Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Ο Σεργουλόπουλος μίλησε για τον πόνο από την απώλεια της ανιψιάς του

Αποκαλύψεις από τον Sir Fotis!

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή του, τις επιλογές του, την πατρότητα και για τη θλιβερή απώλεια της ανιψιάς του από καρκίνο, ενώ αποκάλυψε κι ένα αναπάντεχο γεγονός: το φιλί που του έδωσε στον Στρατό ένας φαντάρος, ο οποίο του είχε κάνει προηγουμένως τη ζωή δύσκολη από τα καψώνια!

Στο τετ α τετ που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha, αναφερόμενος στον εξάχρονο γιο του δήλωσε περήφανος και ισορροπημένος στην προσωπική ζωή του.

«Δεν είμαι σε τίποτα διαφορετικός από ό,τι είναι οι άλλοι γονείς. Έχω την αγωνία να είναι καλά το παιδί μου και να το μεγαλώνω σωστά. Έχω βρει τη λύση στις δυσκολίες μου. Είμαι αυτός που είμαι, είμαι ξεκάθαρος, αυτό είναι το παιδί μου και εδώ είμαστε. Θες να με κάνεις παρέα; Κάνε με. Δεν θέλεις; Σήκω φύγε» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

Στην εκ βαθέων συνέντευξή του δεν άφησε ασχολίαστα ούτε τα διάφορα άσχημα που έχουν ειπωθεί και γραφτεί για εκείνον: «Κάποιοι έγραψαν ότι το παιδί μου θα υποστεί bullying στο σχολείο. Ποιος είσαι εσύ που θα μου το πεις αυτό; Θα κάτσω εγώ να ακούσω το σχόλιο κάθε ανθρώπου ο οποίος είναι μίζερος; Σε καμία περίπτωση δεν έχω σηκώσει καμία παντιέρα, αλλά η στάση της ζωής μου χαίρομαι που για ορισμένους είναι παράδειγμα. Κι εγώ έχω ματώσει στη ζωή μου για να είμαι ξεκάθαρος στην κοινωνία» είπε ο 56χρονος οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Divided».

Στα νιάτα του ο ίδιος υπηρέτησε κανονικά τη μαμά πατρίδα, αλλά στον Στρατό η διαφορετικότητά του «πληρώθηκε» σκληρά με καψώνια και δυσάρεστες στιγμές. «Θυμάμαι ότι μου έκαναν μια μετάθεση στην Κρήτη, στα Χανιά, σε μια πολύ μικρή μονάδα. Και εκεί συναντώ έναν φαντάρο όπου τις επόμενες μέρες θα απολυόταν. Με βλέπει και καταλαβαίνει… και αρχίζει ένας πόλεμος. Ερχόταν το βράδυ μεθυσμένος και με ξυπνούσε φωνάζοντας. Καθόμασταν να φάμε και μου φώναζε δυνατά χρησιμοποιώντας όλα τα κοσμητικά επίθετα στη σειρά. Εγώ ήμουν σε στάση άμυνας πάντα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν φοβισμένος» είπε ο παρουσιαστής.

«Έρχεται να μου κάνει κακό»

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα αναπάντεχο συμβάν που ακολούθησε με τον συγκεκριμένο φαντάρο. «Ένα μεσημέρι εγώ ήμουν στο φυλάκιο και τον βλέπω από μακριά να έρχεται με το αμάξι, και νιώθω φόβο. Λέω, έρχεται να μου κάνει κακό. Κατεβαίνω κάτω και πάω να φύγω. Τότε τον ακούω να λέει: “Πού πας, ρε; Μπες μέσα στο αμάξι, θα σε πάω εγώ στον θάλαμο”. Και μόλις φτάσαμε μου λέει “απολύομαι σήμερα” και σκύβει και με φιλάει. Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ποτέ. Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη, είπα “τέρμα ο φόβος”».

Πρόσφατα ο Φώτης Σεργουλόπουλος «αποχαιρέτησε» την κόρη του αδελφού του. Η 27χρονη αγαπημένη ανιψιά του Αντιγόνη πάλεψε γενναία με τη λευχαιμία, αλλά δεν τα κατάφερε. «Πάντοτε έλεγα πώς μπορεί και αντέχει μια οικογένεια όταν χάνει ένα παιδί. Ηρθε η στιγμή να το ζήσω αυτό το πράγμα και να προσπαθώ να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη απώλεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο» σχολίασε με λύπη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...