Έγινε Λούης συντροφιά με το... αγόρι του!

COVER STORY
Θρίλερ για γερά νεύρα με τον πρωταγωνιστή σκανδάλων που προκάλεσαν «σεισμό»

Έγινε Λούης συντροφιά με το... αγόρι του!

❱❱ Οικονομικό στέλεχος έκλεψε την καρδιά του εξαφανισμένου, που έπαιζε τα ευρώ στα... δάχτυλα

Πρωταγωνιστής σε σκάνδαλα που συντάραξαν τη χώρα φέρεται ότι απολαμβάνει (μέχρι να τον τσιμπήσουν) τον αέρα της ελευθερίας του, συντροφιά με τον αγαπημένο του, σε ένα από τα καντόνια της Ελβετίας. Οι πληροφορίες λένε πως η Γενεύη άλλωστε υπήρξε για εκείνον, παρά τις γαλλικές καταβολές του, το πιο ασφαλές καταφύγιο. Εκεί όπου θεωρεί ότι μπορεί να ξεφύγει έχοντας στην αγκαλιά του τον σύντροφό του. Και αν μέχρι πριν από μερικά χρόνια είχαν περάσει από τα χέρια του εκατομμύρια ευρώ, πλέον στην αγκαλιά του κρατά τον μεγάλο του έρωτα.

Η ελβετική πόλη, που δεν αποτελεί μόνο πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών αλλά και ανθρώπων με τεράστια επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα, φαντάζει για τον κοσμοπολίτη αυτές τις δύσκολες ώρες ο προορισμός όπου θα μπορεί να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο εν λόγω κύριος, το όνομα του οποίου απασχολεί τις Αρχές και τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στα οικεία λημέρια του, έχοντας, μάλιστα, για συντροφιά τον εραστή του, ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο μοιράζεται πολλά κοινά, όπως τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, αλλά και στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτονταν αρκετές φορές τον χρόνο και συναντούσαν πελάτες που ήθελαν να τους εμπιστευτούν τα χρήματά τους. Για την ακρίβεια, τα μαύρα αφορολόγητα χρήματά τους, για να τους τα... εξαγνίσουν στο εξωτερικό.

Οι συναντήσεις τους, μάλιστα, σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών με τους εκλεκτούς πελάτες δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από όλους όσοι βρίσκονταν στα λόμπι. Αλλωστε η ερωτική τους σχέση μετρά καιρό, όταν οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πίσω από κάποια γκρίζα γραφεία όπου παίζονταν τεράστια οικονομικά παιχνίδια και συμφέροντα.

Κοινά σχέδια

Οι κοινές φιλοδοξίες τους και η αγάπη που μοιράζονταν για το χρήμα τούς οδήγησαν σύντομα να καταλάβουν πως, αν ενώσουν τις δυνάμεις, τα κορμιά και τις ζωές τους, θα μπορέσουν εύκολα να κυριαρχήσουν σε ένα πεδίο στο οποίο είχαν και τη γνώση αλλά και το… ελεύθερο να κινηθούν χωρίς να κινήσουν υποψίες. Ετσι, βρέθηκαν σύντομα να καταστρώνουν σχέδια μαζί για την προσωπική τους ζωή, αλλά και την επαγγελματική, αφού σταδιακά τα υλοποιούν λειτουργώντας ως κεντρικός μοχλός σε ένα σύστημα διαφθοράς και διακίνησης μαύρου χρήματος.

Η μοίρα για τον πρώτο στάθηκε ίσως λίγο πιο σκληρή σε σχέση με τον αγαπημένο του και οικονομικό στέλεχος που κατάφερνε πάντα με κάποιον τρόπο να αποφεύγει τις κακοτοπιές μιας ενδεχόμενης σύλληψης, χωρίς όμως στο τέλος να αποφεύγει τις... περιπέτειες. Οι δυο τους, έπειτα από μερικά χρόνια σε απόσταση λόγω των συνθηκών, έχουν τη δυνατότητα (άγνωστο για πόσο καιρό ακόμα, μια και ίσως σύντομα νιώσουν ξανά την ανάσα «τρίτων») να κοιτούν στα μάτια ο ένας τον άλλον. Προς το παρόν βρίσκονται ξανά αγκαλιά, έχοντας όμως το βλέμμα στραμμένο και... πίσω τους, καθώς ο... κίνδυνος παραμονεύει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ