παρίσι…» ανέφερε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Και παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πώς με περιγράφει ο κόσμος και τι ταινία θέλουν να δουν γιατί “πουλάει”, αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως, μιας και τώρα περιγράφουν και τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω και λίγο παραπάει…». Αρχισε λοιπόν τις συστάσεις…

«Τα διαμάντια δεν μ’ αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ’ τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα. Έχω μόνο ένα παιδί και αυτό φρέσκο. Ζω στην Αθήνα πού και πού, αλλά γενικώς γυρνοβολάω. Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.
Και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι και ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης και του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι: Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους. Κάνω τρομερή ρεβιθάδα (άσχετο άλλα χρήσιμο). Η γη είναι στρογγυλή. Για τούτα είμαι σίγουρη. Για όλα τα άλλα δεν παίρνω όρκο. Σαν την ασθένεια του συμπεράσματος δεν έχει… όλοι τα ξέρουν όλα και τα μοσχοπουλάν με το κιλό» έγραψε, μεταξύ άλλων, η τηλεοπτική Καίτη Κίτσο της «Μουρμούρας», ωστόσο με την ανάρτησή της γεννά εύλογα ερωτήματα, όπως τα εξής:

Αν δεν είναι συμβίος της ο διάσημος μουσικός και τραγουδιστής, αλλά ένας «φύλακας του ονείρου και πνευματική της οικογένεια», τότε όλα αυτά τα δημόσια φιλιά στον δρόμο, τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τι είναι; Αποκύημα της φαντασίας των δημοσιογράφων κι αυτά; Προϊόν φωτομοντάζ; Αν δεν έζησαν τον έρωτα και δεν έκαναν μαζί το παιδί, όπως έγραψε, τότε γιατί τόσον καιρό άφηνε αυτή την εκδοχή της ιστορίας να αναπαράγεται χωρίς να τη διαψεύσει; Τι συνέβη ξαφνικά τώρα και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, θέτοντας μάλιστα τόσο την ίδια όσο και το παιδί της βορά στο στόμα κακοπροαίρετων, πάνω σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα;

15 f3 renesi

15 f2 1557738954666 unnamed 3

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...