Δευτέρα 27|01|2020
ΑΡΧΙΚΗ CELEBRITY NEWS Νυχτερινά κέντρα και σκηνές φοράνε τα γιορτινά τους!

Νυχτερινά κέντρα και σκηνές φοράνε τα γιορτινά τους!

Τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας φορούν τα… γιορτινά τους για να υποδεχτούν τα πλήθη στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΛΗ

Η «Espresso» ρώτησε, έμαθε και σας παρουσιάζει έναν πλήρη οδηγό με τις τιμές για τα γιορτινά βράδια, ούτως ώστε να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που κυκλοφορήσετε σε μεγάλες πίστες και μουσικές σκηνές. Σε πολλά μαγαζιά υπάρχει αύξηση στις τιμές την παραμονή του νέου χρόνου, ξεκινώντας από 120 ευρώ και φτάνοντας έως τα 500 ευρώ το τραπέζι! Αρκετά μαγαζιά ζητούν προκαταβολή 50% για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ενώ μια ζεστή πιατέλα με ορεκτικά θα σας κοστίσει έως 50 ευρώ το τραπέζι.

Στο Fever G εμφανίζονται φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πάνος Κιάμος, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες. Την Παραμονή των Χριστουγέννων οι τιμές θα παραμείνουν όπως έχουν και την υπόλοιπη σεζόν, δηλαδή 180 ευρώ η φιάλη (τέσσερα άτομα) και 90 ευρώ το κρασί (δύο άτομα). Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι τιμές αλλάζουν, με αυξήσεις στη φιάλη και στο κρασί. Η ελάχιστη κατανάλωση (τέσσερα άτομα ανά φιάλη) ξεκινάει από 240 ευρώ, 60 ευρώ δηλαδή παραπάνω από την υπόλοιπη σεζόν, και στο κρασί υπάρχει αύξηση 30 ευρώ, καθώς δύο άτομα θα πρέπει να πληρώσουν 120 ευρώ. Μαζί με το αλκοόλ το μαγαζί προσφέρει ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Ο ζεν πρεμιέ του λαϊκού τραγουδιού Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε φέτος στο Fantasia μαζί με τον Stan και την Ήβη Αδάμου. Οι τιμές για τις ημέρες των εορτών είναι ελαφρώς αυξημένες συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Την παραμονή των Χριστουγέννων η απλή φιάλη από 160 ευρώ θα κοστίζει 170 ευρώ, ενώ το μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα από 90 ευρώ θα πάει στα 95 ευρώ. Οι τιμές στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα είναι ακόμη πιο αυξημένες. Η φιάλη ανά τέσσερα άτομα ξεκινάει από 220 ευρώ, ενώ το μπουκάλι κρασί θα παραμείνει στα 95 ευρώ.

Nέα «βασίλισσα»

Φέτος η Λένα Ζευγαρά αποτελεί το νέο πρόσωπο που ακούστηκε δυνατά στη λαϊκή μουσική σκηνή. Ιδιαίτερα υψηλές είναι οι τιμές που καλούνται να πληρώσουν οι πελάτες στο Tokyo Theater για παραμονή Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων. Για την παραμονή των Χριστουγέννων η τιμή για έξι άτομα είναι στα 400 ευρώ με δύο φιάλες σε καναπέ. Στο μπαρ η φιάλη κοστίζει 150 ευρώ ανά τέσσερα άτομα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η τιμή για τον καναπέ είναι στα 500 ευρώ με δύο φιάλες στα έξι άτομα. Στο μπαρ το κόστος είναι στα 200 ευρώ για τέσσερα άτομα.

Λένα Ζευγαρά

Ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη στην Ιερά Οδό. Οι τιμές για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διαφοροποιούνται, καθώς από 170 ευρώ, η φιάλη θα φτάσει τα 200 ευρώ (ελάχιστη τιμή) για τέσσερα άτομα με ξηρούς καρπούς και φρούτα. Η τιμή του μπουκαλιού κρασιού για δύο άτομα από 85 ευρώ θα φτάσει τα 100 ευρώ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να επιλέξετε το τραπέζι σας μαζί με τον μετρ, καταβάλλοντας προκαταβολή.

Οι σταρ Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος συναντούν την πάντα εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου στο Estate. Το μαγαζί την παραμονή των Χριστουγέννων έχει ελάχιστη κατανάλωση 240 ευρώ ανά τέσσερα άτομα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το τραπέζι ξεκινάει από 300 ευρώ και φτάνει έως τα 600 ευρώ! Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να κλείσετε το τραπέζι σας με τον μετρ στο μαγαζί και να πληρώσετε προκαταβολή.

Ρουβάς, Παπαρίζου και Ρόκκος στην πίστα του Estate

Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδά στο «τέρμα» μαζί με τη Ζοζεφίν και τον Αναστάσιο Ράμμο στο Κέντρο Αθηνών. Για την παραμονή των Χριστουγέννων οι τιμές παραμένουν όπως έχουν, δηλαδή 170 ευρώ η φιάλη ανά τέσσερα άτομα και 85 ευρώ ανά δύο άτομα το μπουκάλι κρασί. Οι πελάτες ωστόσο θα πρέπει να πληρώσουν υποχρεωτικά επιπλέον 50 ευρώ ανά τραπέζι για μια πιατέλα τυριών και αλλαντικών. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι τιμές αλλάζουν και φτάνουν έως τα 400 ευρώ για τέσσερα άτομα! Οι τιμές στη φιάλη ξεκινούν από 240 ευρώ και φτάνουν τα 400 ευρώ στην πρώτη ζώνη, με premium φιάλη και μπουκάλι σαμπάνιας.

Γιάννης Πλούταρχος, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Βέρτης σε ακόμη μια εντυπωσιακή σεζόν στο Yton. Ο αγαπημένος τραγουδιστής προσφέρει νύχτες γεμάτες καψούρα αλλά και πολύ χορό. Την παραμονή των Χριστουγέννων δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις τιμές, καθώς η φιάλη θα είναι στα 180 ευρώ και το κρασί στα 90 ευρώ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι τιμές παραμένουν οι ίδιες, απλά υπάρχει υποχρεωτική ατομική πιατέλα με τυριά και αλλαντικά, κόστους 20 ευρώ. Δηλαδή μια παρέα τεσσάρων ατόμων θα πληρώσει συνολικά 260 ευρώ.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται φέτος στο Teatro μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Κυριαζή. Η τιμή της φιάλης θα παραμείνει όπως έχει την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή στα 160 ευρώ (απλή φιάλη) και το μπουκάλι κρασί στα 80 ευρώ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει αύξηση 20 ευρώ στη φιάλη και 10 ευρώ στο κρασί, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 180 ευρώ στα τέσσερα άτομα και το μπουκάλι κρασί στα 90 ευρώ.

Άννα Βίσση, Νατάσσα Θεοδωρίδου

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Παρασκευή η αγαπημένη Άννα Βίσση στο «Hotel Ermou». Οι τιμές θα παραμείνουν οι ίδιες με τις υπόλοιπες βραδιές για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χωρίς αυξήσεις. Τέσσερα άτομα θα μπορέσουν να απολαύσουν μια φιάλη στα 160 ευρώ, ενώ στα δύο άτομα ένα μπουκάλι κρασί θα κοστίζει 80 ευρώ.

H Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται στο Acro μαζί με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Ένα σχήμα με pop μουσική αλλά και λαϊκά στοιχεία. Η τιμή ανά τέσσερα άτομα είναι στα 150 ευρώ για απλή φιάλη και 180 ευρώ η σπέσιαλ. Το μπουκάλι κρασί κοστίζει 75 ευρώ ανά δύο άτομα. Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οι πελάτες θα πληρώσουν τη σπέσιαλ φιάλη 200 ευρώ, με τις υπόλοιπες τιμές να μένουν όπως έχουν. Επίσης για τις 31/12 θα πρέπει να επιλέξετε το τραπέζι όπου θα καθίσετε μαζί με τον μετρ του μαγαζιού, πληρώνοντας προκαταβολή 50%.

Δέσποινα Βανδή

Διαλέξτε τραπέζι

Στον Βοτανικό, όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης με τον Νότη Σφακιανάκη και τους Rec, οι τιμές κυμαίνονται για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα ίδια επίπεδα με τις υπόλοιπες ημέρες. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο πελάτης θα πρέπει να πάει στο μαγαζί λίγες ημέρες πριν, να επιλέξει το τραπέζι στο οποίο θα καθίσει και να δώσει προκαταβολή. Οι τιμές για απλή φιάλη ανά τέσσερα άτομα είναι στα 180 ευρώ (πλατεία) και 160 (θεωρείο). Η τιμή του κρασιού για δύο άτομα είναι στα 90 ευρώ.

Φέτος η διασκέδαση στο North Live Stage είναι αντρική υπόθεση. Ο Λευτέρης Πανταζής συναντάει τον Πάνο Καλλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus. Tην παραμονή των Χριστουγέννων οι τιμές θα παραμείνουν όπως έχουν, στα 150 ευρώ η φιάλη στα τέσσερα άτομα και το μπουκάλι κρασί στα 80 ευρώ για δύο άτομα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η φιάλη με φρούτα και ξηρούς καρπούς θα φτάσει τα 180 ευρώ και το μπουκάλι κρασί τα 100 ευρώ.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Λευτέρης Πανταζής

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εμφανίζεται φέτος στο Can Can, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Την παραμονή των Χριστουγέννων οι τιμές θα παραμείνουν όπως έχουν, δηλαδή στα 140 ευρώ η φιάλη (απλή) και 160 ευρώ (κομπλέ). Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι τιμές θα αυξηθούν κατά 30 ευρώ, φτάνοντας αντίστοιχα τα 170 ευρώ και 190 ευρώ ανά τέσσερα άτομα. Η φιάλη κρασιού θα σας κοστίσει 85 ευρώ ανά δύο άτομα.

Νίκος Μακρόπουλος και Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Frangelico. Oι δύο τραγουδιστές, πιστοί στο λαϊκό τους πρόγραμμα, ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη. Την παραμονή των Χριστουγέννων οι τιμές θα παραμείνουν όπως έχουν και την υπόλοιπη σεζόν, δηλαδή στα 160 ευρώ ανά τέσσερα άτομα, και το κρασί στα 80 ευρώ ανά δύο άτομα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η φιάλη θα φτάσει στα 200 ευρώ και το μπουκάλι κρασί στα 100 ευρώ.

Ο δυναμικός Κώστας Μαρτάκης επιστρέφει στο αγαπημένο Posidonio μαζί με τον πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη Στράτο Καραλή. Την παραμονή των Χριστουγέννων δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στις τιμές, με τη φιάλη ανά τέσσερα άτομα να είναι στα 130 ευρώ και το μπουκάλι κρασί 65 ευρώ ανά δύο άτομα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η φιάλη ξεκινάει από 160 ευρώ (απλό) και το μπουκάλι κρασί είναι στα 80 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

COVER STORY

«Έφαγε» με περίστροφο τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Λουτρό αίματος αντίκρισαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από γείτονες μέσα σε ένα σπίτι στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Ένα ζευγάρι κειτόταν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος:...

Στα δικαστήρια Κανάκης & Σκάι

Μόνο βελούδινο δεν θα είναι το «διαζύγιο» του Αντώνη Κανάκη με τον Σκάι. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο δημοφιλής σατιρικός δημιουργός θα πάει στα...

Αγωνία για τον θρύλο της ιστιοπλοΐας Τάσο Μπουντούρη

Την πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη της ζωής του δίνει ο θρύλος της ιστιοπλοΐας και του ελληνικού αθλητισμού Τάσος Μπουντούρης, και αυτή τη φορά...

Ο «Εσκομπάρ των Βαλκανίων» και τα 135 κιλά άσπρης σκόνης στη Βάρκιζα

Ηγετικά στελέχη μαφιόζικων οργανώσεων με έδρα την πόλη του Κότορ στο Μαυροβούνιο ήταν τα δύο θύματα του μακελειού στην κοσμική ταβέρνα της Βάρης, που...

Μυστηριώδης εξέλιξη με τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

Το ενδεχόμενο πίσω από τις απειλές που δέχτηκε η αδελφή της αδικοχαμένης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή και τα απειλητικά μηνύματα κατά του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη...

Βίλα με μασάζ & κύκλωμα ναρκωτικών

Ένα αστυνομικό θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη βρίσκεται σε εξέλιξη από την Πέμπτη, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν «ντου» σε βίλα πασίγνωστου μεγαλοεργολάβου στα...

Ο Ραούλ Μπράβο έβαλε να «φάνε» τον Κοβάσεβιτς!

Σαν βόμβα μεγατόνων «έσκασαν» ξένα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σέρβου άσου των γηπέδων Ντάρκο Κοβάσεβιτς μπορεί να...

«Μίλησε» ο νεκρός Κωστής!

Με την ανατριχιαστική κατάθεση του κυνηγού που βρήκε το πτώμα του 23χρονου Κωστή Πολύζου μισοφαγωμένο από τα αγρίμια συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο...