Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη του Πύρρου Δήμα ζευγάρι με τον Χάρι Πότερ

Η κόρη του Πύρρου Δήμα μεγάλωσε, σπουδάζει στην Αμερική και είναι φουλ ερωτευμένη!

Η κόρη του Πύρρου Δήμα μεγάλωσε, σπουδάζει στην Αμερική και είναι φουλ ερωτευμένη!

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η κόρη του Πύρρου Δήμα μεγάλωσε, σπουδάζει στην Αμερική και είναι φουλ ερωτευμένη! Η Ελένη, η πρωτότοκη κόρη του «λιονταριού» της άρσης βαρών, έγινε ολόκληρη γυναίκα και ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εκεί όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Συγκριτική Λογοτεχνία, στο Northwestern University του Ιλινόις.

Η 22χρονη άριστη φοιτήτρια, με τα γαλανά μάτια και το γλυκό χαμόγελο, φέτος δεν κατέκτησε μόνο τίτλους σπουδών, αλλά και την καρδιά του Αμερικανού συμφοιτητή της Jacob Jandacek, με καταγωγή από το Σικάγο. Η σχέση τους μετράει μόνο λίγους μήνες, ωστόσο τα αισθήματά τους είναι έντονα και αμοιβαία, με την Ελένη να «πετάει» στον έβδομο ουρανό.

Ο νεαρός, παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο De Paul University, επίσης στην πολιτεία του Ιλινόις, εργάζεται στο ιταλικό εστιατόριο Εataly.

kori pyrroy dima

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η σύζυγός του Αναστασία γνωρίζουν για την τρυφερή σχέση της μεγάλης τους κόρης από την ίδια, που δεν κρύβει το παραμικρό από την οικογένειά της. Από την άλλη, οι γονείς του φοιτητή φίλου της, Lisa και Mike, όπως και ο αδελφός του, John, «αγκάλιασαν» με πολλή αγάπη την Ελληνοπούλα αγαπημένη του γιου τους.

me tin mama toyΠρόκειται για μια τυπική αμερικανική οικογένεια, η οποία λατρεύει τα ταξίδια στην απέραντη ενδοχώρα των ΗΠΑ, την άνοιξη παραθερίζει στη Φλόριντα και συχνά επισκέπτεται την Ιταλία. Κι αυτό γιατί ο Jacob έμεινε για έναν χρόνο στη Φλωρεντία για το μεταπτυχιακό του και είναι λάτρης της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της πόλης. Επίσης, είναι μεγάλος θαυμαστής του κινηματογραφικού «Χάρι Πότερ», ίσως και λόγω της ομοιότητάς του με τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Ο Πύρρος Δήμας, ο ολυμπιονίκης που χάρισε τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στην Ελλάδα, υπήρξε βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2012-2015 και από το καλοκαίρι του 2016 εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στην Αμερικανική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών και συναντιέται συχνά με την κόρη του.

Αν και η Ελένη δεν του μοιάζει πολύ εμφανισιακά, ωστόσο έχει «κληρονομήσει» την αγάπη του για τα σπορ. Οσο για τα υπόλοιπα παιδιά του «λιονταριού της Χειμάρρας», ο 20χρονος γιος του, Βίκτορας, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Yale, η 17χρονη Μαρία είναι μαθήτρια και ασχολείται με την κωπηλασία και ο Νικόλας μόλις έγινε 9 χρόνων.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...