Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Επανάσταση με Ρέμο και «Bella Ciao» στη Φιλοθέη

❱❱ Ο εφοπλιστής Φίλιππος Ευσταθίου σήκωσε στο πόδι μια γειτονιά για τα πεντηκοστά του γενέθλια

Ο ιδιοκτήτης της EFNAV Co. Ltd Φίλιππος Ευσταθίου έκλεισε τα πενήντα και σήκωσε μια γειτονιά στο πόδι, μια και το πάρτι γενεθλίων του στη βίλα του στη Φιλοθέη, με guest τον Αντώνη Ρέμο, κράτησε… ως το ξημέρωμα!

Το Σάββατο η γειτονιά με τα «γερά πορτοφόλια» έζησε «μεγάλες στιγμές» με ακόμα ένα χολιγουντιανό πάρτι.

Μετά τη βάπτιση-υπερπαραγωγή της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου, στην οποία επίσης τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος, η γειτονιά σηκώθηκε πάλι στο πόδι και δεν έκλεισε μάτι με το κάλεσμα του εφοπλιστικού ζεύγους Φίλιππου και Εύας Ευσταθίου.

φ3 3

Βλέπετε, ο εορτάζων οικοδεσπότης, που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, είχε φροντίσει μέσω επιστολής (!) να ενημερώσει τους γείτονές του για την ηχορύπανση από τα ντεσιμπέλ των ηχείων, ζητώντας την κατανόησή τους για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας!

Η έντονη κινητικότητα πέριξ της βίλας του εφοπλιστή δεν παρατηρήθηκε μόνο το βράδυ του πάρτι, όπου είχαν επιστρατευτεί μέχρι και… παρκαδόροι, οι οποίοι ανέβαζαν τα ακριβά αυτοκίνητα των καλεσμένων ακόμη και στα πεζοδρόμια! Και τις προηγούμενες μέρες οι προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά ήταν πυρετώδεις, με τα συνεργεία να δουλεύουν μέρα νύχτα για να στήσουν στον κήπο της βίλας το σκηνικό προκειμένου να εμφανιστεί live με την ορχήστρα του ο Αντώνης Ρέμος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποζημίωσε και με το παραπάνω τους καλεσμένους. Εκτός από τους συγγενείς της οικογένειας, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Τσάνος με τη σύζυγό του Μαρία Πατέρα, η Συλβάνα Πατέρα, ο Γιάννης και η Μαλβίνα Σαραντίτη, ο Βασίλης και η Χαρά Καίσαρη, η Χριστίνα Μήτση, ο Ηλίας Κοκοτός και ο Ανδρέας Κουρής.

φ4 1
Μαλβίνα και Γιάννης Σαραντίτης

Φ5
Η Μιράντα Πατέρα

φ7
Χαρά και Βασίλης Καίσαρης

φ6 1
Ο Ηλίας Κοκοτός

Ο χώρος περιμετρικά της πισίνας (γύρω από την οποία ήταν τοποθετημένα τα τραπέζια του b-day dinner) είχε σκεπαστεί με τέντες, σε περίπτωση ξαφνικής νεροποντής! Ο καιρός όμως ήταν με το μέρος των προσκεκλημένων και όλα κύλησαν ομαλά, με τους γείτονες όμως να… ξαγρυπνούν για τα καλά από τη δυνατή μουσική.

Τα τραπέζια του δείπνου ήταν στολισμένα με κεριά και μπλε ορτανσίες και το μενού ήταν εξαιρετικό, με εκλεκτά εδέσματα, όλα υπό την επίβλεψη και το εξαιρετικό γούστο της ωραίας και κομψής συζύγου του εορτάζοντος Εύας Πατέρα – Ευσταθίου.

Δείπνο υπό τους ήχους dj

Μετά το σικ δείπνο, που άρχισε γύρω στις 9.30 υπό τους ήχους dj, ξεκίνησε το ξέφρενο γλέντι! Οι… επαναστάτες, μάλιστα, της Φιλοθέης τα έδωσαν όλα μόλις από τα decks ακούστηκε το «Bella Ciao»!

Στις 12 παρά πέντε, μετά την επική εισαγωγή της ορχήστρας, εμφανίστηκε και ο star της βραδιάς Αντώνης Ρέμος, εν μέσω χειροκροτημάτων και άκρατου ενθουσιασμού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής από το μικρόφωνο χαιρέτησε τους φίλους-καλεσμένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εορτάζοντα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια ωραία βραδιά, καθώς τυγχάνει φίλος με τον Φίλιππο Ευσταθίου από την εποχή που εμφανιζόταν στις Χάντρες. Η Εφη Μαροσούλη, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Ρεγγίνα Κουρή ξεσάλωσαν με τις επιτυχίες του Ρέμου!

Πανέρια με λουλούδια

Μάλιστα η Ρεγγίνα Κουρή ήταν εκείνη που πέταξε στον αγαπημένο της καλλιτέχνη και τα περισσότερα πανέρια. Ναι, στο πάρτι υπήρχαν και δεκάδες πανέρια με λουλούδια, όπως ακριβώς συμβαίνει στα μπουζούκια, με τη διαφορά ότι ήταν… δωρεάν και οι καλεσμένοι τα πετούσαν αφειδώς… Το γλέντι τελείωσε τα ξημερώματα, με τους γείτονες του εφοπλιστή να πέφτουν για ύπνο (όσοι δεν προετοιμάζονταν σιγά σιγά για την κυριακάτικη θεία λειτουργία) «προσκυνώντας» από τη νύστα… Γιατί με τα ντεσιμπέλ που έδιναν και έπαιρναν η παρέα με τον Μορφέα ήταν απαγορευτική…

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...