Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Ο Ζορό στην αγκαλιά πορνοστάρ

❱❱ Σκάει πρόταση στον μερακλή πολιτικό να παίξει σε ερωτική ταινία του ΣειρηνάκηΔεν σταματά να μας εκπλήσσει ο… ασυγκράτητος Παναγιώτης Ψωμιάδης! Μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τη διαφήμιση του Jumbo και την αποστολή αποκριάτικων στολών στα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον θρύλο του… Ζορό και να βάλει πλώρη για άλλα πράγματα. Αυτή τη φορά δεν φόρεσε στολή, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κρατάει στην αγκαλιά του τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης!

Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, με τις πόζες της να προκαλούν ντελίριο! Η ξανθιά (πλέον) καλλονή με τις εντυπωσιακές καμπύλες, η οποία μάλιστα τον περασμένο μήνα πήρε το βραβείο της καλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού στην απονομή των Διεθνών Ερωτικών Βραβείων που διοργάνωσε ο βασιλιάς του πορνό στην Ελλάδα Δημήτρης Σειρηνάκης, βρέθηκε πριν από μερικά 24ωρα στη συμπρωτεύουσα και προκάλεσε πανικό.

Μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε το κατάστημα Κότα-Κότα του φίλου της και PR Κώστα Μιναρετζή, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη στην «Espresso». «Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και τον δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» τόνισε η Μαρία.

Πόζες όλο χαρά

Η χαρά, όμως, ήταν εξίσου μεγάλη και για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος την πήρε αμέσως στην αγκαλιά του και έβγαλαν φωτογραφίες. Οι δυο τους χαμογελαστοί μπήκαν και στην κουζίνα του γνωστού ψητοπωλείου των κοσμικών και… μαγείρεψαν για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής, την οποία παρουσιάζει ο Κώστας Μιναρετζής στο Κανάλι 9! Η Μαρία Αλεξάνδρου χτύπησε τα αβγά και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έφτιαξε ποντιακή ομελέτα φούστουρον και ποντιακή πίτα περέκ! Μάλιστα, στο τέλος είπε και ένα τραγούδι με συνοδεία ποντιακής λύρας. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης λάμπει δίπλα στη Μαρία. Το πρόσωπό του είναι φωτεινό, ανανεωμένο, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν «Βρε, μπας και έκανε κανένα μπότοξ;»

Στη συνέχεια το απόλυτο sex symbol ανέβασε μια από τις φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο facebook και αρκούσαν μόνο λίγα λεπτά για να τη δει ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στο αφεντικό της Sirina μπήκαν αμέσως σκέψεις μόλις είδε τον «Ζορό» αγκαλιά με τη Μαρία! Oπως μας μετέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον του, σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για να παίξει σε ερωτική ταινία! Και φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν ο ίδιος δεχτεί, καθώς είναι γνωστό πως δεν «μασάει»! Aλλωστε, το άλλοτε στέλεχος της Ν.Δ. έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ότι είναι ανοιχτό σε προτάσεις και δουλειές. Eτσι, μετά τα ανατομικά παπούτσια που πουλούσε στην TV, γιατί να μην τον δούμε και σε τολμηρή ταινία; Βέβαια, η ιδιότητά του ως πολιτικός δεν συνάδει με το γυμνό και τα πλατό της βιομηχανίας πορνό, αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...