Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Δημήτρης Ρόκκος: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αποτυχία»

Ο Δημήτρης Ρόκκος έκανε «Το κάτι παραπάνω» από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και διασκεύασε τη μεγάλη επιτυχία του τελευταίου σε μια ανατρεπτική ροκ εκδοχή, την οποία ερμηνεύει ο ίδιος, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή αυτό το δισκογραφικό βήμα του, ο πρωτότοκος γιος του Στέλιου Ρόκκου μιλά στην «Espresso» για τον δικό του μουσικό δρόμο, την προσωπική του ζωή και τον διάσημο πατέρα του.

«Ασχολούμαι με τη μουσική από παιδί. Δύο αγάπες είχα μικρός: τη μουσική και το μπάσκετ. Με κέρδισε τελικά η μουσική» μας λέει ο 30χρονος καλλιτέχνης. «Έχω σπουδάσει ηχοληψία και μουσική παραγωγή. Το ότι ο πατέρας μου είναι μουσικός και τραγουδιστής δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή και την απόφασή μου ν’ ασχοληθώ κι εγώ με το ίδιο πράγμα. Άλλωστε, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μηνών. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τον πατριό μου, και τα ακούσματά μου ήταν metal. Μεταλάς ήμουν στην εφηβεία μου και τα συγκροτήματα που θαύμαζα ήταν οι Metallica και οι Motοrhead» τονίζει.

«Είμαι σε σχέση τρία χρόνια»

Ποιες όμως συμβουλές τού έδωσε ο πατέρας του όταν έμαθε πως θ’ ακολουθήσει τα χνάρια του; «Τα παιδιά δεν ακούν. Μιμούνται. Κι ο πατέρας μου δεν θα με συμβουλεύσει για τις δυσκολίες της δουλειάς, αλλά της ζωής. Άλλωστε, όπως έχω δει από επιτυχημένους ανθρώπους, το μυστικό της επιτυχίας είναι η αποτυχία. Προσπαθείς, αποτυγχάνεις και προσπαθείς ξανά, μέχρι να πετύχεις» σχολιάζει ο Ρόκκος τζούνιορ, δείχνοντας, αν μη τι άλλο, πως έχει φιλοσοφήσει ορισμένα πράγματα. Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Ρόκκος, ο οποίος έχει ύψος 1,97 μ., μεγάλο ταλέντο στην κιθάρα και φωνή που μοιάζει εκπληκτικά με του πατέρα του, δεν είναι single – προς απογοήτευση των θαυμαστριών του. «Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά είμαι σε μια σχέση περίπου τρία χρόνια. Ωστόσο δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν πηγαίνει για γάμο…» αποκαλύπτει στην «Espresso».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Ρόκκος ήταν μόλις 13 ετών όταν άρχισε να γράφει μουσική, ενώ η επαγγελματική ενασχόλησή του με την κιθάρα και την ερμηνεία τραγουδιών ξεκίνησε το 2008. Μάλιστα, επί περίπου 10 χρόνια έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα στο πλευρό του πατέρα του. Το 2018 έκανε το πρώτο δισκογραφικό βήμα του, ένα ντουέτο με τον Μιχάλη των Stavento με τίτλο «Μπάχαλο», ενώ πριν από λίγους μήνες έβγαλε και το κομμάτι «Μέσα στην τρέλα μου», του οποίου υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Όσο για τη ροκ βερσιόν του «Κάτι παραπάνω», που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης δηλώνει πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και επισημαίνει: «Έχω γράψει κι άλλα τραγούδια και είναι έτοιμα, αλλά περιμένω να περάσει λίγος καιρός μετά τη διασκευή για να τα κυκλοφορήσω».

f2 16

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...