Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρόμος στην άσφαλτο για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη

❱❱ Ο ηθοποιός υπέστη σοβαρά κατάγματα στα πόδια όταν η μοτοσικλέτα του καρφώθηκε σε  προπορευόμενο Ι.Χ.Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Κάτω Παρτάλι», όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε καρφώθηκε πάνω σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα και στα δύο του πόδια!

Ο μηχανόβιος ηθοποιός, ο οποίος διαπρέπει τόσο στα τηλεοπτικά πλατό όσο και στο θεατρικό σανίδι, γλίτωσε παρά τρίχα. Ομως, από δω και στο εξής αρχίζει ένας μεγάλος και επίπονος αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί. Ο 37χρονος κινούνταν με τη μηχανή του επί της οδού Πανόρμου στους Αμπελοκήπους, όταν στη συμβολή με την οδό Αργολίδος φρέναρε ξαφνικά μπροστά του ένα όχημα.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο, καθώς λίγο νωρίτερα οι υπάλληλοι του δήμου είχαν ποτίσει τα φυτά που υπάρχουν αριστερά και δεξιά του δρόμου και τα φρένα της μοτοσικλέτας του δεν έπιασαν, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα που προπορευόταν και να σωριαστεί στην άσφαλτο. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον γοητευτικό ηθοποιό, ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο, και τον μετέφερε στο ΚΑΤ.

4 5 f2 heg 0481 leonidas kalfagianis 17032015

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη σοβαρά κατάγματα στο μηριαίο οστό του αριστερού του ποδιού και στη δεξιά κνήμη. Ωστόσο, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς τον προστάτεψε το κράνος που φορούσε. Ο πατέρας του ηθοποιού και πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο γιος του δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, αλλά είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το ατύχημα. Οπως είπε ακόμη, την ερχόμενη βδομάδα -πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη- ο 37χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στα δύο του πόδια, καθώς οι θεράποντες γιατροί περιμένουν να υποχωρήσουν πρώτα τα πολλαπλά αιματώματα που έχει υποστεί.

Περιζήτητος

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό Θέατρο, έγινε περιζήτητος από τον ρόλο του σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, στην οποία ενσάρκωνε τον ερωτοχτυπημένο νεαρό που δεν αντέχει τον χωρισμό του από την «Ελενίτσα» (Χριστίνα Μπόμπα) και τη βλέπει παντού, από τα κουτιά της πίτσας μέχρι και μέσα στο ψυγείο! Εκτοτε, είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται ερμηνεύοντας χαρακτήρες όπως αυτός του αρρενωπού Θανάση, του χωριάτη γεωπόνου στη μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου «Κάτω Παρτάλι». Τα χρόνια που ακολούθησαν οι τηλεοπτικοί ρόλοι άρχισαν να έρχονται ο ένας μετά τον άλλον, με τελευταίους τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του Star «AR3NA», αλλά και στην κωμική παραγωγή του ίδιου καναλιού «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές».

4 5 f4 2471060

Απόψε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και μια πλειάδα δημοφιλών ηθοποιών θα κάνουν πρεμιέρα στον νέο σταθμό Οpen, με την κωμική σειρά «Για πάντα παιδιά». Ωστόσο, ο ηθοποιός -αν είναι καλύτερα στην υγεία του- θα παρακολουθήσει πιθανότατα το πρώτο επεισόδιο από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται μετά το ατύχημα που είχε. Το τοπίο στην προσωπική ζωή του Λεωνίδα Καλφαγιάννη είναι αρκετά ομιχλώδες, καθώς ο ίδιος δεν μιλάει ποτέ γι’ αυτήν. Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, τον Νοέμβριο του 2016, παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια πως είναι πατέρας ενός κοριτσιού. Η είδηση είχε γίνει γνωστή πολύ νωρίτερα και, όπως είχε γραφτεί, η κόρη του Λεωνίδα ήταν καρπός μιας παλιότερης σχέσης του, η οποία δεν κατέληξε σε γάμο. Τον Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ο Καλφαγιάννης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Ο ίδιος, όμως, ούτε το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....