Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Σοκ on air για τη Σκορδά, όταν έμαθε ότι η Μενεγάκη αμοίβεται με 2.000.000 ευρώ τον χρόνο

Μόνο τα κλάματα δεν έβαλε στον αέρα η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όταν συνειδητοποίησε ότι πάνω κάτω παρουσιάζει ένα μαγκαζίνο σαν αυτό της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, αλλά η «ωραία Ελένη» αμείβεται για την ίδια εργασία με 2.000.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ προφανώς εκείνη δεν έχει δει τα λεφτά αυτά ούτε στα όνειρά της.

Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά, βλέποντας το βίντεο με τις ετήσιες απολαβές της Ελένης έλεγε: «Παιδιά… Κοιτάω τα ποσά… Εγώ έχω πάθει ένα σοκ! 2.000.000; Ξέρεις τι σημαίνει 2.000.000; Μπορείς να καταλάβεις τι είναι 2.000.000;» Βέβαια, η Φαίη Σκορδά δεν αναφέρθηκε στις δικές της απολαβές ούτε στα χρήματα που παίρνει μηνιαίως από τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα υποδήματα που διαφημίζει καθημερινά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram, που και αυτά δεν είναι ευκαταφρόνητα…

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ρίξει βόμβα στην τηλεοπτική αγορά όχι μόνο με την απόφασή της να φύγει από τον Alpha το καλοκαίρι, αλλά και και με τις ετήσιες απολαβές της, που, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», έφταναν τα 1.800.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 160.000 ευρώ τον μήνα, ενώ εισέπραττε έξτρα από χορηγίες άλλα 200.000 ευρώ ετησίως, που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων στην εκπομπή της. Να τονίσουμε, όμως, ότι αν δεν υπήρχε η πανέξυπνη ξανθιά… Ελένη Μενεγάκη, κανείς άλλος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια δεν θα έπαιρνε από τους καναλάρχες ανάλογα ποσά.

Η Ελένη φεύγει από τον Alpha στις 31 Ιουλίου 2020, όταν λήγει το συμβόλαιό της, και μάλιστα χωρίς καμία ρήτρα, αφού θα τηρήσει τη συμφωνία της κατά γράμμα, όπως κάνει πάντα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, κάποια πράγματα αξίας, που βρίσκονταν χρόνια στο καµαρίνι της, έχουν ήδη φύγει με προορισμό το σπίτι της στα Μελίσσια. Πάντως, η Ελένη ήταν και είναι η πρωτεργάτρια των χρυσών συμβολαίων, αφού ξέρει πολύ καλά ότι κάποιοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες φέρνουν τις διαφημίσεις στα κανάλια, ότι είναι τηλεοπτικές μετοχές.

Εν τω μεταξύ, εάν η Ελένη δεν πάρει τα χρήματα που θέλει για να επιστρέψει στην τηλεόραση, τότε, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, θα ανοίξει δικό της site το νέο έτος και θα έχει απευθείας επαφές με μεγάλα brands. Στο site θα πουλάει από κατσαρόλες και ρούχα μέχρι καλλυντικά, παπούτσια και τρόφιμα.

Για την ακρίβεια, σε κάποιες περιπτώσεις θα έχει απευθείας διασυνδέσεις με μεγάλες πολυεθνικές. Αυτές οι εταιρίες, λοιπόν, θα χρηματοδοτήσουν το μεγάλο γυναικείο site που θα στήσει η Ελένη από την επόμενη χρονιά. Ιδωμεν…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...