Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

«Πρωταθλητής» και στην απιστία

Αποκαλύψεις για την άτακτη ζωή του Αλβάρο, με εκπρόσωπό του να ανακοινώνει επίσημα τον χωρισμό από την Αθηνά Ωνάση

Αποκαλύψεις για την άτακτη ζωή του Αλβάρο, με εκπρόσωπό του να ανακοινώνει επίσημα τον χωρισμό από την Αθηνά Ωνάση

Η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση από τον Ντόντα ακούστηκε διά στόματος της εκπροσώπου εκείνου στο περιοδικό «People». Ωστόσο, μια νέα αποκάλυψη για τη δράση του Βραζιλιάνου ολυμπιονίκη της ιππασίας κάνει την επιβεβαίωση να ωχριά μπροστά της.10646596

Η εκπρόσωπος διέψευσε παράλληλα -αλλά «χλιαρά»- ότι αιτία ήταν η απιστία του. Και ίσως να λέει αλήθεια, καθώς τώρα αποκαλύπτεται πως δεν είναι μόνο μία η απιστία του. Πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι η τελευταία ερωτική περιπέτεια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της Αθηνάς, μια και, όπως φαίνεται, ο Ντόντα δεν είναι ολυμπιονίκης μόνο στην ιππασία αλλά και στην απιστία.

«Οποιος έχει περάσει χωρισμό γνωρίζει πόσο επώδυνο είναι» δήλωσε η εκπρόσωπος του αθλητή, προσθέτοντας ότι «ο Ντόντα Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια, και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια».
13047698Ανέφερε ότι «διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να είναι σε θέση να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, με σεβασμό και να μην είναι τα θύματα περαιτέρω δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων».

Δεν βλέπουν, πάντως, καμιά «εγκαρδιότητα» πηγές του περιοδικού από το περιβάλλον των διεθνών ιππικών αγώνων, που γνωρίζουν καλά τον Αλβάρο και την Αθηνά Ωνάση. Και αυτό επειδή ο Βραζιλιάνος αναβάτης δεν την απάτησε μόνο μία φορά. «Ο Ντόντα είχε μια σειρά από εφήμερες σχέσεις» αναφέρει το «People», επικαλούμενο τις ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι έχει ήδη αποκτήσει φήμη άτακτου άντρα.
Μάλιστα, τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού είχαν γίνει θέμα συζήτησης τη χειμερινή περίοδο των αγώνων. Οπως είναι γνωστό, η Αθηνά έμαθε την απιστία του Ντόντα από τη φρουρά της τον Μάρτιο, έφυγε από το σπίτι τους στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα και πήγε να μείνει στο Βέλγιο.

Εξαλλη η μητέρα της «πέτρας του σκανδάλου»

Σε «σαπουνόπερα δισεκατομμυριούχων» εξελίσσεται ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση από τον Ντόντα και το υποτιθέμενο ερωτικό τρίγωνο με την Πιλάρ Λουκρέτσια Κορντόν.sel 20 21 cordon Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης επανέρχονται, υποστηρίζοντας ότι η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου αμαζόνα τηλεφώνησε στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση για να τη διαβεβαιώσει ότι δεν φταίει εκείνη για το διαζύγιό της.

Δεν το δημοσιεύει οποιοδήποτε έντυπο, αλλά η οικονομική εφημερίδα «el Economista», η οποία επικαλείται πληροφορίες από τον κύκλο της μητέρας της 43χρονης Κορντόν. «Η Πιλάρ Κορντόν, τρομοκρατημένη από τις φήμες που την εμφάνιζαν σαν την άλλη γυναίκα», αναφέρει το δημοσίευμα, «τηλεφώνησε στην Αθηνά για να της δώσει εξηγήσεις». «Το λένε, όμως είναι απολύτως ψευδές» φέρεται ότι της είπε, με την Ωνάση να της απαντάει: «Το ξέρω, δεν χρειάζεται να ανησυχείς».

Η αμαζόνα χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις και στη μητέρα της, η οποία -σύμφωνα με το δημοσίευμα- ένιωσε πολύ άσχημα όταν άκουσε τις φήμες. Την κάλεσε και της είπε ότι αυτά που γράφονται είναι ντροπή. «Τώρα λένε ότι είσαι με τον Ντόντα» φέρεται ότι είπε η μητέρα, έντονα φορτισμένη συναισθηματικά. «Μητέρα, είναι απολύτως ψευδές» της απάντησε η κόρη της, προσπαθώντας να την καθησυχάσει. Και μετά ακολούθησε η γνωστή ανάρτηση με τη διάψευση στο facebook.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...