Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Κόλαση στο Κολωνάκι με πασίγνωστη παρουσιάστρια και τον εφοπλιστή σύντροφό της

Χαμός με πασίγνωστη παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία σύντροφό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι έγινε… θέαμα στην πιο αριστοκρατική γειτονιά του κέντρου, με την οικοδέσποινα επιτυχημένης εκπομπής να ωρύεται έξω από πολυκατοικία, όπου ο αγαπημένος της ήταν καλεσμένος για φαγητό από γνωστή αθηναϊκή οικογένεια σπάζοντας μάλιστα και τα μέτρα κυκλοφορίας για την προστασία από την πανδημία!

Μάλιστα, η καλλονή της μικρής οθόνης απομακρύνθηκε με την επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του συντρόφου της, λίγο πριν ειδοποιηθεί η Αστυνομία γλιτώνοντας το σούσουρο και το… πρόστιμο για το σπάσιμο της καραντίνας!

Ο πρόσφατος καβγάς της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της, γόνο αριστοκρατικής οικογένειας, σίγουρα δεν είχε προηγούμενο, όπως αποκάλυψαν στην «Espresso» μάρτυρες που παρακολούθησαν εκνευρισμένοι και άυπνοι το ερωτικό ξέσπασμά της στη μέση του δρόμου, στα άγρια μεσάνυχτα. Τα προεόρτια του τσακωμού ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα την ίδια ημέρα, όταν η τηλεπερσόνα επέστρεψε στο σπίτι όπου διαμένει με τον σύντροφό της, κοντά στο κέντρο, κι εκείνος έλειπε.

Γνώριζε ωστόσο πως ήταν καλεσμένος σε φιλικό σπίτι, όπου γνωστός επιχειρηματίας είχε προσκαλέσει περίπου 7-8 άτομα για φαγητό, μολονότι τα μέτρα για την πανδημία ήταν ακόμα σε ισχύ.

Άφθονη σαμπάνια

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στο χλιδάτο dinner ήταν ένας κι ένας: εκπρόσωποι της ακτοπλοΐας, κατασκευαστικών εταιριών και τραπεζών, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση για μια συνάντηση με καλό φαγητό και άφθονη σαμπάνια (αγνοώντας επιδεικτικά τα μέτρα κυκλοφορίας)!

Ήταν μια βραδιά χαλαρή, με καλή διάθεση. Όχι, όμως, για όλους! Η παρουσιάστρια, όσο περνούσε η ώρα και ο αγαπημένος της αργούσε, τόσο έβραζε από θυμό. Τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο και εκείνος της απάντησε πως θα καθυστερούσε λίγο ακόμα. Δεν ήθελε να αφήσει την παρέα του. Εκνευρισμένη, τον ξαναπήρε τηλέφωνο και εκείνος της το έκλεισε. Οι αναπάντητες που ακολούθησαν από μέρους της ήταν δεκάδες και επίμονες, δημιουργώντας θέμα στο τραπέζι κι έτσι ο νεαρός αποφάσισε να το σηκώσει. Η παρουσιάστρια, σε ανοιχτή ακρόαση, τον έβριζε κι έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά της μέσα στο σπίτι του: από πανάκριβα πορσελάνινα διακοσμητικά και πίνακες, μέχρι καρέκλες, ποτήρια και βάζα!

Ψύχραιμος εκείνος το έκλεισε και επικοινώνησε με τους άνδρες της ασφάλειάς του, ζητώντας τους να την πετάξουν έξω από το διαμέρισμά του.

Κι έτσι έγινε. Αυτή η κίνηση, όμως, την έκανε ακόμα πιο… θηρίο. Με τα τακούνια της να χτυπάνε δυνατά μέσα στην ησυχία που επικρατούσε στην περιοχή της Δεξαμενής, στο Κολωνάκι, έφτασε έξω από την πολυκατοικία όπου βρισκόταν ο αγαπημένος της. «Έλα κάτω, ρε. Κατέβα τώρα που σου λέω» ούρλιαξε η παρουσιάστρια εκτός εαυτού, πετώντας από τα κρεβάτια όλη τη γειτονιά, αφού η ώρα ήταν περασμένες τρεις το ξημέρωμα.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς σοκαρίστηκε. Κάλεσε τους security της οικίας του και σε συνεργασία με την ασφάλεια του νεαρού εφοπλιστή την απομάκρυναν κακήν κακώς, κάνοντας λόγο για επέμβαση της Αστυνομίας. Τότε εκείνη τράπηκε σε φυγή για να γλιτώσει το σούσουρο και το σκάνδαλο. Για κακή της τύχη όμως, το κουτσομπολιό άναψε για τα καλά στη χλιδάτη γειτονιά τις επόμενες ημέρες. Τώρα, αν τα ξαναβρήκε ύστερα από αυτό με τον αγαπημένο της; Το μέλλον θα δείξει. Η ίδια, πάντως, φαίνεται ήρεμη στην εκπομπή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...