Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Το σόκιν βιντεοκλίπ της Ίνας Τσικοπούλου

Sexy Ελληνίδα τραγουδίστρια… αποπλάνησε τον Αϊ-Βασίλη! Προκαλεί η Ίνα Τσικοπούλου με το νέο τραγούδι της, που αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube, στο οποίο συμμετέχει και ο Γιάννης Φλωρινιώτης!

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο τίτλος του είναι «Έλα, έλα πιο κοντά μου, Αϊ-Βασίλη μου» και περιέχει σεξουαλικά υπονοούμενα στους στίχους του, όπως «Βγάλε όλα τα ρούχα σου και φόρα μόνο το σκουφάκι», «Σε περιμένω όλη νύχτα για να πάμε στο κρεβάτι» και άλλα τέτοια… πιπεράτα που μόνο με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα δεν συνάδουν.

Σε αποκλειστική συνέντευξή της στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός δίνει εξηγήσεις γι’ αυτό. «Το τραγούδι είναι προκλητικό, αλλά και χιουμοριστικό. Περνάει όμως κι ένα πολύ σοβαρό μήνυμα κατά του AIDS. Κι αυτό γιατί εμπνεύστηκε και γράφτηκε την 1η Δεκεμβρίου, δηλαδή την παγκόσμια ημέρα κατά της μάστιγας της εποχής μας. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει σε αυτό ο στίχος “φόρα το σκουφάκι”» μας λέει.

Η σκηνοθεσία

Σε ερώτησή μας για το… σόκιν του θέματος, μια και ο Αϊ-Βασίλης είναι ο αγαπημένος άγιος των παιδιών και άρρηκτα συνδεδεμένος με τη μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, η Ίνα ξεκαθαρίζει: «Δεν έχουμε πρόθεση να προσβάλουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Κάναμε ένα εύθυμο τραγούδι κι ένα εξίσου εύθυμο βιντεοκλίπ με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Έχει μια πικάντικη νότα, αλλά και πολλές αστείες εικόνες».

Η ιδέα, η έμπνευση και η σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ (που γυρίστηκε στο Superior One Boutique Hotel) ανήκει στον Κώστα Μιναρετζή, τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Gigi και τους στίχους ο M.pap. Όσο για το… κορμί του Αϊ-Βασίλη, ανήκει στο μοντέλο Νίκο Παλαμαρά. «Θεωρώ ότι θα γίνει viral, διότι οι προτάσεις μας για live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με τον Γιάννη Φλωρινιώτη έχουν ήδη ξεκινήσει» σημειώνει η Ίνα.

5 ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ
Νίκος Παλαμαράς

Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές και αντιδράσεις, που σίγουρα θα υπάρξουν με τέτοιο στίχο και τέτοιο κόνσεπτ, η ίδια μας λέει ότι τις περιμένει. «Είμαι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσω τα πάντα. Ξέρω ότι θα γίνει ντόρος με το τραγούδι και πολλοί θα το κρίνουν αρνητικά και άσχημα, αλλά ξέρω και ποια είμαι. Δεν με απασχολεί η γνώμη του κόσμου. Άλλωστε νιώθω μεγάλη ασφάλεια και χαρά που είναι δίπλα μου ο Γιάννης Φλωρινιώτης και με βοήθησε πολύ. Περνάμε πάντα πολύ ωραία!» αναφέρει με άνεση και μας εύχεται «καλές γιορτές», κλείνοντάς μας το μάτι.

Όσο για το αν η Ίνα Τσικοπούλου πρόκειται να περάσει μόνη αυτές τις άγιες μέρες, η σέξι αοιδός μάς διαβεβαίωσε ότι όλο και κάποιος «Αϊ-Βασίλης» θα την επισκεφτεί με δώρα.

κεφαλι τον μεσαιο ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗΣ
Κώστας Μιναρετζής

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....