Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Η Φαίη Σκορδά ξαναβρήκε τον έρωτα στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου

Τέλος η μοναξιά! Η Φαίη Σκορδά είναι ερωτευμένη! Έναν χρόνο κράτησε το «κρυφτό» της γνωστής παρουσιάστριας και του συντρόφου της Νίκου Ηλιόπουλου μέχρι που οι παπαράτσι τούς τσάκωσαν μαζί στο αεροδρόμιο.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τη Φαίη Σκορδά χαμογελαστή να περπατά στο πλευρό του ψηλού, γεροδεμένου και γοητευτικού επιχειρηματία που ασχολείται με το digital marketing, ενώ το περιοδικό «Hello!», που κυκλοφορεί σήμερα, έχει όλο το ρεπορτάζ!

Βέβαια, είναι άξιο απορίας πώς ο επιχειρηματίας και άνθρωπος των media θα διαχειριστεί τα φώτα της δημοσιότητας στο πλευρό της διάσημης συντρόφου του, αφού δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz!

Συνιδρυτής της εταιρίας Cloudevo του κύριου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Nίκος Ηλιόπουλος κατέχει τη θέση του head of digital της ηλεκτρονικής σελίδας protothema.gr. Με τη στρατηγική και τις ιδέες του, στα έξι χρόνια που ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο, πέτυχε 30% αύξηση στην επισκεψιμότητα της σελίδας, 90% παραμονή μέσου χρόνου των αναγνωστών και 40% αύξηση του ad revenue στα κινητά!

Έχει χιούμορ

Φοίτησε στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Κωστέα – Γείτονα» και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών.

Οι συνεργάτες του έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για τον σοβαρό επαγγελματία με το απίθανο χιούμορ, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και ταλαντούχο επιχειρηματία, δαιμόνιο στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ με επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμα και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού!

Η οικοδέσποινα του «Πρωινού», τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα και την απόκτηση δύο αγοριών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να ερωτευτεί! Έμεινε σχεδόν τρία χρόνια μόνη μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της, αλλάζοντας σπίτι, και αναλαμβάνοντας μεγαλύτερες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Με μια νέα καθημερινότητα και τα media για μήνες να ασχολούνται με τον χωρισμό της, η Φαίη Σκορδά έκανε focus στον Γιάννη και τον Δημήτρη και φυσικά στη δουλειά της.

Η ίδια τον περασμένο Οκτώβριο στον αέρα της εκπομπής μίλησε για το διαζύγιό της με τον γνωστό δημοσιογράφο: «Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω “πολλά ζευγάρια στην Ελλάδα παίρνουν διαζύγιο”. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα. Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος… Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα».

Ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμου βίου, ο χωρισμός ήταν επώδυνος για εκείνη και το επόμενο βήμα θα ήταν δύσκολο! Μέχρι που γνώρισε τον Νίκο Ηλιόπουλο πριν από έναν χρόνο και τώρα η Φαίη Σκορδά είναι στα καλύτερά της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...