Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η «Δεβόρα», η Χαρά Παππά, η Αννίτα Ναθαναήλ και η κόρη της ντύθηκαν… νυφούλες

Όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει η «Δεβόρα». Μπορεί η Νίκη Σερέτη, η οποία υποδύθηκε απολαυστικά την οικιακή βοηθό του «Δόγκανου» στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ», να μην έχει παντρευτεί ακόμη, ωστόσο πρόσφατα φόρεσε νυφικό στην πασαρέλα. Και ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει αφοσιωθεί στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, αποδέχτηκε την πρόταση που της έκανε η σχεδιάστρια μόδας Φανή Κατσανού να πάρει μέρος ως guest star στο bridal show της στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Σεβόμενοι κάθε νύφη για την ξεχωριστή προσωπικότητά της, δημιουργήσαμε μια συλλογή με avant-garde διάθεση, παντρεύοντας πολυτελή υλικά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ώστε κάθε δημιουργία να πηγάζει από την έμπνευση που αποπνέει η μέλλουσα νύφη» δήλωσε η δημιουργός στην ιστοσελίδα likewoman.gr με αφορμή το show της, το οποίο άρεσε στο κοινό. Βέβαια, το πιο θερμό χειροκρότημα ακούστηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα η Νίκη Σερέτη. Κομψή, γοητευτική και σέξι, η γνωστή ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ίσως το πιο ωραίο νυφικό της σχεδιάστριας.

17 F2 ΝΙΚΗ ΣΕΡΕΤΗ 2

Ένα νυφικό, που ενδεχομένως θα επέλεγε και η ίδια αν αποφάσιζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρ’ όλα αυτά, έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να ακολουθήσει αυτή την τακτική και στον γάμο της, όταν και αν έρθει η ώρα η καλή!

17 F1 ΝΙΚΗ ΣΕΡΕΤΗ

Πρόβα γάμου χωρίς γαμπρό η Παππά

Έκανε πρόβα νυφικού στην πασαρέλα, όμως ο αγαπημένος της δεν ήταν εκεί, για να την καμαρώσει! Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, η οποία φόρεσε εντυπωσιακές νυφικές δημιουργίες με την υπογραφή της Στάλως Θεοδώρου στην Bridal Fashion Week 2020. Ωστόσο μια επαγγελματική υποχρέωση κράτησε μακριά από την Ελλάδα τον σύντροφό της Μπουράκ Χακί, γνωστό Τούρκο ηθοποιό.

Μπορεί να είχε προγραμματίσει να πετάξει στην Αθήνα για να την απολαύσει ντυμένη νυφούλα στο catwalk, τελικά όμως περιορίστηκε στα βίντεο και στις φωτογραφίες από το show που του έστειλε η ίδια.

Πάντως, η πρώην παίκτρια του «GNTM 2», μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε ότι κουμπάρες στον γάμο τους θα είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κέισι Μίζιου.

17 F3 %CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%91 %CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%A0%CE%91

Μάνα και κόρη της «παντρειάς» στην πασαρέλα του Ζαππείου

Ένα από τα τελευταία trends στα catwalks ανά την Ευρώπη και την Αμερική είναι να συμμετέχουν σε επιδείξεις δυο γενιές μοντέλων μαζί, δηλαδή οι μητέρες με τις κόρες τους. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που στην παρουσίαση της νέας νυφικής συλλογής της γνωστής σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου με τίτλο «4 εποχές», η οποία έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της Bridal Fashion Week 2020, είδαμε να περπατούν μαζί στην πασαρέλα για πρώτη φορά η Αννίτα Ναθαναήλ και η 16χρονη κόρη της Τερέζα Χάμπερτ.

«Το μήλο 17 F5 ΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥκάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει μια σοφή παροιμία που φαίνεται ότι ταιριάζει… γάντι στην προκειμένη περίπτωση. Η Τερέζα όπως και η μεγαλύτερη αδελφή της, η Σύνθια, ακολουθούν επάξια τα χνάρια της διάσημης μητέρας τους, η οποία έλαμψε στα νιάτα της στα fashion shows, κάνοντας καριέρα στο μόντελινγκ και μετά στην τηλεόραση. Αννίτα και Τερέζα πιάστηκαν χέρι χέρι και περπάτησαν στο catwalk με δημιουργίες του brand Complice της Στάλως Θεοδώρου, παραδίδοντας μαθήματα στιλ.

Μητέρα και κόρη μαγνήτισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, εισπράττοντας το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού που παρακολούθησε την επίδειξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή κόρη της Αννίτας συμμετείχε φέτος και στο Fashion Week που έγινε πριν από λίγους μήνες, εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια από τους ειδικούς.

17 F4 %CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%91 %CE%9D%CE%91%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%97%CE%9B %CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%96%CE%91 %CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%A4

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...