Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

WEDDING luxury

Matt-Royal • Alkyon Hotel Resort & Spa 5★ • ANASTASIA ARAVANI • DESIGN BY NIKOS • Dream on Photography • HELENA KYRITSI • kosmima24.gr • ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ • Novotel Athens • Πουά & Ρίγες • SOFITEL ATHENS AIRPORT • Tasty Planet Catering

Matt-Royal

Η εταιρία Matt-Royal, με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες μελέτες στην άρτια κατασκευή του στρώματος, στη δημιουργία μιας μεγάλης γκάμας από ποιοτικά, ανατομικά και ανθεκτικά στρώματα, κατασκευασμένα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όσον αφορά στην ανατομικότητα και την υγιεινή τους. Με μια μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες και τιμές στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, η Matt-Royal έρχεται να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.

www.matt-royal.gr

matt senso 3d

matt ebony

matt sistima ipsnou

****

Alkyon Hotel Resort & Spa 5★


Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 25.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 4 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa 5★, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την πεντακάθαρη παραλία Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Website Facebook Twitter YouTube

img 00708

img 9196

img 9330

****

ANASTASIA ARAVANI 

Τα σχέδια της Anastasia Aravani συλλαμβάνουν την ουσία της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, προσδίδοντας θηλυκότητα, γοητεία και αίγλη, στοιχεία που την έχουν καταστήσει γνωστή στον κόσμο του σχεδιασμού νυφικών. Με έμφυτη αίσθηση του στιλ, η Anastasia δημιουργεί νυφικά σύγχρονα, μοντέρνα, ανταποκρινόμενη και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. H αγάπη της για τη μόδα είναι ένα πάθος που είχε από μικρή.

Μεγαλώνοντας στην Αθήνα, η Αναστασία ξεκίνησε στον χώρο της μόδας παράλληλα με τη θεία της, της οποίας η αίσθηση του στιλ και της κομψότητας αποτέλεσε σημαντική επιρροή για τη σχεδιάστρια. Ερωτευμένη με τη μόδα, η Αναστασία έβαλε στόχο να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει σχεδιάστρια. Σε νεαρή ηλικία, έπειτα από τις σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, άρχισε το 1994 να ασχολείται επαγγελματικά με τη μόδα, σπουδάζοντας επαγγελματικό μακιγιάζ στη Vogue Αθηνών με έδρα το Παρίσι. Επειτα, συνεργαζόμενη με πολλά πρακτορεία μόδας, έως το 1998 απέκτησε πολλές γνώσεις γενικού styling.

1lb

Προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα του σχεδίου και της κατασκευής νυφικών, αποφάσισε να σπουδάσει πατρόν, σχέδιο μόδας και fashion computer design στη Ζer-Fam. Το 2001, ψάχνοντας για το νυφικό της καλύτερής της φίλης, εξεπλάγη από την έλλειψη εκλεπτυσμένων νυφικών. Αυτό το κενό στην αγορά αναθέρμανε το πάθος της για τη δημιουργία υψηλής ραπτικής σε νυφικά φορέματα. Το 2003 έκανε το ντεμπούτο της με την πρώτη συλλογή νυφικών. Τότε άρχισαν να μιλάνε για την Αναστασία συνάδελφοι του χώρου και συντάκτες περιοδικών, ενώ αναγνωρίζεται ως μία από τις σπουδαιότερες σχεδιάστριες μόδας, η οποία έχει ντύσει διασημότητες και εξέχουσες επώνυμες προσωπικότητες.

Αιγαίου 18, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 2109313989, κιν.: 6944884814

www.anastasiaaravani.com

lb3

****

DESIGN BY NIKOS

Ο fashion designer Νίκος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Σπούδασε στον Ομιλο Δημητρέλη σχέδιο μόδας και χρωματολογία. Στη συνέχεια θέλησε να γνωρίσει τη δημιουργία και τη ραφή των ρούχων από την αρχή έως το τέλος, και προχώρησε τις σπουδές του σε σχολή του Δημοσίου. Το 1994 αρχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας, δημιουργώντας ρούχα prêt-à-porter, prêt-à-porter de luxe και νυφικά στο πρώτο ατελιέ-μπουτίκ. Τέσσερα χρόνια αργότερα, πιο έμπειρος και πιο δυνατός και έχοντας πλέον το προσωπικό στιλ του, το οποίο μεταφέρει σε όλες τις πελάτισσές του, επεκτείνει την επιχείρησή του. Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα γίνεται ο αγαπημένος και έμπιστος συνεργάτης των καλλιτεχνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια. Παρουσιάζει την καινούργια συλλογή του δύο φορές τον χρόνο στα ΜΜΕ (περιοδικά και ΤV). Το 2004 αρχίζει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει υποδήματα και τσάντες για κάθε περίσταση, γιατί η ανάγκη των ρούχων του έγινε πιο απαιτητική, καθώς όλα τα ενδύματα που σχεδιάζει είναι sur mesure. Ο Νίκος Σιδηρόπουλος πιστεύει ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει το δικό της προσωπικό στιλ. Για τον λόγο αυτό, σε συνεργασία με κάθε πελάτισσα, σχεδιάζει και προτείνει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ανατ. Θράκης 71, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310947014, κιν.: 6932375332

www.designbynikos.gr

2016 10 17 nikos designer0150

1599 rgb color

2016 10 17 nikos designer0246

2016 10 17 nikos designer1167 retouch

****

Dream on Photography

Dream On Photography is a company activated accross Greece and abroad while, specializes in photo shootings in the island of Santorini. Our services include wedding / christening photo shooting, portrait photography, architectural photography, videography, making of video clip and digital albums design.

Trifonas Trifonopoulos, the heart behind the brand is a destination wedding photographer based on the beautiful island of Santorini but shooting all over the world. Approaching to document your special day as it unfolds, with a natural but also artistic point of view, Trifonas creates candid and elegant photos, so that you can cherish every moment forever.

Trifonas and his team are intented to illustrate and present the best possible outcome based on quality and creativity.

www.dreamonphotography.gr

w 373 of 42

w 330 of 87

a5

****

HELENA KYRITSI

Γεννημένη στην Αθήνα, με καλλιτεχνικές ρίζες, η Έλενα Κυρίτση ενδιαφέρθηκε για την μόδα από την νεαρή ηλικία των εννέα ετών. Τον ελεύθερο της χρόνο τον περνούσε σχεδιάζοντας φορέματα. Τελειώνοντας  το Λύκειο σπούδασε κατευθείαν σχέδιο μόδας, πατρόν και ιστορία τέχνης στην Αθήνα. Αμέσως μετά φεύγει για σπουδές δύο ετών στο Los Angeles. Γυρνώντας στην Ελλάδα σχεδιάζει για μεγάλη εταιρεία ρούχων. 

 Το 2000 ξεκινά ατελιέ στο Μαρούσι όπου και ασχολείται αποκλειστικά με νυφικά και βραδινά φορέματα. Έχει στο ενεργητικό της πολλές επιδείξεις μόδας  με pret a porter και haute couture ρούχα. 

 Οι συλλογές  νυφικών και βραδινών της Έλενας Κυρίτση είναι πάντα θηλυκές και πρωτοποριακές. Συνδυάζει πρωτότυπα υλικά, mix & match υφασμάτων με το γνωστό αέρινο ύφος, σέξι διαφάνειες  που συνδέουν το κλασικό με το σύγχρονο, το μοντέρνο με το ρομαντικό. Δαντέλες παντρεμένες με μουσελίνα, δίχτυα, κρόσσια και χειροποίητες λεπτομέρειες, ακόμα και το παραδοσιακό βελονάκι σε vintage λογική, είναι ελάχιστες από τις τεχνοτροπίες που χρησιμοποιεί η σχεδιάστρια!

Σκοπός της είναι, όλο και πιο πολλές γυναίκες να αισθάνονται υπέροχα φορώντας τις δημιουργίες της που την έχουν κάνει γνωστή στο χώρο!

www.helenakyritsi.gr

tr5ywe 2

tr5ywe 1

****

kosmima24.gr

Ανακαλύψτε μέσα από τις υπέροχες συλλογές κοσμημάτων του καταστήματος kosmima24.gr τις βέρες γάμου των ονείρων σας καθώς και τα πιο εντυπωσιακά μονόπετρα δαχτυλίδια για μία ονειρική πρόταση. Όσον αφορά την Βάπτιση του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας μπορείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να περιηγηθείτε στην πλούσια γκάμα σε Σταυρούς Βάπτισης που καλύπτονται με εγγύηση ασυναγώνιστης ποιότητας και τιμής! Με απώτερο σκοπό την κατασκευή χρυσών κοσμημάτων μοναδικών σε σχεδιασμό κι αισθητική, δημιουργούμε χρυσά κοσμήματα για τον γάμο και τη βάπτιση απαράμιλλης αισθητικής με χαρακτηριστικό τα καινοτόμα σχέδια, καθώς επίσης και την εξολοκλήρου κατασκευή τους στο εργαστήριό μας από τους άρτια ειδικευμένους τεχνίτες. Το πάθος, η τεχνική κατάρτιση κι η πολυετής εμπειρία στον χώρο της χρυσοχοΐας, μας έχει δώσει σημαντικά εφόδια προκειμένου να κατασκευάζουμε κοσμήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή ακολουθώντας και προσαρμόζοντας τα σχέδιά μας στις επιταγές της μόδας! Παράλληλα, στην προσπάθειά μας να εκμηδενίσουμε την απόσταση με τον κόσμο που επιθυμεί ο γάμος και η βάπτιση τους να ξεχωρίζει, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr, έναν λειτουργικό ιστότοπο δειγματισμού χρυσών κοσμημάτων με βίντεο παρουσίαση και με απλουστευμένο τρόπο ολοκλήρωσης online παραγγελίας σε όλη τη χερσαία και νησιώτικη Ελλάδα! Περιηγηθείτε από το χώρο σας στο πιο ενημερωμένο e-shop χρυσών κοσμημάτων κι επιλέξτε τα αγαπημένα σας σχέδια σε βέρες γάμου και βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρι και κορίτσι με εφόρου ζωής εγγύηση!

ΜονόπετραΒαπτιστικούς ΣταυρούςΒέρες γάμου

24

**** 

ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ

Σας καλωσορίζουμε στο ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ, το οποίο έχουμε δημιουργήσει με μεράκι, σεβασμό και αγάπη για να συνοδεύει πάντα τις γλυκές στιγμές της ζωής σας! Στο «Μελιστάλακτο» υπερηφανευόμαστε για το όνομα και τις εντυπώσεις που μοιραζόμαστε με τον κόσμο που μας εμπιστεύεται για τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Στα 10 χρόνια παρουσίας του ζαχαροπλαστείου μας, επιμένουμε στην αρμονία των συνταγών μας και στις αξίες των αγνών και πιο φρέσκων υλικών. Στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε γλυκές προτάσεις που ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους.

Επισκεφθείτε μας για να απολαύσετε τα γλυκά που δημιουργούμε για εσάς, για την γαμήλια τούρτα σας ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών σας και για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές.

[email protected]

www.melistalakto.gr

gwetqwrtgf

13051779 489506184576775 3246143834285195492 n

13886910 530541000473293 5153688221055122640 n

13892164 530540973806629 1888587288600988953 n

**** 

Γαμήλια δεξίωση στο Novotel Athens

Η γαμήλια δεξίωση είναι αυτή που υπογράφει την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Το Νοvotel Athens, χαρίζει πάνω απο 25 χρόνια αλησμόνητες εμπειρίες στα νεόνυμφα ζευγάρια που το εμπιστεύονται για την οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής τους. Μέλος του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκου Ξενοδοχειακού Ομίλου AccorHotels, φιλοξενεί στις μοντέρνες και καλόγουστα διακοσμημένες αίθουσές του ξεχωριστές εκδηλώσεις απο 80 έως και 500 άτομα, ενώ στη πισίνα του ξενοδοχείου στον 7ο όροφο με πανοραμική θεα στην Αθήνα προσφέρει μοναδικές στιγμές κάτω από τα αστέρια. Στην καρδιά της Αθήνας, σας περιμένει να επιλέξετε εσείς τον χώρο της δικής σας βραδιάς.

To έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες και στις επιλογές των νεόνυμφων, βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε στιγμή συνθέτοντας μαζί, την εικόνα της ιδανικής δεξίωσης. Προσφέρει πολλαπλές επιλογές για το γαμήλιο πακέτο υπηρεσιών, προτείνοντας μια μεγάλη ποικιλία γευστικών εδεσμάτων μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, δυνατότητες διακόσμησης και μουσικής επένδυσης. Και επειδή δεν θα μπορούσαμε να μην σας κάνουμε το δικό μας γαμήλιο δώρο, προσφέρουμε τη γαμήλια τούρτα της επιλογής σας, τη γαμήλια σουίτα για την πρώτη διανυκτέρευση με πρωινό, δείπνο αναμνήσεων στην πρώτη επέτειό σας καθώς και την δωρεάν παραχώρηση του parking. 

Η γαλλική φινέτσα και το ελληνικό ταμπεραμέντο θα χαρακτηρίσει το ξεκίνημα της νέας σας ζωής.

www.novotel.com

drz 7824 0

**** 

Πουά & Ρίγες
More than a moment… 

Για εμάς οι «σημαντικές στιγμές της ζωής μας», σημαίνουν:

Αρωμα… Χρώμα… Μουσική… Αγάπη… Σεβασμός… Τρυφερότητα… Ανάμνηση…

Το Πουά & Ρίγες γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη μιας παρέας ανθρώπων να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε ότι σημαίνει για αυτούς γάμος, βάπτιση, μπομπονιέρα!

Με σύμμαχο τη φαντασία και το μεράκι σε ότι καταπιανόμαστε, δημιουργούμε ξεχωριστές και ιδιαίτερες δημιουργίες, αρμονικά προσαρμοσμένες στο θέμα του γάμου ή της βάπτισης, συνθέτοντας μια τέλεια μελωδική παρτιτούρα. Γιατί για εμάς, και τα δύο μυστήρια είναι  μουσική… Μουσική χρωμάτων, αρωμάτων, αισθήσεων και συναισθημάτων.

Για εμάς, κάθε ευχάριστο γεγονός είναι προσωπική υπόθεση! Για αρχή θέλουμε χρόνο και αρκετές ώρες συζήτησης, για να αφουγκραστούμε τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, για να τα πραγματοποιήσουμε με μερικούς «τόνους» δικής μας φαντασίας!

Επειδή για εμάς κάθε «μικρή ανάμνηση» που δημιουργούμε είναι μοναδική και χρειαζόμαστε προσωπικό χρόνο μαζί σας, λειτουργούμε αποκλειστικά με ραντεβού. Σε ένα περιβάλλον με μυρωδιά από τα παραμύθια της γιαγιάς ελάτε να ταξιδέψουμε και να φανταστούμε μαζί… κάτι από εσάς… κάτι από εμάς… για εσάς!

Ισιδώρου Μωραίτη 42 & Λέσβου, Κορωπί

Τηλέφωνα: 6974-113370, 210-6625015, 6989-437063

www.pouakairiges.gr

0 new

**** 

SOFITEL ATHENS AIRPORT

Στο Sofitel Athens Airport η γαμήλια δεξίωσή σας μεταμορφώνεται σε όνειρο πολυτελείας και γαλλικής φινέτσας… 5 αστέρων. 

Η πολυτελής αίθουσα Callisto με τον «έναστρο ουρανό» της από ιριδίζοντα κρύσταλλα Swarovski μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα για cocktail, 400 για καθιστό menu και 330 για buffet. Ο σεφ, Θεοφάνης Στάθης και το επιτελείο του «απογειώνουν» γευστικά τη βραδιά. Το Sofitel Athens Airport σας προσφέρει μία γαμήλια δεξίωση υψηλών απαιτήσεων, με συγκριτικό πλεονέκτημα το άψογο service και την άμεση εξυπηρέτηση, και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες σας.

Προσφορά γαμήλιας δεξίωσης: Διακόσμηση τραπεζιών, κοκτέιλ εισόδου για τους καλεσμένους, γαμήλια τούρτα, γαλλική σαμπάνια για το ζευγάρι με την κοπή της τούρτας, διαμονή του ζευγαριού στη νυφική σουίτα το βράδυ της δεξίωσης, προσφορά υποδοχής στο δωμάτιο (αφρώδης οίνος, γλυκά, νερό), πρωινό στο δωμάτιο, γαμήλιο δώρο έκπληξη και ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο εστιατόριο Καράβι για την πρώτη τους επέτειο.

www.sofitel.com

art de la table 6

**** 

Tasty Planet Catering… Η πιο σωστή σας επιλογή

Το Τasty Planet catering, με συνεχή παρουσία 16 ετών στο χώρο της εστίασης, έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα catering της Αθήνας.

Οι επιθυμίες και ανάγκες κάθε πελάτη έχουν πρωταρχικό λόγο.  Μεγάλη γκάμα χώρων για να επιλέξετε εκείνον που εξυπηρετεί καλύτερα για την διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Ποικιλία menu που θα αφήσουν και τον πιο απαιτητικό, απόλυτα ικανοποιημένο.

Ιδανικό για κάθε εκδήλωση. Διοργανώστε εταιρικά event, συνέδρια, εγκαίνια, δεξιώσεις, cocktail party,  τον αρραβώνα ή το γάμο σας, ακόμα και παιδικά πάρτι με το tasty planet. Εγγυημένη ποιότητα των φαγητών καθώς παρασκευάζονται με προϊόντα πρώτης ποιότητας,  σε απόλυτα λογικές τιμές.  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό από τη πρώτη στιγμή θα εγγυηθεί για την επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Η εταιρία μας είναι εδώ για να πάρει από πάνω σας κάθε άγχος προετοιμασίας! Αντιθέτως μετατρέπει την όλη διαδικασία σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία.

Και για να μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση υπάρχει η δυνατότητα γευστικής δοκιμής αλλά και να παραστείτε σε εκδήλωση ώστε και ιδίοις όμμασι να πεισθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας σε ζωντανό χρόνο.

http://www.tastyplanet.gr/

https://www.facebook.com/tastyplanet.gr/

ammos bikini dusk

galazio hall

ktima galazio dusk

ktima galazio night

**** 

LE SPOSE DI ELENA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ATELIER

Η Έλενα Σουλιώτη ίδρυσε το atelier “Le Spose Di Elena” το 1999 και έκτοτε σχεδιάζει και παράγει μοναδικές νυφικές και βραδινές δημιουργίες, που υμνούν την κομψότητα και τη θηλυκότητα.

Με την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ που διαθέτει η ίδια, την ιδιαίτερη ματιά της αναφορικά με τις λεπτομέρειες και τα τελειώματα των ρούχων, καθώς και την εξαιρετική χειροποίητη δουλειά και την κατασκευαστική δεινότητα του atelier της, έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό του χώρου της υψηλής ραπτικής και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό από ευτυχισμένες πελάτισσες.

Για την Έλενα, κάθε νύφη είναι μια μοναδική προσωπικότητα, ένα ξεχωριστό αστέρι και επενδύει όλη την αγάπη της, τις προσπάθειες και τη σχεδιαστική της μαεστρία στο να πραγματοποιήσει το όνειρο και να κάνει αυτό το αστέρι να λάμψει. Η σχεδιάστρια επιλέγει προσεκτικά, από όλες τις σημαντικές Ευρωπαϊκές αγορές, πολυτελή υφάσματα σε ποικιλία σχεδίων, πολλά εκ των οποίων διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην εγχώρια αγορά. Ιταλικό μετάξι, φίνες γαλλικές δαντέλες, ολομέταξες μουσελίνες, οργάντζες, ταφτάδες και τούλια μεταμορφώνονται σε πολυτελείς, αιθέριες και νεανικές δημιουργίες, μέσα απ’ τη μεγάλη εμπειρία και τις καινοτόμες μεθόδους της. Η θηλυκότητα και η κομψότητα στα καλύτερά τους.

Όνειρο και δημιουργία, πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, όλα συναντώνται στο atelier της Έλενας Σουλιώτη “Le Spose Di Elena” και μπλέκονται γλυκά στις μοναδικές της δημιουργίες.

Το ζεστό και φιλόξενο atelier της στο Παγκράτι σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Λ. Υμηττού 175  Παγκράτι – Αθηνα
Τηλ. 210 7560297
[email protected]

le spose di elenass 2017 1

le spose di elenass 2017 7

le spose di elenass 2017 13

le spose di elenass 2017 9

le spose di elenass 2017 11

le spose di elenass 2017 16

**** 

fewrtsr 1

Η γαμήλια τούρτα συμβολίζει την μεταξύ υπόσχεση των νεονύμφων για μια γλυκιά ζωή! Για τον λόγο αυτό, η επιλογή της τούρτας θα πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακή αλλά και γευστική! Στα Ζαχαροπλαστεία μας, δημιουργούμε τούρτες γάμου όπως ακριβώς τις έχετε φανταστεί ή ονειρευτεί! Επιλέξτε εσείς τη γεύση της τούρτας! Ferrero, Cookies, Σοκολάτα – Φράουλα είναι μόνο μερικές γεύσεις που μπορείτε να επιλέξετε για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας, τη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Για εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό και να κλέψετε τις εντυπώσεις, σας προτείνουμε να επιλέξετε το Γαμήλιο Προφιτερόλ μας! Το στήσιμό του γίνεται από εμάς την ώρα της δεξίωσης, σε ψηλό κολονάτο ποτήρι μπροστά στους καλεσμένους σας! Θα τους αφήσετε όλους άφωνους!

Κατάστημα Αγ. Ελευθερίου

Ιακωβίδου 13-15, Κάτω Πατήσια (κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού Αγιος Ελευθέριος)

τηλ.: 210 2028066

Κατάστημα Λαμπρινής

Γεωργούλια 10 Λαμπρινή, Ανω Πατήσια (πλατεία Αγίου Ανδρέα)

τηλ.: 210 2223189

http://www.papliber.gr/

www.facebook.com/PapLiber/

www.instagram.com/papliber/

fewrtsr 2

fewrtsr 3

**** 

Here the dreams come true……..

Ηρθε λοιπόν η ώρα για να ζήσετε τη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής σας! 

Ονειρεύεστε μια αξέχαστη μαγική βραδιά από την οποία θα κρατήσετε γλυκές αναμνήσεις για πάντα!

mouseio oinou logo new

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ότι έχετε φανταστεί για αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σας χωρίς άγχος. O chef μας και η ομάδα του με μεράκι και φροντίδα θα μαγειρέψουν για σας με τα πιο φρέσκα υλικά, ένα απολαυστικό μενού που θα ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το βραβευμένο κρασί του οινοποιείου μας θα απογειώσει γεύσεις και κέφι, η μουσική θα σας κρατήσει μέχρι το πρωί χωρίς κανένα περιορισμό και όλα αυτά σε έναν ονειρεμένο χώρο, ειδικά σχεδιασμένο να σας υποδεχτεί με αρτιότητα και φινέτσα, δημιουργώντας ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι….. 

ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ

Λ.Πέτσα, Παλλήνη Αττικής

Τηλ. 210-6644711

www.mouseioinou.gr

[email protected]

20161102 102025

13335807 492373107620001 1759614252172612054 n

12039547 415042438686402 2190760511520844142 n

12105783 415041862019793 7559633758680845376 n

12088382 415043092019670 985183276581148061 n

**** 

4erweqf 1

Η FaCad’oro είναι μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με μακρά παράδοση στην σχεδίαση, κατασκευή και διάθεση χρυσών κοσμημάτων. Η επιτυχία της βασίστηκε στην ποιότητα του προϊόντος της και στον σεβασμό στην αισθητική, αναδεικνύοντας την αξία του χρυσού κοσμήματος στην Ελλάδα, σε μια εποχή όπου ο τομέας της αργυροχρυσοχοΐας ήταν ακόμα σε εμβρυακό στάδιο. Η εταιρία συστάθηκε το 1976 από τέσσερα αδέρφια. Για πολλά χρόνια δούλεψαν ως έμποροι κοσμημάτων. Η αφοσίωση και η αγάπη τους για το κόσμημα, τους οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρίας FaCad’oro (Fabrica Cadena d’Oro) που σημαίνει στα ιταλικά Βιομηχανία Χρυσής Καδένας.

4erweqf 2

Η παραγωγή των προϊόντων της που προορίζονται για την ελληνική αγορά και τα βαλκάνια διατηρεί τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα. Η πρωτοπορία της εταιρίας έγκειται στην εκπαίδευση των τεχνητών της σε ιταλικά και σε άλλα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Η εφευρετικότητα των ιδρυτών, οδήγησε στην κατασκευή της πρώτης επώνυμης χρυσής καδένας, προϊόν που ταυτίστηκε γρήγορα στην Ελλάδα με το όνομα της εταιρίας. Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις της FaCad’oro αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της και είχαν ιδιαίτερη απήχηση στις παλιότερες γενιές, οι οποίες ακόμα και σήμερα θυμούνται διαφημιστικές ατάκες της δεκαετίας του 90 όπως «Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά». Η εμβέλεια της FaCad’oro ενέπνευσε ατάκες διάσημων και εμβληματικών φιγούρων του τηλεοπτικού χώρου που έχουν χαραχθεί στην μνήμη του κοινού.

Σήμερα η FaCad’oro διοικείται από την δεύτερη γενιά των ιδρυτών, η οποία παραμένει πιστή στις παραδοσιακές αξίες της εταιρίας, καθώς δίνει έμφαση στην ποιότητα του προϊόντος και στο σεβασμό των πελατών, των προμηθευτών και του προσωπικού. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει τον εκσυγχρονισμό της τεχνογνωσίας και την συνεχή αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, προσαρμόζοντας το προϊόν στις σύγχρονες προδιαγραφές. Δημιουργεί περίτεχνα και αποκλειστικά σχέδια που είναι το αποτέλεσμα μιας στενής και εποικοδομητικής συνεργασίας με κορυφαίους σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

4erweqf 3

Συλλογές και μεμονωμένα κομμάτια της FaCad’oro είναι διαθέσιμα στις boutiques της και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πλούσιες συλλογές της αποτελούνται από ένα ευρύ φάσμα κοσμημάτων 14 και 18 καρατίων καθώς επίσης και από δημιουργίες με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Κάθε κόσμημα έχει την σφραγίδα της εταιρίας και συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί την αυθεντικότητα και την αξία του προϊόντος. 

http://www.facadoro.gr

**** 

Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο – Χρυσοβιτσιώτη

adfads

“Ένα ταξίδι αισθήσεων”

Ένα «καράβι» που θα σας ταξιδέψει τη βραδιά της εκδήλωσής σας , κάτω από το φως του φεγγαριού και την αντανάκλασή του σε ένα θαλάσσιο μονοπάτι, που οδηγεί σε ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Ένα «κατάστρωμα» περιτριγυρισμένο με δέντρα, πετρόχτιστες καμάρες, υπέροχο στολισμό, μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, με τους χαλαρωτικούς ρυθμούς της φύσης και της μουσικής.

Το «πλήρωμα», θα φροντίσει για ένα αξέχαστο ταξίδι, προσφέροντάς σας δροσιστικά cocktails, spring rolls, μοναδικές επιλογές σε buffet ή σερβιριστό φαγητό, και θα περιποιηθεί με επαγγελματισμό τους καλεσμένους «συνεπιβάτες» σας.

Αφεθείτε στη πολύχρονη εμπειρία μας και απολαύστε χωρίς κανένα άγχος το ταξίδι της σπουδαιότερης ημέρας της ζωής σας στο «Απέραντο Γαλάζιο» .

www.endlessblue.gr

20160625 203424 pano1

20160902 201637

dsc 2321

****

logo

Ο ΑΝΕΜΟΣ ιδρύθηκε το 1996. Δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών και ειδών σπιτιού. Τα προϊόντα ΑΝΕΜΟΣ διατίθενται από το δίκτυο των 16 καταστημάτων ΑΝΕΜΟΣ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anemoshome.gr.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε την κύρια συλλογή μας στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τη γνώση του παρελθόντος με τα πλεονεκτήματα της σύχγρονης τεχνολογίας.

Σκοπός μας είναι πάντα η δημιουργία προϊόντων ανώτερης ποιότητας και αισθητικής. Για να επιτύχουμε τους παραπάνω στόχους, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργούμε πρωτότυπα σχέδια χάρη στις ικανότητες των εξειδικευμένων συνεργατών μας.

levanta1

voukamvilia

chr 5889

rdded

****

Alpina Catering από το 1978

untitled

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Ο όμιλος Επιχειρήσεων ALPINA ιδρύθηκε το 1978. Αφού εξυπηρέτησε επάξια την εστίαση για 18 χρόνια στην λιανική πώληση (εστιατόρια) δημιούργησε στις αρχές του 1993 το ALPINA’S CATERING LTD.

Οι εγκασταστάσεις και η τήρηση διεθνών προδιαγραφών,διασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των προιόντων μας.

Ο εξοπλισμός μας καλύπτει όλες τις ανάγκες εστίασης σε οποιονδήποτε χώρο επιλεγεί.

Στα εργαστήριά μας χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα, αγνά υλικά.
 
Η ALPINA CATERING δραστηριοποιείται και στο βιομηχανικό catering (σίτιση επιχειρήσεων) με μεγάλη δυνατότητα καθημερινής παραγωγής. Προσφέρει ποικιλία προτάσεων, ειδικά σχεδιασμένων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Τα μενού περιλαμβάνουν μπάρμπεκιου, μαγειρευτά φαγητά, κρύα πιάτα και ειδικά μενού επιλογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Όλα τα μενού μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για να απολαύσετε στη δεξίωση σας οποιαδήποτε παραδοσιακή ή πρωτότυπη λιχουδιά που ονειρεύεστε και που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Αμαλίας & Σανταρόζα 15,184 54, Νίκαια

Τηλ.: 210 4971435, 210 4942283

Fax: 210 4949435

www.alpinacatering.gr

facebook alpine-catering

1 0

14

15

18

54

2015 07 31 18.56.25

2016 06 25 20.38.17

img 2241

**** 

GALA MULTI EVENTS

Η επιχείρησή μας έχει μια πολυποίκιλη διαδρομή στον χώρο της εστίασης από το 1992. Η τελευταία δραστηριότητά μας με το «Πάλαι Ποτέ» στην Γλυφάδα, γνώρισε τεράστια επιτυχία και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό! Οι γάμοι, οι βαπτίσεις αλλά και τα επαγγελματικά events, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και άφησαν εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες – φίλους.

Για όλους αυτούς τους λόγους και με 16 χρόνια εμπειρίας οδηγό, είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορούμε να διοργανώσουμε, το τέλειο GALA για εσάς.!!

Ο νέος χώρος που δημιουργήσαμε επί της Λ. Βάρης, έχει πλέον την δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα 370 άτομα στην υπέροχη αίθουσα, με το μοναδικό ανοιγόμενο αίθριο, και τουλάχιστον 430 άτομα στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο, με τον εντυπωσιακό καταρράκτη και την λιμνούλα! Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε δημιουργήσει έναν καταπληκτικό παιδότοπο!

Λεωφ. Βάρης Κορωπίου 250, Κορωπί, 19400, Τηλ.: 6977014999

www.ktimata-gamou-gala.gr 
[email protected]
 
Facebook  

ferfr 1

ferfr 2

ferfr 3 0

****

 dd

Το κτήμα Ναϊάς σας καλωσορίζει σ’ ένα καταπράσινο λόφο 8 στρεμμάτων με άριστη διαμόρφωση και πλούσια μεσογειακή βλάστηση με αρωματικά βότανα, ελιές, φοίνικες και πολύχρωμα άνθη.

Πολυεπίπεδο και μελετημένο έως και την τελευταία λεπτομέρεια, αποπνέει θετική ενέργεια και ισορροπία δίνοντας στον καλεσμένο την ευκαιρία να νιώσει οικεία από την πρώτη στιγμή.

Ο καταπράσινος κήπος, η επιβλητική πισίνα με τα γαλαζοπράσινα νερά της , οι υπέροχοι βραχόκηποι με τους καταρράκτες τους και τις μαρμάρινες σκάλες, τα πλακόστρωτα σοκάκια του και η βλάστηση με τις ελιές, οι φοίνικες και τα ανθισμένα παρτέρια με τις μποκαμβίλιες και τις τριανταφυλλιές δημιουργούν μια ακόμα πινελιά στον καμβά του σκηνικού σας.

  • ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Aπό την άκρη της Λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου στα 750 μέτρα (Δείτε αναλυτικά στον χάρτη (Map) του Ναϊάς

Από Παραλιακή Βουλιαγμένης κατευθυνόμαστε προς λεωφόρο Βάρης Κορωπίου περνάμε την σχολή Ευελπίδων με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο & μετά το τούνελ, στο τρίτο φανάρι κάνουμε δεξιά στην λεωφόρο Αγ. Μαρίνης. Στα 600 μέτρα κάνουμε αριστερά στην οδό Πυθαγόρα. Στα 150 μέτρα στο δεξί μας χέρι συναντάμε το κτήμα Ναϊάς.

Από Αττική Οδο, έξοδος 20 προς Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου με κατεύθυνση προς Βάρη – Γλυφάδα (αφήνουμε πίσω το Κορωπί, δεν μπαίνουμε μέσα)

Παίρνουμε την Βάρης Κορωπίου προς Βάρη – Γλυφάδα περνάμε την αντιπροσωπεία τηςMercedes (πρώτο φανάρι), το VANDIM (δεύτερο φανάρι)

Και… στο τρίτο φανάρι στρίβουμε αριστερά στην λεωφόρο Αγ. Μαρίνης στα 600 μέτρα κανουμε αριστερά στην οδό Πυθαγόρα. Στα 150 μέτρα στο δεξί μας χέρι συναντάμε τοκτήμα Ναϊάς.

Εταιρία Πάρκινγκ με επαγγελματίες παρκαδόρους, έχει αναλάβει το πάρκινγκ των αυτοκινήτων, σε δύο επίπεδα χωρητικότητας 250 αυτοκινήτων

ειτουργεί γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ευρύχωρο δωμάτιο προετοιμασίας ζευγαριού με προσωπικό wc.

Άνεση ωραρίου,χωρίς περιορισμό.
Περίοδο λειτουργίας όλο το χρόνο.

Ο χώρος λειτουργεί με νόμιμη άδεια.

Πυθαγόρα 24, Κορωπί (κάθετη της Λεωφ. Αγ. Μαρίνας)
τηλ.: 6946 958185, 6945 292453
E-mail: [email protected]
ktima-naias.gr

fqwe 2

fqwe 1

fqwe 3

{{-PCOUNT-}}238{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...