Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Aλλος άνθρωπος ο Μπο

Κατά 35 κιλά πιο αδύνατος επέστρεψε από το «Survivor» ο γνωστός ράπερ

Κατά 35 κιλά πιο αδύνατος επέστρεψε από το «Survivor» ο γνωστός ράπερ18839253 443994082627828 690960132597853441 n

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

O Μπο αποχώρησε «μεταμορφωμένος» από το «Survivor»! Ο γνωστός ράπερ άφησε πίσω του το παιχνίδι επιβίωσης, τους πρώην συμπαίκτες του και 35 ολόκληρα κιλά!

Οι φωτογραφίες από την πρώτη και την τελευταία μέρα του στο παιχνίδι είναι εντυπωσιακές και φανερώνουν τη διαφορά, η οποία είναι πιο εμφανής από οποιονδήποτε άλλο παίκτη που συμμετέχει στην παραγωγή του Σκάι.

Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, αποχαιρέτησε προχθές -ύστερα από τέσσερις μήνες παραμονής στην ομάδα των «Διασήμων»- τους εναπομείναντες συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα, την οποία ωστόσο έχει σκοπό να καθυστερήσει λίγο ακόμη. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να παραμείνει μερικές μέρες στο πολυτελέστατο θέρετρο του Αγιου Δομίνικου, όπου βρίσκονται και οι άνθρωποι της παραγωγής, για να χαλαρώσει και να βρει και πάλι τους ρυθμούς του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο «επαναπατρισμός» του αναμένεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, μη νομίζετε πως η επιστροφή του στην πατρίδα σημαίνει και ξεκούραση, αφού και εδώ το πρόγραμμά του αναμένεται… σκληρό! Μπορεί να μην κάνει αγώνα επιβίωσης, όμως θα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, πραγματοποιώντας live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

18891705 447657055594864 7342691062206328305 o

Ο ίδιος μπορεί και να μην το γνωρίζει ακόμη, αφού μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε επικοινωνήσει ακόμη με τα πάτρια εδάφη, αλλά στενοί συνεργάτες του έχουν φτιάξει για εκείνον μια ολόκληρη λίστα με extra, καθώς είναι πλέον περιζήτητος και όλοι θέλουν να δουν από κοντά τον αδυνατισμένο Μπο και να ακούσουν τα τραγούδια του.

Οι γυναίκες της ζωής του

esr 0906 012 cmyk

Αν και ο ράπερ φροντίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όποιος ψάχνει βρίσκει!

Ο 42χρονος μουσικός έχει κάνει έναν γάμο με την τραγουδίστρια Ελενα Αρμάο, ο οποίος έληξε πριν από 12 χρόνια. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν εκείνο το διάστημα τον ράπερ να έχει παράλληλα σχέση με γνωστή τραγουδίστρια, ωστόσο η πρώην κυρία Ξενίδη δεν επιβεβαίωσε ποτέ αυτή την πληροφορία. Στη συνέχεια ο Μπο φημολογείται ότι έκανε σχέση με τη Φωτεινή Τσιτσιγκού από το «Fame Story», κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους.

Ανάμεσα στους δεσμούς που του έχουν χρεώσει ήταν και με τη Μάρω Λύτρα, επίσης συμμετέχουσα στο «Fame Story», κάτι που όμως εκείνη διέψευσε έξαλλη από τον Καναδά, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, απειλώντας -μέσω facebook- με μηνύσεις. Τον Ιανουάριο του 2016 η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας τη σχέση του Μπο με την όμορφη Στεφανία Ρέμη, πρώην αθλήτρια της ιππασίας από τη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ γι’ αυτή τη σχέση, αλλά δεν την έκρυβε κιόλας από τους φίλους του, ενώ έκανε και κοσμικές εξόδους στο πλευρό της. Οσο για το αν είναι ακόμη μαζί, φήμες τούς θέλουν να χώρισαν πριν από το «Survivor». Ωστόσο, ο ράπερ εμφανίζεται μαζί της στην προτελευταία ανάρτησή του στο Ιnstagram πριν μπει στο reality.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...