Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Το δράμα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ο «άρχοντας» του νησιώτικου Βαγγέλης Κονιτόπουλος, καθώς κινδυνεύει να χάσει το ανάκτορο των 2.000 τ.μ. που δημιούργησε το 2009 στα Κάτω Πατήσια, επί της οδού Καυταντζόγλου.

Από τον
ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Πρόκειται για τον πολυχώρο Γαλάζιο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων, το οποίο θα βγει στο… σφυρί σε περίπου τρεις μήνες! Ο ίδιος, ωστόσο, παρά το δράμα που περνά δεν χάνει το κουράγιο του και δηλώνει με δυνατή και σταθερή φωνή στην «Espresso» πως δίνει μάχη για να το σώσει, συμπληρώνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι!

Το κτίριο ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στην ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία Ε. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ι. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Ο.Ε. και στις 22 Ιανουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης τα 1.462.000 ευρώ! Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ και οι όροφοί του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997 τ.μ. Στον χώρο αυτόν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές, με σκοπό να αξιοποιούνται για χορούς και συνεστιάσεις. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό θεωρούνταν το roof garden του κτιρίου, απ’ όπου οι θαμώνες είχαν θέα στο «πιάτο» όλη την Αθήνα. Σε ό,τι αφορά τα βάρη του ακινήτου, αυτά καταγράφονται στην Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών και αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

14 15 φ4 MG 9160
Με τη σύζυγό του Σπυριδούλα

Μεγάλα γλέντια

Ο πολυχώρος, όπου γίνονταν κάποτε μεγάλα γλέντια, με τον ίδιο τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και άλλα μέλη της διάσημης φαμίλιας του να πρωτοστατούν σε αυτά, παρέμεινε κλειστός για μία επταετία, αλλά εδώ και περίπου έναν χρόνο ο δημοφιλής καλλιτέχνης νοικιάζει το κέντρο σε επιχειρηματίες, το οποίο έχουν μετονομάσει σε Cabana Live Stage και οι οποίοι φιλοξενούν πλέον σχήματα παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο, παρουσιάζοντας κεφάτα προγράμματα.

14 15 f1 MG 1812
Το ανάκτορο του Βαγγέλη Κονιτόπουλου

Μιλώντας στην «Espresso» σχετικά με τον πλειστηριασμό που έρχεται, o τραγουδιστής δηλώνει ότι θα δώσει μάχη για να σώσει το ακίνητό του, καθώς έχει επενδύσει σε αυτό τους κόπους μιας ζωής. «Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά εάν χάσω τον πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη» μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, μένοντας πιστός και σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω του. Στήριγμά του στις δυσκολίες που περνά είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του Σπυριδούλα, με την οποία έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά αυτό δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη ζωή της.

14 15 φ3 1981 Παρουσιαση δισκου Νησιωτικα Ν.1
Με τον Γιάννη Πάριο το 1981 στην παρουσίαση του εμβληματικού δίσκου «Νησιώτικα»

Παντρεύτηκαν το 2011 στην Κύθνο και το 2015 απέκτησαν μια χαριτωμένη κορούλα, η οποία βαφτίστηκε Ειρήνη, παίρνοντας το όνομα της αδελφής του καλλιτέχνη Ειρήνης Κονιτοπούλου – Λεγάκη, η οποία έγινε γνωστή ως το «αηδόνι του νησιώτικου τραγουδιού μας» και μαζί με τον αείμνηστο αδελφό της Γιώργο αποτελούν τους πρωτεργάτες της μεγάλης μουσικής παράδοσης της οικογένειας.

14 15 φ5 συναυλιες
Σε συναυλία

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...