Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Χαρά Βέρρα πάει για γάμο με τον… κουμπάρο

❱❱ Έχει βαφτίσει το παιδί του Σπύρου Κώττη, που έπαιζε πλήκτρα στο σχήμα της, και μετά τα διαζύγιά τους τον ερωτεύτηκε τρελά

«Αχ, κουμπάρε! Αχ, κουμπάρα! Μυστικό σε μας θα μείνει, μόνον ο Θεός θα ξέρει και στο τέλος θα μας κρίνει…» λέει ένα γνωστό δημοτικό άσμα.

Ωστόσο, στην περίπτωση της Χαράς Βέρρα και του συντρόφου-κουμπάρου της Σπύρου Κώττη τα πράγματα έγιναν λίγο διαφορετικά και μόνο μυστικό δεν κρατούν τον δεσμό τους, καθώς έγιναν ζευγάρι πολύ μετά την κουμπαριά τους, ελεύθεροι πλέον και οι δύο από γάμους!

«Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Μεγαλώνουμε μαζί το παιδί του, που είναι βαφτιστήρι μου. Τον λατρεύω και με λατρεύει» αποκάλυψε η σταρ του παραδοσιακού τραγουδιού στην εκπομπή «Μαζί σου», όπου αφηγήθηκε την πρωτότυπη ιστορία τους.

«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο “πληκτράς” μου. Τότε η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. Αφησε το παιδί, 5,5 χρονών ο Γιαννάκης τότε… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά…» περιέγραψε η αοιδός και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι εκείνη έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους.

«Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Ο Σπύρος είναι πολύ ήπιων τόνων, αλλά ένιωθα ότι κάτι ένιωθε και γι’ αυτό προχώρησα. Το ίδιο νιώθαμε κι οι δύο, γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε. Το ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του, γιατί άντρας είναι, εμένα με “φούντωσε” πιο πολύ! Με γοήτευσε…» παραδέχτηκε η καλλιτέχνιδα.

Όσο για τον γιο του Σπύρου και βαφτιστήρι της, «ο Γιαννάκης είχε απορίες στην αρχή, αλλά του τα λύσαμε όλα. Είναι τρισευτυχισμένος» είπε η Χαρά Βέρρα και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή είπε του παιδιού ο Σπύρος: “Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί”. Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο» τόνισε η τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται, μάλιστα, να επισημοποιήσει τη σχέση του. «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, λέμε να το κάνουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός. Έχουμε καθαρίσει με τα διαζύγιά μας, με μια υπογραφή… Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και τον γάμο τον θέλω για το παιδί, να πάρει σωστό πρότυπο ο Γιάννης. Όταν μεγαλώσει να μην έχει μια γυναίκα δίπλα του έτσι, χωρίς να είναι επίσημα. Μάλιστα, με ρωτάει κιόλας: “Νονά, πότε θα παντρευτείτε με τον μπαμπά;”» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...