Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο και πάρτι δίπλα στη θάλασσα

Οι καλεσμένοι, το show με φωτιές και ο χορός της νύφης, που έλαμπε από χαρά!

Υστερα από τρία χρόνια σχέσης, η όμορφη παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού έζησε το Σάββατο την ημέρα που κάθε κοπέλα ονειρεύεται από μικρό κοριτσάκι. Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των ονείρων της, τον γοητευτικό επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, κι έλαμπε από χαρά. Αλλωστε, όλα -από την τελετή μέχρι το after wedding party- είχαν τον αέρα ενός σύγχρονου παραμυθιού με πρωταγωνιστή το όμορφο ζευγάρι!

gwerges 7

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ εντός της πολυτελούς οικίας του πατέρα του γαμπρού στον Αγιο Ιωάννη στη Μύκονο, ενώ από νωρίς το απόγευμα ο περιβάλλων χώρος της έπαυλης είχε γεμίσει με λιμουζίνες που μετέφεραν τους προσκεκλημένους.

gwe5gΟ Δημήτρης Θεοδωρίδης, φορώντας κομψό γκρι κοστούμι με γιλέκο, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, έφτασε στην εκκλησία στις 19.15, ένα τέταρτο πριν από την προκαθορισμένη ώρα του μυστηρίου.

Καθυστέρηση

Η νύφη τήρησε το έθιμο και έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση μισής ώρας, δηλαδή στις 20.00. Το νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη ήταν εντυπωσιακό στην απλότητά του, χωρίς περιττά στολίδια, με μεγάλο όγκο στο κάτω μέρος και ακόμη μεγαλύτερη ουρά! Την παρουσιάστρια παρέδωσε στον γαμπρό υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται» ο πατέρας της Νίκος Νομικός, ο οποίος πάλευε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο Δημήτρης πλησίασε τη νύφη και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί, προκαλώντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των καλεσμένων, οι οποίοι ήταν πολλοί και εκλεκτοί. Ανάμεσά τους ο Μισέλ Πλατινί, ο Γάλλος σούπερ σταρ της μπάλας και πρόεδρος της UEFA, στενός φίλος του αδελφού του γαμπρού Θεόδωρου Θεοδωρίδη, γενικού γραμματέα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αλλά και πολλοί επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Εκεί ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Ελίνα Καντζά με τον αγαπημένο της DJ Rush και πολλοί άλλοι.

Show με φωτιές

Στη συνέχεια ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι στο παραθαλάσσιο θέρετρο «Principote Panormos Mykonos», το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έφτασε στον χώρο με τη συνοδεία τυμπάνων, ενώ ένα σόου με φωτιές εντυπωσίασε τους καλεσμένους. Η Δούκισσα δεν αποχωρίστηκε το μακρύ νυφικό της, αλλά δεν δίστασε κιόλας να ανέβει στην πίστα και να χορέψει «La Macarena». Στη συνέχεια ο γαμπρός χόρεψε τους «Ψίθυρους καρδιάς» του Χρήστου Νικολόπουλου, με τη γυναίκα του πλέον να του χτυπά παλαμάκια. Τη σκυτάλη πήραν οι Μέλιsses, που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους, οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν φορώντας ροζ καπελάκια με τη φωτογραφία της Δούκισσας και του Δημήτρη. Χθες δόθηκε και το μεσημεριανό brunch για τους φίλους στο ξενοδοχείο «Branco» στον Πλατύ Γυαλό, όπου η διασκέδαση συνεχίστηκε στην παραλία και οι νιόπαντροι αλλά και οι καλεσμένοι τους εμφανίστηκαν με look παραλίας.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

gwerges 1

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...