Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Survivor» στο Ιράν ο Σπαλιάρας

Ώρες αγωνίας και ανησυχίας για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Έλληνας πρωταγωνιστής ήταν προγραμματισμένο να πετάξει στις 3.30 τα ξημερώματα, από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Τεχεράνη, καθώς ξεκινά συνεργασία με ιρανική τηλεοπτική σειρά.

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ωστόσο, τα τελευταία δραματικά γεγονότα με την πτώση του αεροσκάφους στη χώρα προβλημάτισαν τον ηθοποιό, ο οποίος βρισκόταν σε αναμονή για τυχόν ακύρωση της πτήσης του έως χθες, αργά το απόγευμα, που επικοινωνήσαμε μαζί του. Όπως μας είπε, τίποτε δεν είχε αλλάξει στο πρόγραμμά του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

«Είμαι πολύ θορυβημένος. Δεν το κρύβω. Ενημερώνομαι συνεχώς από το διαδίκτυο για τις ματαιώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο “Ιμάμης Χομεϊνί” μετά τη συντριβή του ουκρανικού αεροπλάνου» δήλωσε στην «Espresso» φανερά προβληματισμένος. Και συνέχισε: «Εκεί θα προσγειωθεί και η δική μου πτήση. Επιπλέον με ανησυχούν και οι εξελίξεις μετά την πυραυλική επίθεση… Πιστεύω μέσα μου, πάντως, ότι όλα θα πάνε καλά!».

O Γιάννης Σπαλιάρας, αισιόδοξος από τη φύση του και survivor στα δύσκολα, μετά τη συμμετοχή του σε σειρά του μεξικανικού Netflix, υπέγραψε ακόμη ένα δυνατό συμβόλαιο με ιρανική εταιρία παραγωγής για το οποίο προπληρώθηκε, παρόλο που η σειρά θα προβληθεί το 2023! «Θα γυρίζεται τρία χρόνια, μα πήρα ήδη τα χρήματα» αποκάλυψε ο ίδιος χαμογελώντας στην κάμερα του Open, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».

Με έκδηλη την ανησυχία για τη μητέρα και τα κοντινά του πρόσωπα για το δίμηνο (αρχικά) που θα βρίσκεται μακριά τους ο πρωταγωνιστής ανέφερε: «Είναι η δουλειά μου και θα πάω να την κάνω καλά. Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός, και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και περσικά για να συνεννοούμαι εκεί». Πρόσθεσε, επίσης, ότι στα γυρίσματα απαγορεύονται τα κινητά, οπότε φωτογραφίες από τις σκηνές θα δουν οι θαυμαστές του έπειτα από τρία χρόνια, αλλά τουλάχιστον θα… χορτάσουν τοπία!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...