Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Δούκισσα παντρεύεται σήμερα τον πρίγκιπά της

Στη Μύκονο θα ζήσει το παραμύθι της η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ολα του γάμου έτοιμα! Σε κλοιό… celebrities βρίσκεται από το πρωί η Μύκονος, καθώς σε λίγες ώρες στο νησί θα τελεστεί ο παραμυθένιος γάμος της όμορφης Δούκισσας Νομικού με τον… πρίγκιπά της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Περίπου τρία χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία του στο κοσμοπολίτικο θέρετρο, το ζευγάρι θα ανταλλάξει τους όρκους πίστης, αγάπης και αφοσίωσης, απόψε στις 19.30, στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται μέσα στη βίλα του πατέρα του Δημήτρη, του Σάββα Θεοδωρίδη, στον Αγιο Ιωάννη.

Κουμπάροι τους θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι τους, ανάμεσά τους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μία από τις τρεις φίλες της Δούκισσας που της είχαν οργανώσει bachelorette πάρτι-έκπληξη στα τέλη Μαρτίου, στη gfwergesrλίμνη Κόμο της Ιταλίας. Θα ακολουθήσει dinner party στον Πάνορμο, με island chic ντύσιμο, όπως αναγράφεται στο προσκλητήριο του ζευγαριού, αφού, όπως έχει δηλώσει η νύφη, ο γάμος τους θέλει να είναι ένα μεγάλο πάρτι για εκείνους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Αύριο το ραντεβού των νεόνυμφων πλέον με τους καλεσμένους τους θα δοθεί στο ξενοδοχείο «Branco», στον Πλατύ Γιαλό, το οποίο φέτος άρχισε να λειτουργεί στο νησί, όπου θα δοθεί ένα beachside brunch, φυσικά με beachwear ενδυμασία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι, μέσω της πρόσκλησης που απέστειλε στους καλεσμένους του, τους ενημέρωνε ότι αν επιθυμούν, αντί δώρου, μπορούν να κάνουν μια δωρεά υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επιστρέφοντας στη σημερινή μέρα, να πούμε ότι στη Μύκονο έχουν φτάσει και συνεχίζουν να φτάνουν πολλοί επώνυμοι Ελληνες, φίλοι του ζευγαριού και των γονιών τους, αλλά και δεκάδες φωτογράφοι και cameramen καναλιών, οι οποίοι ελπίζουν σε κάποιο ενσταντανέ και πλάνο του λαμπερού γάμου αντίστοιχα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η νύφη ακόμα και τώρα δεν είναι αγχωμένη, αφού έχει φροντίσει όλα να είναι σε απόλυτη τάξη, και απλώς απολαμβάνει τις προετοιμασίες, λίγες ώρες πριν ενωθεί… εις σάρκα μίαν με τον άντρα της ζωής της. Αυτό που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό είναι ό,τι έχει να κάνει με το νυφικό, που το έχει σχεδιάσει η καλή φίλη της Σήλια Κριθαριώτη.

Τέλος, το γαμήλιο ταξίδι μετατίθεται για μετά τον Ιούλιο, αφού έως τα μέσα του μήνα η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πλατό του «So you think you can dance».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

18986349 1284630691636020 843421798 o«Νυφούλα» και το 2008

Κι όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ντύνεται νύφη η Δούκισσα Νομικού. Το έχει ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν για τις ανάγκες της δουλειάς της. Μπορεί η λαμπερή ξανθιά να είναι πλέον μια πολλά υποσχόμενη τηλεπαρουσιάστρια, ωστόσο το ξεκίνημά της στη showbiz έγινε μέσα από τον χώρο του μόντελινγκ, αμέσως μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς, το 2007.

19022583 1284630628302693 2059902709 oΩς μοντέλο, λοιπόν, η Δούκισσα ντύθηκε νύφη πολλάκις, τόσο σε επιδείξεις μόδας όσο και σε φωτογραφίσεις. Η «Espresso» ανέσυρε από το… χρονοντούλαπο μια νυφική φωτογράφιση που είχε κάνει σε περιοδικό το 2008 (φωτό), με τέσσερα διαφορετικά νυφικά χτενίσματα που είχε επιμεληθεί ο hair stylist των celebrities Τρύφων Σαμαράς.

Ο τελευταίος, μάλιστα, είχε ποζάρει μαζί της σε μία από αυτές τις λήψεις και -όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας- το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Και μπορεί ο Σαμαράς να μην είναι εκείνος που θα τη χτενίσει σήμερα για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ωστόσο η Δούκισσα θα είναι η απόλυτη «μούσα» του στο νέο ημερολόγιο με την υπογραφή του, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...